Forumda Yenilikler - Moderatör Ekibi Oluşturulması - Yeni Üyelik Sistemi - Kategori Düzenlemeleri - Diğer Yenilikler - Düşünceleriniz

Merhaba Arkadaşlar,

Sunucu değişikliği yapıldı. Geçiş sırasında son yazılan mesajlardan 4 5 kadar mesaj silinmiş olabilir. Herhangi bir hata ile karşılaşırsanız bana mesaj atabilirsiniz.

E ticaret kategorisinde dropshipping alt kategorisi olmasını şiddetle öneriyorum. İhtiyaç halinde bu kategorinin moderatörlüğünüde severek yaparım herkese hayırlı olsun.

forumda uzun zamandır yenilik olmuyor sanırım en son geçtiğimiz aylarda 3 arkadaşımız moderatör yapıldı bu zaman zarfından sonra benim görebildiğim kadarıyla herhangi bir aksiyon yaşanmadı
[MENTION=9224]mNote[/MENTION]; [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]; [MENTION=11620]era[/MENTION];

Report butonu ile şikayet ettiğimiz şeyler işleme alınmıyor ne yazıkki. Forumda yorum şikayet bölümüyle ilgilenen moderatör sayısı kaç? Öyle bir gün iki gün de değil. Hiç bakılmıyor sanki...

Report butonu ile şikayet ettiğimiz şeyler işleme alınmıyor ne yazıkki. Forumda yorum şikayet bölümüyle ilgilenen moderatör sayısı kaç? Öyle bir gün iki gün de değil. Hiç bakılmıyor sanki...

hepsine bakılıyor fakat forumda güncel tutulan ticari onlarca konu var, her ticaret yapan üye kendi konusunda ki yorum için rapor ederse 5 değil 50 modaratör de yetişemez, gerekli görülen raporlar değerlendiriliyor.

hepsine bakılıyor fakat forumda güncel tutulan ticari onlarca konu var, her ticaret yapan üye kendi konusunda ki yorum için rapor ederse 5 değil 50 modaratör de yetişemez, gerekli görülen raporlar değerlendiriliyor.

Bir iki kere üyeler dikkatsiz bir şekilde konuma yorum yaptı report ettim silinmedi. Örnek veriyorum;

https://www.ytpara.com/1891845-post151.html

Yukarıya linkini bıraktığım yorumla ilgili olarak, sitemde herhangi bir recaptcha ve robot doğrulaması olmadığı halde bir sonraki yorumda robot doğrulaması başarısız şeklinde ss atılmış konuya. Oysa öyle bir şey yok sitemizde. Üye yorumu attığında profiline girdim ve başka benzer siteli konuları incelediğini gördüm. Yani başka benzer sitede karşılaştığı bir hatayı bizim konumuza atarak ticaretimizi engelledi. Bunu report ettim fakat işlem uygulanmadı. Önceden de benzer bir report etmiştim yine aynı şekilde işlem uygulanmadı.

Bir iki kere üyeler dikkatsiz bir şekilde konuma yorum yaptı report ettim silinmedi. Örnek veriyorum;

https://www.ytpara.com/1891845-post151.html

Yukarıya linkini bıraktığım yorumla ilgili olarak, sitemde herhangi bir recaptcha ve robot doğrulaması olmadığı halde bir sonraki yorumda robot doğrulaması başarısız şeklinde ss atılmış konuya. Oysa öyle bir şey yok sitemizde. Üye yorumu attığında profiline girdim ve başka benzer siteli konuları incelediğini gördüm. Yani başka benzer sitede karşılaştığı bir hatayı bizim konumuza atarak ticaretimizi engelledi. Bunu report ettim fakat işlem uygulanmadı. Önceden de benzer bir report etmiştim yine aynı şekilde işlem uygulanmadı.

merhaba mesajı sildim

İlk mesajda adminin yazdığı yeni site tasarımı üzerindeki çalışmalar bitti mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri