FORUMA GİRMEK İÇİN OKUYUN! Önemli Duyuru! Kullanıcılarımızın Dikkatine!

Gece uğraşmamıştımda anca girdim.
Heykırlar sarmış forumu peh.
Herkese merhaba, burdan memleketteki tüm akrabalara selamlar.
:D

Bende sabahtan beri girmeyi denedim olmadı şifre gitmiş yönetim sağolsun mesaj attım dedikleri adrese yardımcı oldular girdim.

Hacker arkadaş baltayı taşa vurmuş resmen kurşuna kafa atmış Hadi sıradan bir siteyi hecklersin anlarımda Türkiyenin en iyi webmaster forumunu hecklemeye kalkmıs herif En iyi webmaster forumlarından biri olan ytpara nın kurucularıda yöneticileri de senden bin kat daha bilgili olacaığını düşünemedinmi Seni ama 3 gün ama 5 sonra elleriyle koymuşlar gıbı bulabıleceklerını düşünemdınmı Yeni şifre isteyen arkadaşlar 10 dk içinde yeni şifre geliyor

Dava açılırda şahit mahit isterlerse 1000 lerce şahit var forumda sıkıntı yapmayın. :)

Foruma giremeyenler buradan belli oluyor :)
Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 38 (9 üye ve 29 misafir)

Bu arada konuyla alakalı değil ama rüyamda spam yapmışım ve Adsense'de 44k TL kesinleşmiş. Ama tam ödeme günü banı çektiler :D Rüyada bile nasıl canım sıkıldı anlatamam. Şimdi spamcı kardeşlerin ne sancılar çektiğini anladım :) :p

geldim çok şükür üyeligim aktif tekrardan bizimle uraşmasın kimse bizim kimseye zararımız yok

Geçmiş olsun yaşı 15 felan mı ? Aklı sıra iyi bir iş yaptığını sanıyordur

geçmiş olsun. çok şükür şifreyi sıfırlayabildim.

bütün hesaplarımızın sifrelerini degistirtti korkuttu bunu yapması icin ne sebep var , bu forumdan ekmek yiyenler oldu..

sabah bi girdim hata aldım :D ne oluyor dedim neyseki yeniledim şifreyi güvenlik herzaman önemlidir teşekkürler Ytpara :D

sitenin en başına duyuru şeklinde mesaj yazarsanız daha iyi olur. Çoğu kişi benim gibi kısa zamanlı panik yaşamıştır :)

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] eğer sen gerçek incubus'san şu hd olarak engeli geçme yöntemini bilmen lazım. Şimdi pm'den inandır bana gerçek incubus olduğuna :P :)

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam öm atamıyorum tekrar mail yazıyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuyu UP yapayım çünkü ben bu konuyu son mesajlarda görmesem giremiyordum.

Ayrıca [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam konu başlığını "FORUMA GİRMEK İÇİN OKUYUNUZ" gibisinden dikkat çekici bir başlık yapabilirsek bence giriş yapamayan arkadaşlarının daha dikkatini çeker ve okuyarak giriş yaparlar...

Bu arada büyük geçmiş olsun...

Konuyu UP yapayım çünkü ben bu konuyu son mesajlarda görmesem giremiyordum.

Ayrıca [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam konu başlığını "FORUMA GİRMEK İÇİN OKUYUNUZ" gibisinden dikkat çekici bir başlık yapabilirsek bence giriş yapamayan arkadaşlarının daha dikkatini çeker ve okuyarak giriş yaparlar...

Bu arada büyük geçmiş olsun...

Tamamdır.

Benimde hesabimi çaldılar. sağolsun adminler yardım etti kurtardım. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri