FORUMA GİRMEK İÇİN OKUYUN! Önemli Duyuru! Kullanıcılarımızın Dikkatine!

Geçmiş olsun tüm foruma. Çoluk çocuğu foruma almayın belli bir yaş sınırı olsun diye en başından beri söylüyoruz. :) Allah bilir forumdan banlanan bir çocuktur. bunu yapanında gerizekalı ve ufak beyinli birisi olduğu apaçık. 50 tane vdsden girse ne yazar? Artık o yollarıda rahat rahat çözüp buluyorlar kendini hacker sananları. En az 1 yıl yatarı var artık bu işlerle uğraşanların. İşin ucunu sakın bırakmayın.

Geçmiş olsun tüm foruma. Çoluk çocuğu foruma almayın belli bir yaş sınırı olsun diye en başından beri söylüyoruz. :) Allah bilir forumdan banlanan bir çocuktur. bunu yapanında gerizekalı ve ufak beyinli birisi olduğu apaçık. 50 tane vdsden girse ne yazar? Artık o yollarıda rahat rahat çözüp buluyorlar kendini hacker sananları. En az 1 yıl yatarı var artık bu işlerle uğraşanların. İşin ucunu sakın bırakmayın.

Sürekli VPN kullanan bu elamanı sürekli takip ediyorduk zaten. Sonundada gerçek ip adresini aldık. Gerisi savcılığın işi.

Sürekli VPN kullanan bu elamanı sürekli takip ediyorduk zaten. Sonundada gerçek ip adresini aldık. Gerisi savcılığın işi.

Peşini bırakmayın hocam ne cezası varsa çeksin.

Yalnız şu maile benim kullanıcı adım gelirse maili söylemeyin o ben değilimdir :D :p

Paranoyak oldum maili ve aklıma gelen bütün siteleri kontrol ediyorum kafa bi milyon oldu

Yani farklı sunucular yerine vpn kullanmış. Hepten çocukmuş bunu yapan.

Bu arada Arkadaşlar herkese uyarı. Gaza gelip böyle şeylere kalkışmayın. İp adreslerini kaydetmeyen vpn yok. Bazı firmalar parayla ip kaydedilmeyen vpn sattığını söylüyor. Ama kanıtı yok bunun. İş savcılığa gittimi, o ip kaydetmeyen firmalarda gerçek ipleri çatır çatır çıkarıyor meydana. Bu tarz bir durumdan dolayı 1 sene ceza alan ve cezası 6 aya indirilen birisinin yazısını okumuştum. Paralı vpn kullanmış kendisi. Artık bu işler öyle kolay değil cidden. Zevk için sakın bu tarz işlere kalkışmayın. Tabi sadece zevk için değil :) yanlış anlaşılmasın hiç birşekilde bulaşmayın :)

Son düzenleme:
Hocam şifresi sıfırlanıp haberi olmadığı için foruma giremeyenler misafir konumunda olduğu için bu yazınızın sadece şu kadarını görebiliyor
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir forumumuza musallat olan, kendini hacker sanan, bir iki uyduruk program ve bir iki satır kodu kopyala yapıştır yaparak forumdaki açıkları kovalayan bir densiz ile uğraşıyorduk. [/B]

Gerisini görmek için üye olun diyor başıma geldiği için belirtmek istedim ne olduğunu anlamayıp,açıklamanızı okuyamadığı için şifresinin sıfırlandığını bilmeyenler olabilir.Ben açıklamayı okuyamadım son çare parolamı sıfırlayıp öyle girdim ama doğaçlama olarak gerekeni yapmışım :)

Ben de dedim neden giremedim hacklendim mi yarım saat uğraştım maili hatırlamak için neyse elinize sağlık.

gmail kullananlar dikkat etsin şifre sıfırlama isteği spam kutusuna düşüyor.. Oraya baksınlar..

---------- Spam Engelliyici 03:45 ---------- Önceki Mesaj 03:43 ----------

@era site yine bozulmuş haberiniz olsun.. Alıntı Düzenle çalışmıyor.. Ayrıca yukarıdan bildirimlere tıkladığımızda anasayfaya atıyor..

Erişimde benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlar; gelen mail spam kutusuna düşüyor ve link mobilden(safari) açılmıyor, hata veriyor haberiniz olsun.

Bu kadar ciddi bir konu hakkında bazılarının, kakara kikiri yapması düşündürücü, Nasıl bir kişilikse her konuda böyleler.

Dava açılınca detayları bekliyoruz, gerekirse uyeler olarak ifade veririz.

Savcılığa bugün dilekçe vermeye gidiyordu mNote :)

İlk mesajın en üstünü düzenledim belirli karakterleri görebilen kişiler için. Onun dışında problemi olanlar [email protected] a mail atarsa ilgilenilecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri