Forum yonetiminden rica ediyorum.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birileri arkanızdan konuşuyorsa, onlardan öndesiniz demektir.

Erdal üstad sen kendi işine bak, illaki ters ergenler çıkacaktır. Pek çok kişinin para kazanmasını engelleyenlerin oyununa gelme, forumdaki faydalı konu ve mesaj yazan ender kişilerdensin bence. Belki sayenizde para kazanacak pek çok kişi var, bunu da göz önünde bulundurun derim. Sizin networkunuza girmeyi de düşünüyordum kanallarımı adam edince. Yönetimin de sizi banlayacağını sanmıyorum çünkü faydanız çok foruma bence.

Madem hala şüpheniz var en kötü anket yapın hocam.

her zaman demişimdir insanoğlunun bir sınırı vardır ama baktığındada karşıdaki insan seviyesiz olunca sınır mınır kalmaz.. Bütün iyi seyler dünyada bulunurken yada yapılırken alay edildi dalgaya alındı engel cıkartıldı ama yapıldı ve bulundu. Abi desem sana daha mantıklı dusuncesıydım ve umarım 2 3 kısı icin diğer sana guvenen arkadasları bırakmazsın kanaatindeyim. Kal sağlıcakla

yav hocam bi laf varya bişeyler ürüyor kervan yürüyor :)
Boşkoy gitsin yaw. sen muhabbetine bak. Heryerden çıkıyor bu tarz mevzular. Ben 3-4 gündür foruma doğru düzgün mesaj yazmıyorum :) olur böyle şeyler, biraz uzaktan takip et. İyi bir forumdaşsın, kaybolma bi yere :)

Dur ya nereye gidiyon kardeş :D daha yeni test kanalı açmıştım acayip hit aldı onu bağlayacaktım :D

Amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olan çok insan var. ego tatmini için saçma sapan davrananlar, yalancı sahtekarlar var. Muslera06 bu tür insanlara çok sert yazılar yazmıştı hatırlıyorum. Senin yazdıkların amacını aşmış olabilir ama bu, o sahtekarları aklamaz. Gidecek olan varsa bu ETC NETWORK değil, o sahtekarlar olmalıdır. onların ifşa edilip gönderilmesi lazım. ETC NETWORK çok güzel hizmet veriyor ve bence vermeye devam etmelidir.

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] Aradiginiz istege su anda ulasilamiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Isteginiz tarafimizdan reddilmistir.

it ürür kervan yürür (Cok sevdigim bir atasözüdür)

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] Biraz daha duygularımızı alınganlıklarımızı işimize karıştırmamaya çalışalım bence forumun kaliteli hizmet veren size ihtiyacı var her insan tarafından saygı beklemek imkansız ve mümkün değil bazen göz ardı etmek lazım bence yolunuza devam edin küsme terk edip gitme en kolay ama ben hizmet adamıyım demiştiniz o zaman her insanla uğraşmaya tahammülünüz olmalı benim fikirlerim bunlar gitmenizi kendi adıma istemem

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] Aradiginiz istege su anda ulasilamiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Isteginiz tarafimizdan reddilmistir.

it ürür kervan yürür (Cok sevdigim bir atasözüdür)

Bu operator servisleri bana herzaman engel oldular zaten. Nezaman isim dusse ya sebeke kapsama alani disinda yada telefonun baska havada :)

Bukadar insani tabiki kirmayacaktim ama bu sozu bir yetkiliden forum gorevlisinden duymak. Hakliyim yada degilim yani tamam ya FGA benden yana degil.
Ama bir yetkili tarafindan dur denilence fazlasi saygisizlik olur.

ozaman yapacak tek sey var durumu Zoomin.TV ye uygun dilde bildirmek.

kalabaliga karismislar arada kaynamislar diyecegiz.

ozaman yeniden basliyoruz.!

Ama niye ? Konuyu bi az acsaniz bilelim ne oldugunu.Bu arada Moderatorlugun hayirli olsun Alex.

Saolasın abi, kırıcı konuşmalar olmuş sanırım, etc kendi içinde çözmüş gibi başta biraz hassasiyet göstermiş sonradan vicdanen çözmüş gibi meseleyi

Ama niye ? Konuyu bi az acsaniz bilelim ne oldugunu.Bu arada Moderatorlugun hayirli olsun Alex.

valla benim anladıgım etc bir kaç kişiye darılmış hakkında söylenmiyecek şeyler söylenmiş oda artık burda durmak istemediğini söylüyor

yanlışsam düzeltin

dur gitme ben kanalı nereye bağlıcam :D

valla benim anladıgım etc bir kaç kişiye darılmış hakkında söylenmiyecek şeyler söylenmiş oda artık burda durmak istemediğini söylüyor

yanlışsam düzeltin

dur gitme ben kanalı nereye bağlıcam :D
Evet ETC hayirdir ustad,kim hakkinda laf soz soylemis merak ettim.Bu yaptigin isi en duzgun en ilgili yapan herseyi ile 4x4 luk bir insansin.O laf soyleyenler kim bilmiyorum ama sen kendini bilen 4x4 luk karekterli bir insansin.FGA yazmis zaten gerekeni,sen isine gucune bak,2-3 kisinin lafi sozu ile ne ekmegini bir kenara it nede kisiligini karekterini..

saygilarimla.

Bak geçen de birlikte çok iyi iş çıkardık ve arkadaşlara da umut oldu konumuz
İnşallah daha çok iş yapacağız seninle hocam hiçbir yere gitme.
Meyve veren ağacı taşlarlar diyip durmaksızın yoluna devam et!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri