Foruma üye olmak paralı olmuş galiba :)

• Kullanıcı adlys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
XW1897.png

güzel olmuş bu olay

200 karakter de 100 e falan inse keşke, hiç görülmese. Çok iyi olmuş bu iş sevindim

вєякαη;419654' Alıntı:
Aynen hocam hatta bütün polis teşkilatının harekete geçirebiliriz çok güzel bir konuya degindiniz zekiliginize ve anlayışınıza hayran kaldim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim bende sizin gereksiz paranoyanıza ve mizah anlayışınıza hayran kaldım başarılarınızın devamını diliyorum

teşekkür ederim bende sizin gereksiz paranoyanıza ve mizah anlayışınıza hayran kaldım başarılarınızın devamını diliyorum

Aynen hocam bende sizin gereksiz anlayisiniza ve konuyu başka yerlere çek işinize hayran kaldım antenleriniz eskimiş olabilir

вєякαη;419669' Alıntı:
Aynen hocam bende sizin gereksiz anlayisiniza ve konuyu başka yerlere çek işinize hayran kaldım antenleriniz eskimiş olabilir

benım hayran kaldıgım cok nokta var size karşın ama konuyu saptırmaya hiç gerek yok başka biyerde başka bi zaman dile getirmek üzere kolay gelsin

benım hayran kaldıgım cok nokta var size karşın ama konuyu saptırmaya hiç gerek yok başka biyerde başka bi zaman dile getirmek üzere kolay gelsin

Konuyu saptiran ve kaçan sizsiniz bana gereksiz yazı yazanda sizsiniz lütfen bana yazı yazmayınız ayrica bana olan hayranliginiza sevindim çünkü ben size yazı yazmıyorum ve lütfen konuyu dağıtıcı usluplerden kacinalim hayırlı günler dilerim

Neresi güzel omuş Allah aşkına 20 tl ney ya? liseli çoluk çocuk dolacak yine.Zaten yeterince çoluk çocuk veya cins çok banlanmıyorlarda gerek yok 100 tl yapılsın bence.Ban hakkı da 3 olsun 3.de süresiz ban.

Mnote siteyi aldı enflasyon yükseldi,adam paraya doymuyor yav:D

Muhteşem karar çoluk çocuğun doluşmasını engelleyecek

Dolandırıcılar, Sahtekarlar vs. zamanla anlaşılır ve sistemden uzaklaştırılır. Forum ile ilgisi olmayanlar içinde 2 aydan fazla giriş yapmayanların hesapları silinsin olur biter. Bu kadar uzatmaya veya bu kadar sohbete hiç gerek yok.

Aslında 100 TL olsa mesela herkes taktiklerini açıkça paylaşabilir aile ortamı gibi ama çok radikal olur o karar

Başlangıç için 20 TL liselileri engelleyecektir

Hepte bu liselileri dışlıyosunuz yav üzülüyo insan bi liseli olarak :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri