- Web sitesi
- www.fatihsever.org
güzel olmuş bu olay
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
200 karakter de 100 e falan inse keşke, hiç görülmese. Çok iyi olmuş bu iş sevindim
вєякαη;419654' Alıntı:Aynen hocam hatta bütün polis teşkilatının harekete geçirebiliriz çok güzel bir konuya degindiniz zekiliginize ve anlayışınıza hayran kaldim
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederim bende sizin gereksiz paranoyanıza ve mizah anlayışınıza hayran kaldım başarılarınızın devamını diliyorum
вєякαη;419669' Alıntı:Aynen hocam bende sizin gereksiz anlayisiniza ve konuyu başka yerlere çek işinize hayran kaldım antenleriniz eskimiş olabilir
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benım hayran kaldıgım cok nokta var size karşın ama konuyu saptırmaya hiç gerek yok başka biyerde başka bi zaman dile getirmek üzere kolay gelsin
Hepte bu liselileri dışlıyosunuz yav üzülüyo insan bi liseli olarak![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.