Forumda Hiçmi Güvercin Besleyen Yok?

çok çatılarda dolaştık bunların peşinde, çok ayrı bir zevktir
Tabi biz mardin bakardık. Oyun kuşu yani

Ben besliyorum :)

Yalnız bu kuş nadir eskişehirde pek yok kuş pazarında falan çok az görürüm bende öle ticari amaçlı değil 8 yaşımdan beri zevkine bakıyorum :)

Dediklerimi anlayamazsınız ama o uçmaları, takla atmaları, çatıya gelip tam konacakken çektirerek minare boyuna çıkmaları insanın içini gıdıklar :)

041XAW.jpg

4ZPAOQ.jpg

J7a9BB.jpg

O30bO5.jpg

z23ZqD.jpg

ben cok iyi anliyorum babuş .. şu 2 ci resim yumurtanın üstünde olan çakmaklı alaca mı?

ekleme : taklacıymış

Yıllardır abimde besledi bu kuşlardan sonunda bıraktı... Anlamıyorum ne anlıyorsunuz bu kuş beslemeden :D Bunu besleyenlere kız vermiyolar bizim burda :D
sen şu imzanı düzelt ya, 2 gündür denk geliyorum yanlış yazmışsın. yazmayım yazmayım diyorum sürekli gözüme çarpıyor. :D

bereket is there olacak o. :p

Kümes garip geldi hocam
Ben beslerken ya çift sayısı kadar limon kasası koyardım yada aralıklarla tugla koyar ustune tahta koyup kuşlara apartman gibi yer yapardım :D

bunlarada baboşlar diyonmu hadi bakalım baboşlar bugün uçma vakti

ben cok iyi anliyorum babuş .. şu 2 ci resim yumurtanın üstünde olan çakmaklı alaca mı?

ekleme : taklacıymış

Tam hatırlamıyorum tipini ama benim ev biraz şehrin dışında kuşlar sokaklara inmeye alışmıştı o kuşu bi Tofaş - Kartal ezmişti :( hiç unutmam :(

ne kuşmuş arkadaş bi bulamadın gitti :D belki nesli falan tükenmiştir bu kadar arayıp bulamadığına göre

Kuzende var, çatıdan inmiyo namıssız

Buda dam resimleri .. sigara izmaritlerini görüyorsunuz :) bir başkadır güvercin sevgisi :D keyif veriyo ve sigara üstüne sigara :D

---------- Spam Engelliyici 20:57 ---------- Önceki Mesaj 20:56 ----------

ne kuşmuş arkadaş bi bulamadın gitti :D belki nesli falan tükenmiştir bu kadar arayıp bulamadığına göre

furkan :D 2 ci resim varya en baştaki mesajımda onları buldum zaten :D daha iyisini arıyorum :D

Laz resim koyda görelim yaw :)

[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] bunda var bu gereksizde ha gönderecek ha gönderecek 2014 de söz verdi 2015 girdik halen göndercek :D

yazmim beni fark etmesin dedim ama eşşeklik edip beğendim :D :D az kaldı abi inşAllah bi gideyim eve dama çıkarım varsa affetmem zaten

Kümes garip geldi hocam
Ben beslerken ya çift sayısı kadar limon kasası koyardım yada aralıklarla tugla koyar ustune tahta koyup kuşlara apartman gibi yer yapardım :D

Damda 3 yuva var :) bak son resmi koydum o çiftlerin yuvası .. ilk mesajda 2 sıradaki yuvada 3 cu yuvadır en büyügü o :D 7 ye 7 metre büyüklügünde :D diğeri ise ucan kusların olduğu yuvadır.
Bi Sorayım etrafa haber ederim :D babacan :D

awyt50.jpg

o güzel kuş bak yeni resim koydum bende gumuşkuyruk var :)
bunlarada baboşlar diyonmu hadi bakalım baboşlar bugün uçma vakti

onlara canım cigerim diyorum :D
Tam hatırlamıyorum tipini ama benim ev biraz şehrin dışında kuşlar sokaklara inmeye alışmıştı o kuşu bi Tofaş - Kartal ezmişti :( hiç unutmam :(
benim kardeşimin güvercininde bir araba ezmişti gidip arkadaşlarını toplayıp adamı dövmeye gideceklerdi :) babam yetişmişti ben askerdeyken :D
Kuzende var, çatıdan inmiyo namıssız

çatı mı :) o guvercini bana ver üstüne para ver beslemem onun yeri belidir. güvercin ihalesi :D

---------- Spam Engelliyici 21:01 ---------- Önceki Mesaj 21:00 ----------

Güvercine para veren akilsizdir diyenler ..

Dünyanın en pahalı Güvercini - YouTube

bu adamın bu guvercinlinle 1 yılda kazandığı oara 750 bin TL .. 10.000 km eve gelmiş ..

bu arada video yu izlerken söylenen para miktarını 2 defa dinleyin :)

---------- Spam Engelliyici 21:02 ---------- Önceki Mesaj 21:01 ----------

yazmim beni fark etmesin dedim ama eşşeklik edip beğendim :D :D az kaldı abi inşAllah bi gideyim eve dama çıkarım varsa affetmem zaten

var ibrahim geçen foto attı bana :)

Maşallah İyi Kuşlar var site 'de Besleyen Artık Bi Ara Trabzonda da Pin'lerde Görüşürüz :D
Kukullu Besleyen Arkadaşlar iyi Bilir Pin'leri ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri