Forumda Eksık yada Olmasini istediginiz Seyleri bize belirtin.

Cevap: Forumda Eksik yada Olmasini istediginiz Seyleri bize belirtin.

kendi videolarını yapmış veyahgut yapmak isteyen arkadaşlara video editlemek ile alakalı örnegin sony vegas kullanımı vs vs. gibi bilgilerin paylaşılabilecegi bir alt forum acılabilir? hem bilgi alışverişi yapılır hemde bircok arkadaş kendi videolarını geliştirme fırsatı bulabilir.

Daha önceki yer aldığım forumlardan yola çıkarak her kategorinin en az 1 mod'u olsa güzel olur. Çünkü spam mesaj gereksiz konular, konu ile alakası olmayan mesajlar çok atılıyor.

Dün akşam baya vardı mesela forumda.

kendi videolarını yapmış veyahgut yapmak isteyen arkadaşlara video editlemek ile alakalı örnegin sony vegas kullanımı vs vs. gibi bilgilerin paylaşılabilecegi bir alt forum acılabilir? hem bilgi alışverişi yapılır hemde bircok arkadaş kendi videolarını geliştirme fırsatı bulabilir.

2. Sayfada bu konuyla alakalı bende yorum yapmıştım ama sanırım henüz gerçekleşmedi, Muslera hocamız bu konuyla ilgili yakın zamanda yardımcı olacaktır inşallah. :)

Bende Sony Vegas üzerine işin inceliklerini öğrenmek için ufak tefek tiyolar verebilirim. :rolleyes:

ayrıca foruma bir ana başlık halinde forum hakkında gibisinden bir topic acılmalıki insanlar sadece adsense veya youtube ile ilgili degil forum hakkındaki görüşlerinide belirtebilsin:) hem daha yararlı olacaktır.hemde sizler adına kolay olabilir.

2. Sayfada bu konuyla alakalı bende yorum yapmıştım ama sanırım henüz gerçekleşmedi, Muslera hocamız bu konuyla ilgili yakın zamanda yardımcı olacaktır inşallah. :)

Bende Sony Vegas üzerine işin inceliklerini öğrenmek için ufak tefek tiyolar verebilirim. :rolleyes:

Gerekli forum acilmistir.Burda

ayrıca foruma bir ana başlık halinde forum hakkında gibisinden bir topic acılmalıki insanlar sadece adsense veya youtube ile ilgili degil forum hakkındaki görüşlerinide belirtebilsin:) hem daha yararlı olacaktır.hemde sizler adına kolay olabilir.
Forumun en alt kisminda istenilen turde kategoriler mevcut arkadasim.

Şu konulara girince en altta konuda kaç misafir kaç üye oldugu gösteriyor ya işte :( burda yok ondan koysan hocam :D

Şu konulara girince en altta konuda kaç misafir kaç üye oldugu gösteriyor ya işte :( burda yok ondan koysan hocam :D
Tamamdir selcuk aklimdaydi oda onud yapalim.Bu arada senin kanallara dek geliyorum hep youtube'da :) Massalahin var ha :)

Hocam Private bir bölüm olsa 50 mesajı olmıyanlara göremese , mesela işe yarayacak ipuçları denenmiş ve kesin yöntemler

bence nasil seo yapilir ve ozellikle nasil etiket ve baslik girilmeli ile ilgili bilgilendiren video hazirlanmali

resim ekleme yapamamıştım.mesajlarda resim ekleme varmıydı

Tamamdir selcuk aklimdaydi oda onud yapalim.Bu arada senin kanallara dek geliyorum hep youtube'da :) Massalahin var ha :)

Sagol abi :D fazla yok sadece 2 tane isimli var bu aralar hiç ugraşmıyorum sana bi ara bahsettigim telif olayını çözdüm sanırım :rolleyes:

edit: alıntı ve teşekkür edilince bildirim ayarları yokmu :O yoksa bulamadımmı :(

Mobil tema olsa iyi olur.

Alıntı yapılınca bildirimi yokmudur ayarı falan :(

Arkadaslar forumumuz yeni acildi.Forumda gozunuze carpan eksiklikler,hatalar,yada olmasini istediginiz forum isimleri vs gibi seyler varsa lutfen burda bizlere bildirin gerekeni yapalim..

Saygilarimla.

: ) gülünce ":)" bu degilde :d olmalı tam tersi olmuş

Belirtildi mi bilmiyorum ama ana sayfada sağ üstten giriş yapınca olmuyor. Bir konuya girip öyle giriş yapmamızı istiyor.

Belirtildi mi bilmiyorum ama ana sayfada sağ üstten giriş yapınca olmuyor. Bir konuya girip öyle giriş yapmamızı istiyor.

Üstad eğer önceden beni hatırla demişsen, foruma girer girmez logoyu tıklarsan otomotik giriş yapıyor. Tabiki bu normal değil ama işe yarıyor işte :)

Serkan Hocam, site için benim tek isteğim aşağıdaki konuların devamı. resimli ve hatta senin tarzın videolu bir şekilde harika olur. Bence en fayda sağlayacak şey budur, neticede forumdaki herkesin amacı yt üzerinden para kazanmak.

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...e-para-kazanmak-kazanc-artirmak-konu-1-a.html

tapatalk lütfen

akşama kadar zaten bilgisayar başındayız birazda mobil takılalım serkan abi

Cevap: Forumda Ek*** yada Olmasini istediginiz Seyleri bize belirtin.

otomobil ve bilgisayar kategorisi açsak foruma nasıl olur. bilgi paylaşımnda bulunuruz.

Cevap: Forumda Ek*** yada Olmasini istediginiz Seyleri bize belirtin.

Bence chat box iyiydi ya katılırmısınız siz bilmem ama:D Görüntü olarak rahatsız sa forumun en altına da konulabilir? :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri