Forumda çorap satsam :)

Youtube baskili tshirt daha cok gider

nerden satiş yapabiliriz hocam

r10,ytpara,forumdh vss gittigidiyor n11 hb felan zamanla bu işten köşeyi bile dönebilirsin ama ne satacağını iyi bilmen lazım tek çorapla elbette olmaz müşteri ilişkileri kampanyalar indirimler derken bir çevre bir isim yaptım mı uçar gidersin yada düşer ölürsün sana kalmış

yıllar önce konuşamayan ve duymayan bi arkadaşıma boyacılık yapacağına çorap sat demiştim:) yardımcıda olmuştum ve 7 8 yıl sonra karşılaştım halen çorap satıyor :):) bu işte para var ve forumda da bence satarsın

mağazacılık yaptığım dönem adam geliyor veya kadın örnek spor ceket veya şöyle mont v.s uzayıp gider liste getirirsen alırım ve çok satılır derlerdi ; gidip getirince o söyleyenler gelip beğenmez almazdı :)) bir şey çok satılıyor diye gidip yine alırsın bu kez elinde kalır çünkü alacaklar zaten almıştır . zor iş vesselam hala evde bir mağaza açacak kadar mal duruyor ama büyük konuşmayayım Allah mecbur etmedikçe bulaşmak istemiyorum bu tür işlere:))

Bence bilgisayarla içli dışlı kişiler için Özel tasarım t-shirt satabilirsin. (Programcılar, tasarımcılar, youtuberlar..)

Çorap içinde tişört yanında hediye ve ya 3 lira gibi bir ücretle verilebilir.

23 yaşındayım. Bu yaşıma geldim kendi çorabını alan erkek görmedim. Ya annesi yada eşi alıyor. Ama instagram üzerinde bayanlara yönelik bir çalışma yapılabilir. Biz erkekler malum fazla alışveriş yapmayı sevmez, aldığımız bir şeyi en az 1 yıl giyeriz :D

Bekar ve 34 yaşında olunca kendinde alırsın kardeşim. :)

Bu arada spor çoraplar oluyor. Uzun olanlardan değil. Çok kısa gözükmeyen şekilde de değil. Bilekte bitenlerden. Puma nike adidas çakması çok var piyasada. Marka önemli değil o tarz satıyorsanız pm atın düşünebilirim..

Bambu varsa alırız hocam :D

benide yaz kardesım acınca konuya bnede alırım

Bekar ve 34 yaşında olunca kendinde alırsın kardeşim. :)

Bu arada spor çoraplar oluyor. Uzun olanlardan değil. Çok kısa gözükmeyen şekilde de değil. Bilekte bitenlerden. Puma nike adidas çakması çok var piyasada. Marka önemli değil o tarz satıyorsanız pm atın düşünebilirim..

Örnekleri 1 kac gun icinde konu acip eklicegim sizlere ozman daha detaylı bilgi vericegim suan icin not aldim sizleri

23 yaşındayım. Bu yaşıma geldim kendi çorabını alan erkek görmedim. Ya annesi yada eşi alıyor. Ama instagram üzerinde bayanlara yönelik bir çalışma yapılabilir. Biz erkekler malum fazla alışveriş yapmayı sevmez, aldığımız bir şeyi en az 1 yıl giyeriz :D
bugün tüm gerçekliğini yıkıyorum, babam her ay 10-15 çorap alır annem dokunmaz bile çorap işi babamındır :D çorap fetişi desek yeridir:D

onuda yapıca söz veriyorum alırsaniz :)

---------- Spam Engelliyici 15:03 ---------- Önceki Mesaj 14:58 ----------

DÜZÜNE Başı satmayı dusunuyorum pamuk bambu bir çok çeşit olmak üzere ve renk çeşitlerimiz mevcut olcak istege göre desen model koyabilyoruz.

Fiyatlarımız 40 Tlden baslıcak oyle düşünüyorum :)

duzınesı 40tl pıyasayla aynı gıbı tanesı.ama kalıtesı %100 pamuk veya bambu ve kalıtelıyse kargo sorunuda cozulurse alablrz hocam.sanırım.bende bır tandıgın saat dukkanı var cok cesıt var uygun bıseyler varsa bakıp foruma koymayı ıstıyorum ama erınıyorum:)

satmış oldugunuz çoraplar kaliteli vede fiyatıda piyasaya göre uygun olursa bende muhakkak müşteriniz olurum :)

Örnekleri 1 kac gun icinde konu acip eklicegim sizlere ozman daha detaylı bilgi vericegim suan icin not aldim sizleri

Kargo sorun olur hocam. bi kargo ile anlaşabillirsen satılır. Yoksa kargo 10 tl normal piyasa fiyatına gelirki o zaman pek satış olmaz gibi.

duzınesı 40tl pıyasayla aynı gıbı tanesı.ama kalıtesı %100 pamuk veya bambu ve kalıtelıyse kargo sorunuda cozulurse alablrz hocam.sanırım.bende bır tandıgın saat dukkanı var cok cesıt var uygun bıseyler varsa bakıp foruma koymayı ıstıyorum ama erınıyorum:)

satmış oldugunuz çoraplar kaliteli vede fiyatıda piyasaya göre uygun olursa bende muhakkak müşteriniz olurum :)

Kargo sorun olur hocam. bi kargo ile anlaşabillirsen satılır. Yoksa kargo 10 tl normal piyasa fiyatına gelirki o zaman pek satış olmaz gibi.

1 kaç gün içinde hem model hemde fiyat kargo ucreti vs yazılcak hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri