Forumda Görev Alacak Ekip Arkadasları Arıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasiniz : 21
Gunluk Online Sureniz : 4-5 saat
Youtube Gecmisiniz (Sure olarak) ve Bilginiz (iyi-Normal-Yetersiz olarak birini yaziniz):7 ay-iyi
Daha once Baska bir forumda Gorev aldinizmi : Hayir

bu konu hava atma işi değil admınler ofline iken forumda yetki alıp abilik yapma ve forumumuzu kaliteli günlere taşımak amaclı açılmış bir konudur...önüne gelen yetkisini hava atmak-sevmediğini banlamak adına kullnamaz ki yaparsa anında yetkisi alınır ve by by denilir....bunlar düşünülsün ve egonuzu başka şeylerle tatmin etme yolarını arayın arkadaşlar

bu konu hava atma işi değil admınler ofline iken forumda yetki alıp abilik yapma ve forumumuzu kaliteli günlere taşımak amaclı açılmış bir konudur...önüne gelen yetkisini hava atmak-sevmediğini banlamak adına kullnamaz ki yaparsa anında yetkisi alınır ve by by denilir....bunlar düşünülsün ve egonuzu başka şeylerle tatmin etme yolarını arayın arkadaşlar

Düşündüm de çok doğru konuşuyorsun. Vesselam sinirli adamım. Kimseye dargınlığım kırgınlığımda yok çok şükür. Forumu sevdim o yüzden bende yazdım ama bu sinirim yüzümden belki birilerini kırabilirim. O yüzden ben vazgeçtim. :) Olanlara hayırlı olsun. İnşallah foruma katkısı olan adamlar olur.. Herkese iyi geceler..

Düşündüm de çok doğru konuşuyorsun. Vesselam sinirli adamım. Kimseye dargınlığım kırgınlığımda yok çok şükür. Forumu sevdim o yüzden bende yazdım ama bu sinirim yüzümden belki birilerini kırabilirim. O yüzden ben vazgeçtim. :) Olanlara hayırlı olsun. İnşallah foruma katkısı olan adamlar olur.. Herkese iyi geceler..

doğru olanda bu kardeşim...tşeekkürler...iyi çalışmalar

Yasiniz :21
Gunluk Online Sureniz :13 Saat +
Youtube Gecmisiniz (Sure olarak) ve Bilginiz (iyi-Normal-Yetersiz olarak birini yaziniz) : Youtube ile ilgili geçmişim 6-7 aylık ancak daha öncesinde 3-4 yıl öncesinde web site üzerinden adsense ile para kazanma olaylarım var.Youtube konusunda bilgim aslında iyi ama yinede öğrenilcek çok şey var bu yüzden normal demek daha mantıklı olabilir.Youtube ile ilgili gerek spam gerek özgün her alanda denemeler yapmış bulunmaktayım.
Daha once Baska bir forumda Gorev aldinizmi : Daha önce bir çok forumda modluk yaptım forum zamanlarının daha meşhur olduğu zamanlarda baya uğraşmıştım kendi forumumu kurmuştum vs.Bu yüzdne çoğu forumdada üyeliğim bulunmakta.Uygun görürseniz yardımcı olabilirim.

Yanlış anlaşılmasın ama forumun moderatöre ihtiyacı olduğunu hissetmiyorum. Ayrıca moderatörlüğü "abilik yapacak" şeklinde tanımlamanın yanlış olduğunu düşünüyorum.

"Destek ekibi" gibi bir şey yaratıp bunlara foruma soru sorulduğunda araştırma ve sorunu gidermeye çabalama yükümlülüğü verilse çok daha efektif olur.

Yasiniz :31
Gunluk Online Sureniz :4-6 saat
Youtube Gecmisiniz (Sure olarak) ve Bilginiz (iyi-Normal-Yetersiz olarak birini yaziniz) : 9 ay - İyi
Daha once Baska bir forumda Gorev aldinizmi : Evet

Forumda bir ara kürşad diye bir arkadaş vardı... Görev alan arkadaşlar inşallah onun gibi olmazlar :)

Selam hocam görev almak istiyorum

Yasiniz : 18
Gunluk Online Sureniz : 5-10 saat forumda sürekli aktif durmadan sayfayı yeniliyorum
Youtube Gecmisiniz (Sure olarak) ve Bilginiz (iyi-Normal-Yetersiz olarak birini yaziniz) : 1 yıldır iyi
Daha once Baska bir forumda Gorev aldinizmi : evet aldım küçük forumda

Teşekkürler

Yasiniz : 23
Gunluk Online Sureniz : 10-15 saat
Youtube Gecmisiniz (Sure olarak) ve Bilginiz (iyi-Normal-Yetersiz olarak birini yaziniz) : 1 yıldır youtube ile ilgileniyorum bilgim normal diyebilirim
Daha once Baska bir forumda Gorev aldinizmi : evet bir çok forumda mod s.mod olarak görev aldım. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Yasiniz :33
Gunluk Online Sureniz :10 saat +
Youtube Gecmisiniz : Bir yıl - Youtube bilginiz: İyi
Daha once Baska bir forumda Gorev aldinizmi :Yıllar önce almıştım.
Foruma yardımcı olmak adına görev almak isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri