FORUMA GİRMEK İÇİN OKUYUN! Önemli Duyuru! Kullanıcılarımızın Dikkatine!

Yardımcı olan yöneticilere teşekkürler.

hocam ben hergün foruma girmek istiyorum sifre hatalı diyor yeni sifre istiyorum giriyorum sifreyi degistiriyorum ertesi gün oluyo yine aynı sorun, hayda yine bastan baslıyoz 3 gündür falan böyle napalım ??

[MENTION=11620]era[/MENTION] neden olabilir bu durum?

Tüm maillere dönüş yapıldı. Sorun yaşayan arkadaşlar konudaki mail den ulaşabilirler.

Bende neden foruma giremiyorum diyordum, bu konuyu da görmedim. Az önce şifremi sıfırlayıp girdim. Acaba bu konuyu ana sayfa da bir yere sabitleyebilir miyiz?

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Onur hocam bu durum Vbulletin açıklarından mı kaynaklandı? Vbulletinin kendi orjinal sitesi bile hacklendi, ondan böyle düşündüm.

Öncelikle geçmiş olsun. Aslında bu durum siteye büyük bir güncelleme gerektiğini gösteriyor. Aktifliği yeniden kazanmak adına size önere bileceğim birkaç yeni özellik olursa forumun tadından yenmez :

- Anlık bildirim,mesaj sistemi ( hiç olmazsa 5-10 dk aralıkla bildirim ve mesaj alanı anlık yenilensin )
- Konumuza cevap yazıldığında bildirim gelsin ( yoksa açtığım konuyu takip edemiyorum her defa f5 ile olmuyor zaman alıyor )

Geçen gün kafayı yedirecekti, her zamanki şifreyle giriyorum yanlış diyip siteden atıyor.Neyse daha sonra sorunu hallettik.Her kese geçmiş olsun.

bende diyorum şifremi kim değiştirdi neden foruma giremiyorum :) yeni şifre istedim

ekmeğe saygı

insanların ekmeğiyle oynuyan bu hırsız arkadaş elbette cezasını bulacaktır.etrafımızda acıycak merhamet edecek o kadar aç insan varken bu hırsıza acımak hataolurdu zaten.

FORUMA GİRMEK İÇİN OKUYUN diye kocaman yazı var onu görmüyorum . Bende Neden giremiyorum diye düşünüyordum..

Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir forumumuza musallat olan, kendini hacker sanan, bir iki uyduruk program ve bir iki satır kodu kopyala yapıştır yaparak forumdaki açıkları kovalayan bir densiz ile uğraşıyorduk.

Bu kişinin gerçek kimliğini açık etmesi için emniyet ile birlikte çalışmalar yaptık. Forumda ele geçirdiği kullanıcılara ve ele geçirme yöntemlerinde sürekli yurtdışından bilgilerini tahsil edemediğimiz VDS'leri kullanmaktaydı. Bu nedenle açık vermesini bekledik. Bu süreçte bazı tatsız olaylar yaşandı, bazı kullanıcılarımızı hackleme girişiminde bulundu bu kişi. Biz de kendisinin yakalanması için elimizden geleni yapmak adına direk duyuru yapmaktansa kendisinin bir açık vermesini bekledik. Kendisinin reel lokasyonu tespit edildi. En kısa sürede hakkında açılan dava da kendisine ulaştırılacak.

Bununla birlikte güvenlik önlemi olarak hostumuz yeni sunucusuna taşınmıştır, gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Veritabanının ve bazı üye şifrelerinin ele geçirildiği tespit edildiğinden tüm üyelik şifreleri sıfırlanmıştır. Aşağıda detaylı bilgi mevcut bu durum ile ilgili. Sizlerden ricamız üyelik şifrenizle aynı kullandığınız kişisel hesaplarınız (mail, sosyal ağ vs.) var ise bu hesaplarınızın şifrelerinizi de en kısa zamanda yenilemeniz önemle rica olunur.

Bugünden itibaren tüm üyelerimizin şifreleri sıfırlanmıştır. Tüm üyelerimiz "ilk çıkış yaptıkları andan itibaren" siteye giriş yapmak için kendi şifrelerini değiştirmek zorunda kalacaklardır. (Kayıtlı mail adresleri ile Parola Sıfırlama'yı kullanmaları gerekmektedir.) Eskiden forumda kullandığınız şifreyi girmemeniz çok önemli, lütfen yeni bir şifre ile parolanızı sıfırlayınız. Yaşanan aksaklıklardan ötürü özür dileriz. Bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla,

YTPara.com Yönetimi

Yoğunluktan Dolayı Şifreler Geç Gelebiliyor. Gelmeyen Arkadaşlar Daha Sonra Yeniden Denesin.

Hiç bir şekilde sıfırlama yapamayanlar [email protected] adresine üye isimlerini yazarak sorunu açıklayan kısa bir not ekleyerek şifrelerini alabilirler.

Parola Sıfırlama Mailleri Spam Klasörünüze Düşmüş Olabilir. Kontrol Ediniz.

Parola Sıfırlama Link

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Yeni Şifre talep Forumu

Çok fazla mail geldiği için karışıklık olabilir bir kaç saat cevap alamayanlar yeniden mail atsınlar

Geçmiş olsun hocam bende diyorum şifreyi unuttum dedikten sonra sıfırlama maili 6-7 saatte anca geliyor:(

---------- Spam Engelliyici 01:26 ---------- Önceki Mesaj 01:18 ----------

Bu kadar ciddi bir konu hakkında bazılarının, kakara kikiri yapması düşündürücü, Nasıl bir kişilikse her konuda böyleler.

Hocam yapma gözünü seveyim konu ciddi de yönetici arkadaşlar sağolsunlar çözmüşler hemen durumu.Ne yapsın millet ağlasın mı?Şimdi bir şey yazacağım konu politikaya dönüşecek. :(

---------- Spam Engelliyici 01:32 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

Hocam sunucu da bir güvenlik önlemi falan yok muydu nasıl koca sunucuya girip forum böyle Allak bullak edilebiliyor.

Sıkıntı vBulletin'den mi kaynaklanıyor?

banlandim sandim 2 gundur girmeye deniyorum ana sayfadaki yaziyi demin gordum

FORUMA GİRMEK İÇİN OKUYUN diye kocaman yazı var onu görmüyorum . Bende Neden giremiyorum diye düşünüyordum

Şükür kavuşturana :) Bayadır uzak kalmıştım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri