Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dur ya nereye gidiyon kardeşdaha yeni test kanalı açmıştım acayip hit aldı onu bağlayacaktım
![]()
[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] Aradiginiz istege su anda ulasilamiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Isteginiz tarafimizdan reddilmistir.
it ürür kervan yürür (Cok sevdigim bir atasözüdür)
Konu ne ki simdi ? (Yeni uyandimda biri beni uyandirsin lutfen)
Konu ne ki simdi ? (Yeni uyandimda biri beni uyandirsin lutfen)
Ama niye ? Konuyu bi az acsaniz bilelim ne oldugunu.Bu arada Moderatorlugun hayirli olsun Alex.Küsüşmüşler etc ben artık oynamıyorum diyor
Küsüşmüşler etc ben artık oynamıyorum diyor
Abi 1 dk once duzenledim konuyu bence duymasan daha iyi olur.
bos ver ogrenme
Ama niye ? Konuyu bi az acsaniz bilelim ne oldugunu.Bu arada Moderatorlugun hayirli olsun Alex.
Ama niye ? Konuyu bi az acsaniz bilelim ne oldugunu.Bu arada Moderatorlugun hayirli olsun Alex.
Evet ETC hayirdir ustad,kim hakkinda laf soz soylemis merak ettim.Bu yaptigin isi en duzgun en ilgili yapan herseyi ile 4x4 luk bir insansin.O laf soyleyenler kim bilmiyorum ama sen kendini bilen 4x4 luk karekterli bir insansin.FGA yazmis zaten gerekeni,sen isine gucune bak,2-3 kisinin lafi sozu ile ne ekmegini bir kenara it nede kisiligini karekterini..valla benim anladıgım etc bir kaç kişiye darılmış hakkında söylenmiyecek şeyler söylenmiş oda artık burda durmak istemediğini söylüyor
yanlışsam düzeltin
dur gitme ben kanalı nereye bağlıcam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.