foruma giremiyorum vds den girdim

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
foruma giremiyorum kullandığım bütün tarayıcıların geçmişini sildim gene girmiyor şu uyarıyı veriyor birde şuanda vds den girdim hiç sorun yok
bu arada kullandığım tarayıcı firefox

---------- Mesaj saat 20:17:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:00:28 civarında gönderildi. ----------

sayın mod ve admin arkadaşlar lütfen bu sorunu çözermisiniz
demin modemi kapatıp açtım ccleaner ile bütün geçmişi sildim hala bu uyarıyı veriyor lütfen ya benim mac adresimi mi banladınız yoksa naptım ki anlamadım neden böyle bişey yaptınız

cookie bilgilerini temizleyip denedin mi hocam bakım vardı sitede?

edit:alttaki yazıyı görmemişim VPN programları kullanıyo musunuz hocam arada normal internet ayarlarını bozabiliyo o tür programlar

cookie bilgilerini temizleyip denedin mi hocam bakım vardı sitede?

edit:alttaki yazıyı görmemişim VPN programları kullanıyo musunuz hocam arada normal internet ayarlarını bozabiliyo o tür programlar

evet bütün cookie falan sildim hala girmiyor
vpn programı falan kullanmıyorum
bir vds var uzak masaüstü şeklinde kullanıyorum onunda bişeyi bozacağını hiç zannetmiyorum

lütfen buna bir çözüm bulun gerekirse team dan benim pc ye bağlanın birde kendi gözünüzle görün
sanırım benim mac adresimi banladılar o yüzden giremiyorum niye banladınız bunuda anlamış değilim

Proxy'dendir ya da ip'den bende ABD proxy'si kullanınca böyle bir sorun çıkıyor.

Fatal error: Out of memory (allocated 15466496) (tried to allocate 122880 bytes) in /home/ytpara/public_html/includes/adminfunctions.php on line 1295

bende de fatal error hatası gelip gidiyor. yeniliyorum düzeliyor. kısa sürede düzeltilir herhalde. uğraşanlara kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri