Forumda çok bilenler hep birilerine yardımcı oluyor(du)...

• Kullanıcı Reyes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım herkese ...

Yardımcı olduğum insanların içinde evini arabasını alıp aylarca bi selam bile vermeyip, para kazanamaz hale geldiğinde '' abi nasıl kazancaz yaaaa'' diyen de oldu .

Her hafta mutlaka 1 defa '' hocam Allah razı olsun , eşim çoluğum çocuğumla sana hep dua ediyoruz '' diyen de oldu .

Adsenselerim banlandıgında , quiz bizi dolandırdığında çok zor durumlarda yaşadık . Bi mail geldi , Hesabınıza xxxx miktar yatmıstır diye. Aradım:

'' hocam senden bana para geldi hayırdır ?''

'' Senin bana çok yardımın dokundu , sayende çok yüksek rakamlar kazandık . Ads banlanmış , quizdende alamıcaksın ihtiyacın vardır ''

Bu ve buna benzer çok olay yaşadım .

'' hocam bi deneme yapıcam elinde vds var mı ? '' diye sordugumda server alıp benim kullandığım şekilde böldüren ve bana al hocam senin için aldım diyen insanlar gördüm.

Gözü gönlü tok, Adam gibi adamlar tanıdım . Bir çoğundan insanlık dersi de aldım .

KISACASI BEN İYİLİK YAPTIM . KAT KAT FAZLASIYLA İYİLİK BULDUM .

Yardımlaştığımız arkadaşların büyük oranıyla hala görüşüyorum. Nankör bi azınlık için de '' yeter artık kimseye en ufak bişey söylemicem '' demedim ...

Rahatsızlandığım ve yoğun olduğum dönemlerde ilgilenemediğim , yardımcı olamadığım arkadaşlar ve bana çok fazla yardımcı olmuş , insanlığın ne olduğunu öğretmiş arkadaşlar HAKLARINI HELAL ETSİNLER.

Yokluğu da varlığı da gördük şükür . Allah az verip aratmasın , çok verip saptırmasın .

AMİN

Wildwood abimden Allah razı olsun. Bilgi tercübesinden çok yararlandım, ytde ev araba alacak kadar kazanmasamda :) birinci yıl ihtiyacımı yetecek kadar kazandım.2015 agustosdan sonra....ikinci yıl ise boşa kürek salladım.Tekrar üstdat abimle çalışmaya başladım, malesef o işide yarıda bıraktım. Tekrar eski edindiğim tercübelerle beraber farklı sektörlere atılım yaptım :) değer verip gönülden sevdiğim bir insan...

Forumda gerçekten gereken her bilgi var tembellik yapmayıp çalışmak lazım, bu iş her yıl daha da zorlaşıyor vakit kaybetmemek lazım

Yardımcı olduğum insanların içinde evini arabasını alıp aylarca bi selam bile vermeyip, para kazanamaz hale geldiğinde '' abi nasıl kazancaz yaaaa'' diyen de oldu .

Her hafta mutlaka 1 defa '' hocam Allah razı olsun , eşim çoluğum çocuğumla sana hep dua ediyoruz '' diyen de oldu .

Adsenselerim banlandıgında , quiz bizi dolandırdığında çok zor durumlarda yaşadık . Bi mail geldi , Hesabınıza xxxx miktar yatmıstır diye. Aradım:

'' Senin bana çok yardımın dokundu , sayende çok yüksek rakamlar kazandık . Ads banlanmış , quizdende alamıcaksın ihtiyacın vardır ''

'' hocam bi deneme yapıcam elinde vds var mı ? '' diye sordugumda server alıp benim kullandığım şekilde böldüren ve bana al hocam senin için aldım diyen insanlar gördüm.

Gözü gönlü tok, Adam gibi adamlar tanıdım . Bir çoğundan insanlık dersi de aldım .

Yardımlaştığımız arkadaşların büyük oranıyla hala görüşüyorum. Nankör bi azınlık için de '' yeter artık kimseye en ufak bişey söylemicem '' demedim ...

Rahatsızlandığım ve yoğun olduğum dönemlerde ilgilenemediğim , yardımcı olamadığım arkadaşlar ve bana çok fazla yardımcı olmuş , insanlığın ne olduğunu öğretmiş arkadaşlar HAKLARINI HELAL ETSİNLER.

Yokluğu da varlığı da gördük şükür . Allah az verip aratmasın , çok verip saptırmasın .

AMİN

Bana hiç denk gelmediler.Bir çok kişiye öğrettim bu işi kazanmayı öğrenen selamı kesti geçtim ben hal hatır soruyorum cevap bile yazmıyorlar. Hepsinden Allah razı osun kendilerinden sonra geleceklere kapıları sonsuza kadar kapadılar.
Forumda yaşanan sorunların tamamının çözümünü biliyor sayılırım bilmediklerimi sorarım cevap verenlerin adını aklıma yazarım elbet bir gün faydamız olur.

AMİN

Beraber çalışma imkanı bulduğum reelde de görüşüp çayını içtiğim tek kelimeyle ADAM'ın tarifi ...her ne kadar son dönemde görüşemesek te aklımızda,kalbimizdesin....seviliyorsun Allah için.

Eskiden kitaplar ve eğitimler vardı , alırdık bir sekilde bilgilenirdik.. doğru veya yanlıs bir sekilde fikir sahibi olurduk.. simdi skype gruplarında dar kadro ile eski forum uyeleri devam ediyor..cok kazanan insanlar ise buraya girmiyor bile.. yollarını bulmuslar yazılımlarını yazdırmıslar islerine güclerine bakıyorlar.. ben bazı konularda katılmıyorum , mesela 2013'ten beri [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bütün sorulara cevap verdi , zaman ayırmaya calıstı özellikle kendisini yazdım cunku kesintisiz cevap veren bir kendisi vardı , onun dısında tanısıp baska sehirlere gittiğim insanlar arkadaslarda oldu ama hicbiri kendisi gibi olamadı.. konu neden buraya geldi diye soracaksınız herseyden önce samimiyet cok önemli , bu dunyada para ile alakası kalmamıs , para işini cözmüs dost ve arkadasların burada yeni gelen yada kazanamayan insanlara destek olabileceğini dusunmusumdur... ama maalesef bu zamanlarda 4-5 hane kazanan arkadaslar da zamanında , acil yardım yada destek gibi konuları acmıslardır.. bu forumun kıymetini bilmek lazım .. youtube son zamanlarındayız , bazı konularda hızlı davranmazsak ilerde sadece sohbetini yapacağız..

geçen günde birisi pm attım. Vietnam forum sitesinin adını verirmisin diye yazdım. Sallamadı bile

AMİN

Sen Benim için Çok Değerlisindir Hocam. Senin ile İlk Tanıştığımız Zamanı Hatırlıyorumda İşten Ayrılmışım, 20-25 Bin TL Borcum Var ve Kara Kara Düşünürken Sen Çıkmıştın Karşıma. Yine Senin Sayende 2 Ay içerisinde O Borcu Kapatıp Hayatımı ve Ailemi Rahat Bir Şekilde Geçindirebileceğim Maddi Kazanç Düzeyine Ulaştım. Arkadaşlığın, Dostluğun, Adamlığın Tartışılmaz. ALLAH Sana ve Ailene Uzun Ömürler Versin. Şansın Bol Olsun Üstad...

Zamanında al bu kanalı çek dediğimiz adamlarda oldu. Ama adamlar çektiği kanala telif gönderdi flag attı. O kadar iyi niyetliydik ki çek dediğim kanallar kendi kanallarımdı. Yani iyilik yaptığımız adamlar geldi bize flag attı. :) Daha sonra öğrendim ki en kral muhabbetin olana bile bu işlerde yardım etmeyeceksin..

Hep eskiler anlatacak diye bir olay yok.biz anlata anlata 2015 üyesi bile bizden çok bilgi sahibi oldu.ben bu forumda bilgi almak için kız taklidi yapan da biliyorum.her gelen bir şey soruyor.yüzlerce kişi arasından,bir iki kişi dışında bunu buldum uygula diyende olmadı.

Merhaba kardeşlerim ben yeni çizgifilm yüklemeye başladım reklamlarda açık ama raporlarda gösterim sayısı çok az :(
partnerle çalışsam daha çok kazandırır mı ?
kanal yeni olduğu içinmi yoksa, beklemelimiyim ?
40NXRG.png

en azından su adsense pin siz dogrulamayı söyleyin

[MENTION=13169]odiin[/MENTION] 3kere pin istedin gelmedi yapman gereken tek şey adsensede bir link olması lazım başka bir yöntem ile doğrula gibi ona tıkla oraya adsensedeki faturalandırma kısmının resmini cekip ek olarak gönder onaylancaktır

oda cıkmadı daha önce altta formu doldur diyoru şimdi çıkmıyor bilen yardımcı olursa

Wildwood abimden Allah razı olsun. Bilgi tercübesinden çok yararlandım, ytde ev araba alacak kadar kazanmasamda :) birinci yıl ihtiyacımı yetecek kadar kazandım.2015 agustosdan sonra....ikinci yıl ise boşa kürek salladım.Tekrar üstdat abimle çalışmaya başladım, malesef o işide yarıda bıraktım. Tekrar eski edindiğim tercübelerle beraber farklı sektörlere atılım yaptım :) değer verip gönülden sevdiğim bir insan...

Beraber çalışma imkanı bulduğum reelde de görüşüp çayını içtiğim tek kelimeyle ADAM'ın tarifi ...her ne kadar son dönemde görüşemesek te aklımızda,kalbimizdesin....seviliyorsun Allah için.

Sen Benim için Çok Değerlisindir Hocam. Senin ile İlk Tanıştığımız Zamanı Hatırlıyorumda İşten Ayrılmışım, 20-25 Bin TL Borcum Var ve Kara Kara Düşünürken Sen Çıkmıştın Karşıma. Yine Senin Sayende 2 Ay içerisinde O Borcu Kapatıp Hayatımı ve Ailemi Rahat Bir Şekilde Geçindirebileceğim Maddi Kazanç Düzeyine Ulaştım. Arkadaşlığın, Dostluğun, Adamlığın Tartışılmaz. ALLAH Sana ve Ailene Uzun Ömürler Versin. Şansın Bol Olsun Üstad...

Sağolun hocam Allah hepimizden razı olsun .Sizin gibi insanlar tanımak gerçekten çok güzel , Allah herkese nasib etsin ...

Ne güzel yıllardı be. Herkesin güzel umutlarla hayata baktığı. [MENTION=10659]elsaati[/MENTION] ve [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] hayatta olduğu zamanlardı.
Allah ikisine de rahmet etsin.
Gece gündüz o yıllarda engel geçme yöntemleri arardım. Sağlam engel geçenlere ustad gözüyle bakilir idi.
Birgun bir arkadaşla parka gitmiştik. Kola çekirdek vs almıştık öylesine yiyip muhabbet ediyorduk. Benim aklımda engel geçme yöntemleri vardı. Hatırlıyorum parkta iken mobil veri ile vdsye bağlanıp programlar ile render denemeleri yapiyordum. Parktaki arkadaş bana burda bile aklın youtube da demişti. O yıllarda düzgünce engel geçmek çok keyif veriyordu bana. Engel geçme sistemlerine çuval dolusu para verdiğim yıllar idi. Acısıyla tatlısıyla anı olarak kaldı.

Son düzenleme:
Ne güzel yıllardı be. Herkesin güzel umutlarla hayata baktığı. [MENTION=10659]elsaati[/MENTION] ve [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] hayatta olduğu zamanlardı.
Gece gündüz o yıllarda engel geçme yöntemleri arardım. Sağlam engel geçenlere ustad gözüyle bakilir idi.

Allah rahmet eylesin bildiğimiz bilmediğimiz tüm vefat etmiş üyelerimize.

Ayda yılda 1 gelip sağlam bi konu açıp muazzam yöntemler bırakıp uzaklaşan gizli üyeler de vardı, bu gibi kişilerin isimleri hep skypede döner dururdu. Bir çok yöntemin de ana fikir sahipleri onlar olurdu.

zaman şuanda deneme yanılma ve birşeyleri kendin başına çözme zamanı. bunu yapamayanlar eleniyor.

Birgun bir arkadaşla parka gitmiştik. Kola çekirdek vs almıştık öylesine yiyip muhabbet ediyorduk. Benim aklımda engel geçme yöntemleri vardı. Hatırlıyorum parkta iken mobil veri ile vdsye bağlanıp programlar ile render denemeleri yapiyordum. Parktaki arkadaş bana burda bile aklın youtube da demişti. O yıllarda düzgünce engel geçmek çok keyif veriyordu bana. Engel geçme sistemlerine çuval dolusu para verdiğim yıllar idi. Acısıyla tatlısıyla anı olarak kaldı.
Allah rahmet eylesin hocam kötü oldum ya son giriş tarihlerine baktım 2020 yılında girmişler ondan sonrası yok garip oldum 3 günlük dünya gerçekten kırmamak lazım ,sevdiklerimizin ve bizi sevenlerin değerini bilmek lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri