Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben besliyorum
Yalnız bu kuş nadir eskişehirde pek yok kuş pazarında falan çok az görürüm bende öle ticari amaçlı değil 8 yaşımdan beri zevkine bakıyorum
Dediklerimi anlayamazsınız ama o uçmaları, takla atmaları, çatıya gelip tam konacakken çektirerek minare boyuna çıkmaları insanın içini gıdıklar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mısırlı Posta :O
sen şu imzanı düzelt ya, 2 gündür denk geliyorum yanlış yazmışsın. yazmayım yazmayım diyorum sürekli gözüme çarpıyor.Yıllardır abimde besledi bu kuşlardan sonunda bıraktı... Anlamıyorum ne anlıyorsunuz bu kuş beslemedenBunu besleyenlere kız vermiyolar bizim burda
![]()
gardaş mısırlı Posta yok , kukullu Paçalı wardajlı var
![]()
var ben
hafızayı zorla belki vardır tanıdığında![]()
ben cok iyi anliyorum babuş .. şu 2 ci resim yumurtanın üstünde olan çakmaklı alaca mı?
ekleme : taklacıymış

ne kuşmuş arkadaş bi bulamadın gittibelki nesli falan tükenmiştir bu kadar arayıp bulamadığına göre
Laz resim koyda görelim yaw
[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] bunda var bu gereksizde ha gönderecek ha gönderecek 2014 de söz verdi 2015 girdik halen göndercek![]()
Laz resim koyda görelim yaw
[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] bunda var bu gereksizde ha gönderecek ha gönderecek 2014 de söz verdi 2015 girdik halen göndercek![]()
Yıllardır abimde besledi bu kuşlardan sonunda bıraktı... Anlamıyorum ne anlıyorsunuz bu kuş beslemedenBunu besleyenlere kız vermiyolar bizim burda
![]()
Kümes garip geldi hocam
Ben beslerken ya çift sayısı kadar limon kasası koyardım yada aralıklarla tugla koyar ustune tahta koyup kuşlara apartman gibi yer yapardım![]()
Bi Sorayım etrafa haber ederimbabacan
![]()
bunlarada baboşlar diyonmu hadi bakalım baboşlar bugün uçma vakti
benim kardeşimin güvercininde bir araba ezmişti gidip arkadaşlarını toplayıp adamı dövmeye gideceklerdiTam hatırlamıyorum tipini ama benim ev biraz şehrin dışında kuşlar sokaklara inmeye alışmıştı o kuşu bi Tofaş - Kartal ezmiştihiç unutmam
![]()
Kuzende var, çatıdan inmiyo namıssız
yazmim beni fark etmesin dedim ama eşşeklik edip beğendim![]()
az kaldı abi inşAllah bi gideyim eve dama çıkarım varsa affetmem zaten
sen şu imzanı düzelt ya, 2 gündür denk geliyorum yanlış yazmışsın. yazmayım yazmayım diyorum sürekli gözüme çarpıyor.
bereket is there olacak o.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.