Foruma Neler Oluyor ?

GonulAdami

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kimseyi hedef alarak bu konuyu açmadım onun için kimse üstüne alınmasın gücenmesin tartışma çıkmasın. Ancak foruma girdiğimde liseli ergenler forumu basmış gibi bir hava var. Eskiden herkes birşeyler paylaşırdı tartışırdı alışveriş olurdu. Şimdi ise sadece geyik muhabbeti dönüyor. Belki paylaşımların azalması normal herkes kendine saklıyor bildiklerini ancak bu kadar da geyik forumu haline gelmesi gerçekten üzüyor insanı. Alışveriş ortamı bile kalmadı.

Burada herkes para kazanma derdinde bu nedir arkadaş. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] en azından bu tarz geyik konularını anasayfada görüntülenmese çok güzel olur bunu halledebilirseniz daha ciddi bir görüntü verir diye düşünüyorum.

Allah aşkına şu görüntü nedir ya.
img

İyi çalışmalar...

maalesef artık youtube çalışan veya bilgi paylaşan kişi sayısı fazla olmadığı için, forum artık yörüngesinden çıkarak genel bir forum halini aldı. yakında burçlar, diziler, yarışmalar vs tarzında konular görmeye başlayabiliriz hazırlıklı olunuz.

Herkes gergin biraz stres atmak için millet konu dışında geyik yapıyor.

Hocam Haklısın Dedigin gibi bilgi paylaşımı şuan yok olsada pek yararlı olmuyor herkes bildigini şuan kendine saklıyor dolayısıyla yararlı konu olmayınca ortaya bu tarz konular çıkması çok normal diye düşünüyorum.

bence konu dışında açılan konular ilk sayfayada gözükmese süper olur :)

Keşke şu gereksiz konuları anasayfadan kaldırabilsek en azından görmesek. Kimse kusura bakmasın ama ergen çoluk çocuk olayına döndü iyice. Dikkat ederseniz artık o eski ekip hiç yok forumda. Eskileri herkes gibi bende özlüyorum ama bu şekilde de bariz itici geliyor.

Ben herkesin aksine bir fikir olarak düşünüyorum. eskiden % 30 luk kisim yt yi bilirken suan % 90 lik kisim öğrendi. Eskiden bir çerçeve daha cok onemliydi. Suan herkes önemsiz oldu. Herkes yt yi bırakın diyor sonra ödeme konusunda 4 haneler havada ucusuyor. Ben anlamadim bazi kişiler ne yapmaya çalışıyor.

Artık Youtube adına çok paylaşacak bir şey kalmadı, özgün insanlar video paylaşınca bize ne senin videondan deniyor, bilgi paylaşılınca paylaşma deniyor, bir açık bulunsa hemen cılkı çıkıyor falan.

Normal bir forum sitesine doğru gidiyor burası da. Ben de arada eğlenmek için giriyorum açıkçası artık. :)

Ben şahsen bildiğimi paylaşmaktan hiçbir zaman yüksünmedim ama spam da çalışmadığım için özgün yazmanın ne yazık ki ytpara açısından bir önemi yok. Bunu bilmeme rağmen birkaç defa yine de denedim paylaşmayı ama o konularada ya "hıııııı" "okaayyy" "tamam o zaman" "oldu" gibi cevaplar geldi yada sen ne kazanıyorsun ki burada yazıyorsun gibi benim gelirim sorgulandı.. Sonuç olarak bende artık tek kelime bile yazmıyorum...

Aynı durum paylaşılan videolar için de geçerli.. Özgün videonu paylaşıyorsun sonra bir bakıyorsun dislike'a boğulmuşsun ya da daha kötüsü kanalın kapattırılmış.. Bu ve bunun gibi tonlarca örnek gösterebilirim..

Spam açısından konuşmuyorum ama özgün olanların yada özgünü bilenlerin neden yazmadıkları gün gibi ortada...

Önceden herkes youtube iyi paralar kazanıyordu ama youtube kosulları zorlastirinca kazanan sayisida azaldi ve isin sirrini cözenlerde bilgi paylasmayi kesti cünki zaten kazanclar baya düstu birde taktikleri paylasip kendilerine rakip olmalarini istemiyorlar durum boyle olunca forumda youtube disina cikmaya basladi ne kadar spam bitti youtube bitti bu isi birakin diyen adam varsa ne gariptirki adsense ödemelerinde bu ay 3 haneli alacam 4 haneli alacam diye yorum yapiyorlar :)

vatandaşta para mı kaldı. ödeme alabilen mi var. Yaşı büyük aile sorumluluğu olan adam zaten para kazancı bitince burada çene çalamaz ki. Sohbete takılanlar da zaten kazanıyordur. Ev geçindirmek zor hocam.

1-2 sene önce pc başına geçtiğimde ilk açtıgım sayfa form du şimdi 3-5 gün bakmasamda eksikliğini hissetmiyorum.artık o kadar boş geliyorki forum sadece ödeme ve kesinleşme zamanları bakar olduk varmı bi haber diye gerçi ödeme konularındada geyik dönüyo bolca.YT adına kimse birşeyler paylaşmıyor paylaşan olursada zaten tepki gösteriliyor yok fixlenecek yok kendine sakla diye.daha diyecek neler var nelerde boşa yazıyoz.ya forma bir çeki düzen verilmeli artık yada başka mecralara yada kaliteli yt formlarına (varmı onuda bilmiyorum) kayma zamanı :(

Son düzenleme:
Hiçte geyik değil , ne alaka, ne bekliyordun ki kardeşim ? Herkesde stress var , çok normal bu paylaşımlar artık.

Hiçte geyik değil , ne alaka, ne bekliyordun ki kardeşim ? Herkesde stress var , çok normal bu paylaşımlar artık.

Hocam iyimisin ? Stresli insan nasıl geyik yapar bana söylermisin. Adamın kira derdi olacak, çocuklarının rızkının derdi olacak, fatura derdi olacak ve tüm bunlar olurken sorumluluk sahibi olacak ve geyik yapacak öyle mi ? Helal olsun başka birşey demiyorum.

bencede herkes msj kasma derdine düşmüş aynı konu açanları modarör arkadaşlar görmüyo demekki gereksiz diye bence incelesinler konu açanları görürler bence

Ben eminim yakında foruma bir ayar çekilecek ben düşüncemi daha öncede söylemiştim sadece youtube'la ilgili bilgi alışverişinin olduğu bir site olması en sağlıklısı

2013-2014 yıllarını özledim. Konu dışı açılan konular bile kaliteliydi arkadaş.

xxxx marka araba arıyorum yada aldım.

xxxx şehirinden ev aldım

xxx marka telefon yeni çıktıt alacam.

xxx yerde ofis açtım. vs....

neyse yaramı deşmeyin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri