Forum yonetiminden rica ediyorum.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama niye ? Konuyu bi az acsaniz bilelim ne oldugunu.Bu arada Moderatorlugun hayirli olsun Alex.

cok kisa ozet geciyorum.

simdi dun gece icinde 2-3 gundur bekleyen kanallarinda oldugu ve herkesin hayirli haber bekledigi bir kac kanal vardi toplamda 15 kanal yapti.
Bu kanallarin bazilari kanal yonetimi tarafindan red almisti
bazilarinin izlenimleri yetersizdi
bazilarininda para kazamasi kapatilip acilmisti

simdi ben bunlari prosudure uygun bir sekilde gonderirsem %80 red aliyor.

son 1 haftalik bi rsurec icerisinde benim direk muhattab oldugum kisi yok ortalarda bazi gunler gec saatlerde geliyor durumu belli olmuyor.
Bende gec saatlere kadar hem bilgi hem destek amacli kaliyorum
dun gece bu adami yakaladik.Kanallari toparladim durumu anlattim
simdi bu adamin beni bu iste cok bilgili tecrubeli kanallari kontrol ediyor ince ince ondan sonra bana yolluyor diye hangi kanali yollarsam direk Youtubeye gonderiyor.
15 tane kanal yolladim bunlarin tamami youtubeye baglanti istegi icin gonderildi. 1 saat gibi bir sure icerisinde de 2 kanal haric hepsine devat gitti.

bu kanallarin her ikiside forumdan kisiler.
youtbenin red sebep leri ise biri baska aga katilmis digerinde ihtar var.

bu kanallar ise 27 sinde basvurmus bir kanal ve 28 sinde islem yapildi gece 12 yi gectigi icin 29 a atladi tarih yani ayni anda ikimize basvuru yapmis hangisi tutarsa hesabi aweden davet gelmis kabul etmis.

eyvallah sorun yok ama bildir bana 24 saat skype acik
digerinde ise ihtar cikti biraz gerildi bakmadim zaten nezaman basvurmus niye donmemis direk baglantilari engelledim.

forumdan olduklari icinde hem kendimce hemde diger basvuru yapacaklar icin isimizi zora soktu cun ki benim kanallarimi jaap kontrol etmiyor. kanal resmi aliyoruz diyoruz bakiyoruz diyoruz risk tasiyanlari yollamiyoruz diyoruz vs.

ama bu iki arkadasin isi cok basit gormesi bizim lafimizi bu sekilde yere dusurmesi beni sinirlendirdi, ama sinirlenipde oyle ana avrat degil o konu acik hala.

o konuyu actim... suan dusuncesizligi diye yazan kelimenin yerinde ( okuzler ) yaziyordu... yani okadar sinire soyledigim en agir kelime bu.

ilk yorum geldi ve bu kelime uzerinden elestiri.

eyvallah dedim ya tamam duzenleyelim hata yaptik
ikinci yorum yine elestiri ve ayni kelime
3. yorum ilk yazan kisiden ve yine ayni kelime bu arada ben yaziyorum onlar ceap veriyorlar ama hep ayni kelime uzerinden elestiriliyrom

sonra konu farkli yon ekaydi imla kurallarina girdi yazim hatalarina girdi benim ticaretteki bilgisizligime girdi iki laf arasinda resmi olmadigimiz bile idda edildi :)

tabi daha oncedende bu tarz seyler oldu ozellikle network actigimdan bu yana her mesajima bir igneleme her yorumuma bir zit yanit

dunde doldun sanirim... emekliye ayrilmak istedim birde veda konusu actim.

diger konuda elestiri yapan arkadaslardan biri ( nihayet ) baslikli bi rozel mesaj atmis sikayet ettim zaten..

kisa dedim ama uzun oldu konu bundan ibaret.!

cok kisa ozet geciyorum.

simdi dun gece icinde 2-3 gundur bekleyen kanallarinda oldugu ve herkesin hayirli haber bekledigi bir kac kanal vardi toplamda 15 kanal yapti.
Bu kanallarin bazilari kanal yonetimi tarafindan red almisti
bazilarinin izlenimleri yetersizdi
bazilarininda para kazamasi kapatilip acilmisti

simdi ben bunlari prosudure uygun bir sekilde gonderirsem %80 red aliyor.

son 1 haftalik bi rsurec icerisinde benim direk muhattab oldugum kisi yok ortalarda bazi gunler gec saatlerde geliyor durumu belli olmuyor.
Bende gec saatlere kadar hem bilgi hem destek amacli kaliyorum
dun gece bu adami yakaladik.Kanallari toparladim durumu anlattim
simdi bu adamin beni bu iste cok bilgili tecrubeli kanallari kontrol ediyor ince ince ondan sonra bana yolluyor diye hangi kanali yollarsam direk Youtubeye gonderiyor.
15 tane kanal yolladim bunlarin tamami youtubeye baglanti istegi icin gonderildi. 1 saat gibi bir sure icerisinde de 2 kanal haric hepsine devat gitti.

bu kanallarin her ikiside forumdan kisiler.
youtbenin red sebep leri ise biri baska aga katilmis digerinde ihtar var.

bu kanallar ise 27 sinde basvurmus bir kanal ve 28 sinde islem yapildi gece 12 yi gectigi icin 29 a atladi tarih yani ayni anda ikimize basvuru yapmis hangisi tutarsa hesabi aweden davet gelmis kabul etmis.

eyvallah sorun yok ama bildir bana 24 saat skype acik
digerinde ise ihtar cikti biraz gerildi bakmadim zaten nezaman basvurmus niye donmemis direk baglantilari engelledim.

forumdan olduklari icinde hem kendimce hemde diger basvuru yapacaklar icin isimizi zora soktu cun ki benim kanallarimi jaap kontrol etmiyor. kanal resmi aliyoruz diyoruz bakiyoruz diyoruz risk tasiyanlari yollamiyoruz diyoruz vs.

ama bu iki arkadasin isi cok basit gormesi bizim lafimizi bu sekilde yere dusurmesi beni sinirlendirdi, ama sinirlenipde oyle ana avrat degil o konu acik hala.

o konuyu actim... suan dusuncesizligi diye yazan kelimenin yerinde ( okuzler ) yaziyordu... yani okadar sinire soyledigim en agir kelime bu.

ilk yorum geldi ve bu kelime uzerinden elestiri.

eyvallah dedim ya tamam duzenleyelim hata yaptik
ikinci yorum yine elestiri ve ayni kelime
3. yorum ilk yazan kisiden ve yine ayni kelime bu arada ben yaziyorum onlar ceap veriyorlar ama hep ayni kelime uzerinden elestiriliyrom

sonra konu farkli yon ekaydi imla kurallarina girdi yazim hatalarina girdi benim ticaretteki bilgisizligime girdi iki laf arasinda resmi olmadigimiz bile idda edildi :)

tabi daha oncedende bu tarz seyler oldu ozellikle network actigimdan bu yana her mesajima bir igneleme her yorumuma bir zit yanit

dunde doldun sanirim... emekliye ayrilmak istedim birde veda konusu actim.

diger konuda elestiri yapan arkadaslardan biri ( nihayet ) baslikli bi rozel mesaj atmis sikayet ettim zaten..

kisa dedim ama uzun oldu konu bundan ibaret.!

Herkes bu isleri disardan goruldugu gibi cok kolay saniyor sandigi ile kalmayip eger kendi isi varsa benim isim olsunda ne olursa olsun diye dusunup kendini buna odakliyor ve sonuc olumsuz oluncada yermisin yemezmisin.

Benden sana bir tavsiye,sen buyudukce bir iste rakibinde cok olur,seni baltalamak isteyende bunu bilen adamsin.Bu yuzden hem kendine biraz hakim olmalisin bu tur konularda hemde bazi seyleri gormezden gelmelisinki o gormezden geldigin hersey sana ARTI olarak yazilacakdir bu Esnaflik Ticaret puaninda.Ve bu Gormezden gelerek biriktirdigin ARTI larla butun rakiplerini alt edebilirsin.

Neyse ustad sen isine bak,1-2 kisinin sozu yada karalamasi ile hersey birakilmaz.

Saygilarimla.

KONU KILIT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri