Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben Malesef Kimseyle görüşmedim henüz ama tanımak istediklerim tabiki var ama unuttugum nickini yazmadıklarımdan özür dilerim şimdiden [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=5095]kskcoliq[/MENTION] [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] [MENTION=114]FGA[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] [MENTION=4978]MehmetYazar[/MENTION] [MENTION=916]Existence[/MENTION]
Sen varmıydın viaport'da ?
Aklıma böyle bir konu geldi ben başlayam
[MENTION=1126]CemaLi[/MENTION] 1. Sıradadır sık sık görüşürüm bu değerli abimle
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] Kendisi candır bir dahakine sen gelecen ona göre
[MENTION=2025]SSemSS[/MENTION] 2 Kere gördüm hüseyin abimi
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] Anlatmama gerek yok heralde
[MENTION=291]Triqalx[/MENTION] Ya bu adamı çok sevdim ben çok nazik iyimser her ne kadarda mağaradan çıkmış gibi gözüksede
[MENTION=114]FGA[/MENTION] muhabbeti iyi, iyi bir dinleyici
[MENTION=79]Strider[/MENTION] yakışıklı adam
[MENTION=151]Tahir[/MENTION] bu güzel abimde taa karşılardan kalktı geldi (istanbul buluşmasına) çok iyi bir abimdir
Utku abinin nickini bilmiyorumkusura bakma
Tanımak istediklerim;
[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] [MENTION=36]dRaCk[/MENTION] [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] [MENTION=51]beyto33[/MENTION] [MENTION=3057]tiger[/MENTION] [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] [MENTION=3272]fth[/MENTION] [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] [MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] [MENTION=58]kkundakci[/MENTION] [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION]
kısmet olursa tanışırız kardşeimsen benı görmeden tanımak istiyorsan [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ye sor o anlatsın sana
Şimdi beni de hatırlamasın galiba![]()
Beyto ile tanışınca bir şey farketmiyor, adam öyle hızlı konuşuyorki bi bok anlamıyonuz![]()
Büyük bir İstanbul buluşması düzenlenebilir hazır Serkan abide Türkiye'deyken ne dersiniz arkadaşlar?
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] , [MENTION=151]Tahir[/MENTION] , [MENTION=1523]mNote[/MENTION] , [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] , [MENTION=291]Triqalx[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.