Ben muhabbet besliyom cok hassaslar
Mobil ileti
Mobil ileti
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben muhabbet besliyom cok hassaslar
Mobil ileti
Damda 3 yuva varbak son resmi koydum o çiftlerin yuvası .. ilk mesajda 2 sıradaki yuvada 3 cu yuvadır en büyügü o
7 ye 7 metre büyüklügünde
diğeri ise ucan kusların olduğu yuvadır.
Haha devamini yazacaktimda metrobuste zor oluyomus [emoji4]zaten adamın biri gicik etti adamın biri dediğimde amcam güvercin istedik muhabbet kusu gönderdi![]()
Abi ben izledim, ortada siyah bir yer var kuşlar uçuyo oraya ayağını basıp takla ata ata yukarı çıkan kuşa 10 bin tl veriyorlar.
---------- Spam Engelliyici 23:26 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------
@hunterlord bana bir bütçe ver 2-3 güne yollarım sana![]()
bu güvercin sevdasına ne boşanmalar duydum ben ya .biizim mahallede bi adam 30 lu yaşlarda güvercin delisiydi sabah akşam onlar yatar kalkar adam gece bile kümeste yatıyodu
karısıda çook güzel biri neyse sonra kız demiş beni mi istiyosun güvercinleri mi , güvercinleri demiş boşandılar
ama kızı görseniz neyse Ş
![]()

bende ciddi bişey sandım googlede araştırdım yaw
![]()
güveercin beslenilmez mi reis babadan oğla gidiyor bizde yıllardır . ilk yt para kazanma özgün videom olmuştu![]()
Benim samimiyetim olan ve istanbulda yaşıyan kim var? 1 istegim olacakda
---------- Spam Engelliyici 8.01.2015 00:38 ---------- Önceki Mesaj 7.01.2015 23:51 ----------
kimse yok![]()
küçükken çok kümes patlatırdık, canım çekti adresin ne
---------- Spam Engelliyici 05:27 ---------- Önceki Mesaj 05:26 ----------
ben varım istanbul'un mintanlı delikanlılarından.
samimiyetim olan birine gidip bayrampaşadan güvercinleri alıp otobusle bana urfaya gönder dicektim![]()
başkan otobüsle gelir mi o oraya kadar ?
halen varmıkesin mardin kuşudur taklacı oyuncu yani
hocam bunda flagcı veya telifçi şekli var
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.