Forumda konuların SİLİNMESİ.

• Kullanıcı Deniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında

Deniz

Kayıtlı Üye
Hepinize iyi forumlar arkadaşlar.
Bu konuda yönetimden bir ricam olacak.

Nedendir bilinmez fakat forumda açılan bazı konular (özellikle son 1 ayda), hiçbir sebep belirtilmeden siliniyor. Bu kısmı kırmızı yazmamın sebebi bu işler bu kadar kolay mı? yani konuyu silmek, bir cevap dahi vermekten tenezzül etmek yada forumda uzun süredir mevcut olan konular silmek ne kadar yakışık alıyor ?
Konu silmek, konu sahibinin haksız olduğunu belirtmek mi yoksa konuyu silenlerin diktatörlük tavırları mı ?
Yani bu forumda yöneticiler kafalarına göre mi karar alıyorlar, belli kriterler yok mu?
Açıkçası gerçekten sinirleniyorum bu duruma, kendi adıma konuşayım artık üyelerin pek fazla iplenmediğini ve konuları silen kişilerin başına buyruk iş yaptıklarını düşünüyorum.
Lütfen adminler bu mesajı dikkate alsınlar.

Son düzenleme:
Aynen katılıyorum dün ebat diye bir üye Osmanlıya hakarete varan yorumları vardı bende dahil birçok kişi şikayetçi oldu ama hala bir ceza almamış gördügüm kadarıyla.. Ceza aldıysa bile konuyu silmeyip orada gerekeni yaptıklarına dair bir açıklama yapsalardı çok daha iyi olurdu. Normalde siyasi konular açmak ban sebebi diye biliyordum ama öyle olmadı.

Edit..(NOT: konuya açanda kendisiydi zaten.. en azından öyle hatırlıyorum.)

Son düzenleme:
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] diye etiketlemek lazım ki hemen görsünler sorunlarınızı :)

Arkadaşlar şimdiden belirteyim kimse hakaret vs. yorumlar yapıp konuyu kapattırmasın.

Hepinize iyi forumlar arkadaşlar.
Bu konuda moderatörlere soru ve adminlerden de bir ricam olacak.

Nedendir bilinmez fakat forumda açılan bazı konular (özellikle son 1 ayda), hiçbir sebep belirtilmeden siliniyor. Bu kısmı kırmızı yazmamın sebebi bu işler bu kadar kolay mı? yani konuyu silmek, bir cevap dahi vermekten tenezzül etmek yada forumda uzun süredir mevcut olan konular silmek ne kadar yakışık alıyor ?
Konu silmek, konu sahibinin haksız olduğunu belirtmek mi yoksa konuyu silenlerin diktatörlük tavırları mı ?
Yani bu forumda moderatörler kafalarına göre mi karar alıyorlar, belli kriterler yok mu?
Açıkçası gerçekten sinirleniyorum bu duruma, kendi adıma konuşayım artık üyelerin pek fazla iplenmediğini ve konuları silen kişilerin başına buyruk iş yaptıklarını düşünüyorum.
Lütfen adminler bu mesajı dikkate alsınlar.
Çok gereksiz konu açan var.Adminlerde insan doğal olarak şak diye siliyolar.
Tabi konuya neden kapatıldığını yazıp kilitleseler daha şık olur.
Ama forum kurallarını ihlal eden saçma konuları sebep belirtmeden silebiliyorlar.

Bazı konuların silinmesi doğalda insan yinede bir açıklama yapıp silinmesini bekliyor dimi?

Konu silerken seçime gidecek halleri yok bak adı üstünde admin yani yönetici ve yönetim icabı bazı gereksiz konular silinir çokta iyi yapılıyor

Kişisel olarak konuyu kilitlemek taraftarıyım; ancak birçok konunun silinmesi de gerekiyor. Bu konular silindiğinde konu sahibine gerekli açıklama yapılıyor. Bugün de yapıldı silinirken. (En azından ben silerken o şekilde yapıyorum özel mesaj ile konu sahibini bilgilendiriyorum.) Yine de aksi bir şey olduysa konu sahibi bana ulaşıp bilgi alabilir. Konudan yararlanan diğer üyeler var ise genelde kilitliyoruz. Yine de konudan yararlanmasına rağmen kaldırılıyorsa yine bana bildirebilirsiniz ;)

bence vbulletin eklentisi bulmalısınız bu konuda.Son 1 yada 2 ayda hiç bakılmamış konuları otomatik silen bir eklenti.

bence vbulletin eklentisi bulmalısınız bu konuda.Son 1 yada 2 ayda hiç bakılmamış konuları otomatik silen bir eklenti.

Öyle konular yok hocam maalesef, böceğiydi ziyaretçisiydi her konu bakılıyor :) Hem de index miktarını düşürür, hiç gereği yok :)

Kişisel olarak konuyu kilitlemek taraftarıyım; ancak birçok konunun silinmesi de gerekiyor. Bu konular silindiğinde konu sahibine gerekli açıklama yapılıyor. Bugün de yapıldı silinirken. (En azından ben silerken o şekilde yapıyorum özel mesaj ile konu sahibini bilgilendiriyorum.) Yine de aksi bir şey olduysa konu sahibi bana ulaşıp bilgi alabilir. Konudan yararlanan diğer üyeler var ise genelde kilitliyoruz. Yine de konudan yararlanmasına rağmen kaldırılıyorsa yine bana bildirebilirsiniz ;)

Bir konuyla ilgili pm atacaktım ama size atılmıyor. En azından ilk sayfadaki yorumumu okursanız konuyu anlarsınız. Ben hala bir yaptırım bekliyorum çünkü epey kızgınım bahsettiğim konuyla alakalı...

Çok gereksiz konu açan var.Adminlerde insan doğal olarak şak diye siliyolar.
Tabi konuya neden kapatıldığını yazıp kilitleseler daha şık olur.
Ama forum kurallarını ihlal eden saçma konuları sebep belirtmeden silebiliyorlar.
Sadece saçma konuları silmelerini bende istiyorum.
Bazı konuların silinmesi doğalda insan yinede bir açıklama yapıp silinmesini bekliyor dimi?
Aynen.
Konu silerken seçime gidecek halleri yok bak adı üstünde admin yani yönetici ve yönetim icabı bazı gereksiz konular silinir çokta iyi yapılıyor
Seçime gidilecek tabi. moderatör her önüne gelen konuyu kafasına göre silmez, silemez. Gider adam bana kategori söyleyin der silersin.
Ama gidipte normal konuları yada eski mevcut konuları silemezsin.

Bir konuyla ilgili pm atacaktım ama size atılmıyor. En azından ilk sayfadaki yorumumu okursanız konuyu anlarsınız. Ben hala bir yaptırım bekliyorum çünkü epey kızgınım bahsettiğim konuyla alakalı...

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] pası sana attım abi, konuya mesajı sen yazmışsın, bir daha incelersen konuyu sevinirim. Bence Batuhan oldukça haklı :)

Madem Osmanlı ya hakaret etmiş cezası erken kesilsin birde ben etiketleyeyim [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Sadece saçma konuları silmelerini bende istiyorum.

Aynen.

Seçime gidilecek tabi. moderatör her önüne gelen konuyu kafasına göre silmez, silemez. Gider adam bana kategori söyleyin der silersin.
Ama gidipte normal konuları yada eski mevcut konuları silemezsin.

Moderatörler demeyin.Moderatörlerin konu silme, kapatma ve düzenleme yetkisi yok. :)

Osmanlıya hakaret eden şerefsiz kimse banlayın ne tutuyorsunuz daha forumda. @Incubus

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri