Forumda Cezalar Hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZACAMEDIA

Kayıtlı Üye
Merhalar,
Birşey dikkatimi çekti ; Foruma yeni üye olmuş , yada önceden üye olup yeni aramıza katılan arkadaşlar kuralları bilmediği için herhangi bir yanlış konu açtıkları anda banlanıyorlar.Bence bunun böyle olması çok yanlış adı üstünde yeni üye olan birisi bu kuralı nerden bilebilir ki . Diyeceksiniz forum kuralları var allah askına kim okuyor onları hepsini .Benim önerim şudur ilk olarak sözlü uyarı veriniz , ikincide ban alsın . Zaten çoğu yanlış konu açanları forumdaki arkadaşlar uyarıyor konuyu açanda özür diliyorum bilmiyordum diyor ama konuyu gören görevli arkadaşlarımız genede uzaklaştırma veriyor bence yanlış , sizcede bu durum biraz ağır değrmi . Sonuçta hakaret yok , huzuru bozan yok üstelik kasıt yok sadece farkında olmadıgı , bilmediği için...

forum adabını bilen adam ilk önce forum kurallarını okuması gereğini bilir. ya da okumasına da gerek yoktur. zaten belli baslı kurallar tüm forumlarda aynıdır. mesela post kasmak yasaktır, aynı konunun yine acılması yasaktır, forumda cevabı olan soruları yine sormak yasaktır. küfür yasatır vs. bunların bilinmesi gerekir.

kuralı cigneyen biri eğer asırı kacmamıssa zaten uyarılıyor.devamında banlanıyor..

forum yöneticileri felan vallahi vicdancı ve sabırlı bana kalırsa günde en az 10 kişiyi sırf sordukları sorular(arama yapılsa cevabı zaten olan sorular) yüzünden banlardım

valla ben o kadar forum kurallarına aykırı davrandım bilmeden [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] sağolsun uyardı hep hemen banlamadı yani....

forum adabını bilen adam ilk önce forum kurallarını okuması gereğini bilir. ya da okumasına da gerek yoktur. zaten belli baslı kurallar tüm forumlarda aynıdır. mesela post kasmak yasaktır, aynı konunun yine acılması yasaktır, forumda cevabı olan soruları yine sormak yasaktır. küfür yasatır vs. bunların bilinmesi gerekir.

kuralı cigneyen biri eğer asırı kacmamıssa zaten uyarılıyor.devamında banlanıyor..

forum yöneticileri felan vallahi vicdancı ve sabırlı bana kalırsa günde en az 10 kişiyi sırf sordukları sorular(arama yapılsa cevabı zaten olan sorular) yüzünden banlardım

Onu kasdetmiyorum mesela yanlış konu açan atıyorum kazanç konuları , pinsiz adsense satışı yapan bunlara uyarı verirsin bir daha yapmaz çünkü bilmiyorlar bunları yasak oldugunu.

Bence artık yönetimin işlerine müdahale olmaktan vazgeçin. Bırakın arkadaşım başta ki adamlar çocuk mu bilmiyorlar mı?

Okusun aman kimse okumuyor diyerek okumuyorsa onun sorunu ne benim nede senin sorunun. Ayrıca forum kuralları zaten genel anlamda her forumda aynıdır. Lakin burası youtube forumu olduğu için bazı şartları daha farklı.

Zaten forum dahi kullanmasını bilmeyen adam gelip de ben para kazanacağım sevdasına kapılmasın. Artık öyle video at geç işleri bitti.

Her gün yeni birisi çıkıp şu olsun bu olsun böyle olsun. Valla artık bırakın bu işleri şuraya boş konular, yorumlar açana kadar gidip video atın.

[MENTION=3268]zafercarli[/MENTION] aynen çok önemli bir konuya değinmişsin. Forum' a yeni üye olan birisi bir anda banlanınca da neyin ne oldugunu anlamadan küsüp gidiyor bence foruma kazandırmak adına herşey yapılması gerekiyor.

Bence artık yönetimin işlerine müdahale olmaktan vazgeçin. Bırakın arkadaşım başta ki adamlar çocuk mu bilmiyorlar mı?

Okusun aman kimse okumuyor diyerek okumuyorsa onun sorunu ne benim nede senin sorunun. Ayrıca forum kuralları zaten genel anlamda her forumda aynıdır. Lakin burası youtube forumu olduğu için bazı şartları daha farklı.

Zaten forum dahi kullanmasını bilmeyen adam gelip de ben para kazanacağım sevdasına kapılmasın. Artık öyle video at geç işleri bitti.

Her gün yeni birisi çıkıp şu olsun bu olsun böyle olsun. Valla artık bırakın bu işleri şuraya boş konular, yorumlar açana kadar gidip video atın.

Yönetime işlerine müdahale etmek , Hmmm.... Kardeş sen çok yanlış gelmişsin

---------- Mesaj saat 16:39:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:38:45 civarında gönderildi. ----------

вєякαη;293457' Alıntı:
[MENTION=3268]zafercarli[/MENTION] aynen çok önemli bir konuya değinmişsin. Forum' a yeni üye olan birisi bir anda banlanınca da neyin ne oldugunu anlamadan küsüp gidiyor bence foruma kazandırmak adına herşey yapılması gerekiyor.

Aynen bende onu diyorumda ya beni yanlış anlıyorlar ya ben anlatamadım :)

---------- Mesaj saat 16:39:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:38:45 civarında gönderildi. ----------

Aynen bende onu diyorumda ya beni yanlış anlıyorlar ya ben anlatamadım :)

Boşver biz insani vazifemizi yapalımda gerisi önemli değil :)

Ben yanlış gelmedim. Sen yanlış düşünüyorsun. Tavsiye vereceksen özel mesaj at veya konular açılıyor tavsiye konuları oraya yaz. Şahsen bu tarz konuları görmekten ben çok sıkıldım.

Ne gerek var böyle bir konu açmaya? Söyler misin şunun gereği var önemi var diye. Söyleyemezsin söylesen dahi boş bir bahane olur.

Çünkü senin bu dediklerin zaten düşünülmüştür. Ayrıca bırakın forumun kuralları azcık katı olsun da herkes değerini bilsin. Katı olmayınca herkesin işine geliyor bunu daha önceden gördük bu sebepten dolayı söylüyorum.

Kimi var foruma girmez kimseye yardımcı dahil olmaz. (Tamam belki olmak zorunda değil) lakin zor durumda olduğu zaman foruma girer hemen konu açar yalan yanlış veyahut saçma sapan başlıklar mesajı okursun hiç bir şeyi anlamazsın.

Böyle yapanları uyarmanın ne gereği var ? Zaten bu tarz durumlarda adama 1 ay ceza vermiyorlar. Ufak bir hava değişimi veriyorlar.

Bende bunu demek isterim. Ben çok yanlış gelmedim sen çok yanlış düşündün..

Hocam yorumunuz ve görüşleriniz, her bir YTPara üyesinin yorumu ve görüşü, bizim için önemlidir. Öncelikle forum kurallarında düzenlenmesi hem kural olarak hem uygulayış biçimi olarak düzenlenmesi gereken yerler olduğu konusunda hem fikirim sizinle. Tüm yönetici arkadaşlar konunuzu görüp düşüneceklerdir. Konuyu kilitliyorum çünkü bu konuda (mantıklı tezler öne sürülmeden) bir kısım doğru söylediğinizi bir kısım yanlış söylediğinizi öne sürecektir. Zaten yönetim kendi arasında enine boyuna bu tarz fikirleri tartışır ve karara bağlar. Sizden ricam bir sonraki bu tarz görüşünüzde, Site Hakkında bölümüne paylaşmanız fikrinizi ya da duruma göre yöneticilere (Forum Yöneticileri kısımından ulaşabilirsiniz) özel mesaj atmanız. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri