Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım herkese ...
Yardımcı olduğum insanların içinde evini arabasını alıp aylarca bi selam bile vermeyip, para kazanamaz hale geldiğinde '' abi nasıl kazancaz yaaaa'' diyen de oldu .
Her hafta mutlaka 1 defa '' hocam Allah razı olsun , eşim çoluğum çocuğumla sana hep dua ediyoruz '' diyen de oldu .
Adsenselerim banlandıgında , quiz bizi dolandırdığında çok zor durumlarda yaşadık . Bi mail geldi , Hesabınıza xxxx miktar yatmıstır diye. Aradım:
'' hocam senden bana para geldi hayırdır ?''
'' Senin bana çok yardımın dokundu , sayende çok yüksek rakamlar kazandık . Ads banlanmış , quizdende alamıcaksın ihtiyacın vardır ''
Bu ve buna benzer çok olay yaşadım .
'' hocam bi deneme yapıcam elinde vds var mı ? '' diye sordugumda server alıp benim kullandığım şekilde böldüren ve bana al hocam senin için aldım diyen insanlar gördüm.
Gözü gönlü tok, Adam gibi adamlar tanıdım . Bir çoğundan insanlık dersi de aldım .
KISACASI BEN İYİLİK YAPTIM . KAT KAT FAZLASIYLA İYİLİK BULDUM .
Yardımlaştığımız arkadaşların büyük oranıyla hala görüşüyorum. Nankör bi azınlık için de '' yeter artık kimseye en ufak bişey söylemicem '' demedim ...
Rahatsızlandığım ve yoğun olduğum dönemlerde ilgilenemediğim , yardımcı olamadığım arkadaşlar ve bana çok fazla yardımcı olmuş , insanlığın ne olduğunu öğretmiş arkadaşlar HAKLARINI HELAL ETSİNLER.
Yokluğu da varlığı da gördük şükür . Allah az verip aratmasın , çok verip saptırmasın .
AMİN
Wildwood abimden Allah razı olsun. Bilgi tercübesinden çok yararlandım, ytde ev araba alacak kadar kazanmasamda