Forumda Yenilikler - Moderatör Ekibi Oluşturulması - Yeni Üyelik Sistemi - Kategori Düzenlemeleri - Diğer Yenilikler - Düşünceleriniz

ne diyelim Almış olduğunuz kararlar forum icin hayırlı olsun .Yaşımız 52 olmuş hala bu forumdaysak demekki bu forumuda hayat var Hayırlı paylaşımlar diliyorum Yolunuz acık olsun

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam, az önce [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] söyleyince yine aklıma geldi buradanda yazayım konu aktifken :) forumdaki biçok konu ile alakalı kurallar kafamızda yazılı sadece.bilmedigimiz yada unuttugum,gerektiginde hatırlayamadıgım sık oluyor ve sorun yaşanıyor haliyle.

mesaj atıp soruyorlar bana mesela şu kural hala geçerli mi yada şu konuda bi kural var mı diye ama biçok konuda benimde bilgim yok.zaman zaman diger yönetici arkadaşlara soruyorum,onlarda aynı şekilde.kurallar sayfası güncel degil,yıllar öncesine ait.bagzısı artık geçerli degil bagzısı degişmiş.bagzıları orada yazmıyor ama farklı sayfalarda yeni kural bu artık diye duyurulmuş ama allah bilir nerede.bi üye bi konuda hata yapıyor,siliyorum mesajını ondan sonra 3 gün laf anlatmaya çalışıyorum aslında böyle bi kural var diye.kendisi kabul etmiyor çünkü kurallarla alakalı konuda,şu konuda böyle bi kural var diye yazılı bişey yok.bagzı mesajlara direkt olarak kaç yıllık yöneticiyim,valla bende bilmiyorum diyorum gülüyorlar haklı olarak :D şu kuralları güncel bi şekilde bi konuya toplasanda üyelerde rahatlasa,bizde rahatlasak çok süper olur.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam, az önce [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] söyleyince yine aklıma geldi buradanda yazayım konu aktifken :) forumdaki biçok konu ile alakalı kurallar kafamızda yazılı sadece.bilmedigimiz yada unuttugum,gerektiginde hatırlayamadıgım sık oluyor ve sorun yaşanıyor haliyle.

mesaj atıp soruyorlar bana mesela şu kural hala geçerli mi yada şu konuda bi kural var mı diye ama biçok konuda benimde bilgim yok.zaman zaman diger yönetici arkadaşlara soruyorum,onlarda aynı şekilde.kurallar sayfası güncel degil,yıllar öncesine ait.bagzısı artık geçerli degil bagzısı degişmiş.bagzıları orada yazmıyor ama farklı sayfalarda yeni kural bu artık diye duyurulmuş ama allah bilir nerede.bi üye bi konuda hata yapıyor,siliyorum mesajını ondan sonra 3 gün laf anlatmaya çalışıyorum aslında böyle bi kural var diye.kendisi kabul etmiyor çünkü kurallarla alakalı konuda,şu konuda böyle bi kural var diye yazılı bişey yok.bagzı mesajlara direkt olarak kaç yıllık yöneticiyim,valla bende bilmiyorum diyorum gülüyorlar haklı olarak :D şu kuralları güncel bi şekilde bi konuya toplasanda üyelerde rahatlasa,bizde rahatlasak çok süper olur.

MErhaba Fatih bey, üyeliğim pasif görünüyor. Bütün onaylamaları yapmak istiyorum ancak bir şekilde hata veriyor. Ne yapmalıyım ?

@mNote hocam, az önce @Rewossky söyleyince yine aklıma geldi buradanda yazayım konu aktifken :) forumdaki biçok konu ile alakalı kurallar kafamızda yazılı sadece.bilmedigimiz yada unuttugum,gerektiginde hatırlayamadıgım sık oluyor ve sorun yaşanıyor haliyle.

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocama yazdığı yazıda örnek olarak yaşadığım olayı anlatmak isterim . foruma fırsat buldukca girerim yararlı başlık konu varsa okur cıkarım o kunu hakkdına bildiğim varsa elimden geldiğince paylaşım. ben bisiklet tamir işi ile uğraşırım bisiklet forum sitesine tesadüfen girdim girmişken üye olayım dedim ve üye oldum . formum kurallarını okudum . fatihbaz hocamın dediği gibi gözünden kaca biliyor okuduğunu unuta biliyorsun . FORUM da yaşadığım Olay
Günün Fotoğrafı- başlıklı bir konu vardı ben de bir resüm yükledim açıklama yazdım paylaştım yüklediğm serim dosya olarak yüklendi ADMİN 1-2 Saat gecmeden '' konusuna yazdığınız mesaj silindi. Nedeni: Bu başlıkta görsel haricinde mesaj paylaşmayınız.'' BENİ BEYLE BİR NİLKE ATTI
Arkadaşlar merhaba,

diğer konu arşive alınacağı için artık bu konu başlığından devam ediyoruz. Konuya başlarken hatırlatmamız gereken birkaç noktayı vurgulayalım;

Konu içeriği başlıktan da anlaşılacağı üzere "Fotoğraf", yine etiketlerde de belirtildiği üzere sadece fotoğraf/resim/illüstrasyon/karikatür/çizim vesaire gibi görseller paylaşıyoruz.
Herhangi bir paylaşıma yorum yapmak istiyorsanız lütfen kullanıcıyla özelden iletişime geçiniz, bu konu başlığı altında yorum, sohbet, eleştiri vesaire yapmıyoruz ve böylece konuyu kirletmiyoruz. Özellikle bununla ilgili lütfen ama lütfen yaptırım uygulamak zorunda bırakmayın bizleri sizlerden rica ediyoruz.
Bir mesaj içerisinde lütfen en fazla 1 fotoğraf paylaşalım yani aynı mesaj içerisinde 1 taneden fazla fotoğraf paylaşmıyoruz.
Farklı konularda paylaştığınız fotoğrafları lütfen tekrar bu başlıkta da paylaşmayınız. Aynı fotoğrafları 3,4 konu başlığı altında görmek istemiyoruz, böylelikle forum veritabanını boş yere kullanmıyoruz.
İçerik olarak dolu dolu, keyif alacağımız bir başlık olur umarım, iyi forumlar.

ÖRNEK OLMASI AÇISIN DAN PAYLAŞTIM HAYIRLI FORUMLAR..

Mesela kanal satışı için geçerli olan 1 ay ve 100 mesaj sınırı tüm satış konularına gelmeli. Sonra ücretsiz bulunan şeyleri yeni üyeler hemen gelip satmaya çalışıyor :D

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] [MENTION=9073]thrayler[/MENTION] [MENTION=15033]BöcekBaşı[/MENTION] Hayırlı olsun arkadaşlar :)

Ytpara Forum Candındırma Adına örnek Kategori '' Bisiklet '' bu konu altına alım, satım, geziler, etkinlikler, tamir,VS. toplana bilir iyi forumlar..

ikinize de hayırlı olsun arkadaşlar, bu forum için en doğru ve nitelikli kişilerden seçilmiş olmasına sevindim, kendileri yakın zamanda bana çok yardımcı olmuştu şimdi layık olduğu yerdeler :) bana yardımcı olan yükseliyor :D

ahahaa teşekkür ederim hocam. Arkadaşa yardımcı olan yükseliyormuş biz öyle duyduk :D

ikinize de hayırlı olsun arkadaşlar, bu forum için en doğru ve nitelikli kişilerden seçilmiş olmasına sevindim, kendileri yakın zamanda bana çok yardımcı olmuştu şimdi layık olduğu yerdeler :) bana yardımcı olan yükseliyor :D

Eyvallah Katip hocam :) Diğer arkadaşlara da teşekkür ederim güzel düşünceleri için

Öncelikle forumda yeni görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum.Üyeliğimizi onayladık foruma her girişimizde tepemizde kırmızı yazıyla yazan uyarı yazısını görmüyoruz cok şükür.Benim icin sinir bozucu bir durumdu .Bu vesileyle Forum Yetkililerine almış oldukları yeni kararlar icin şahsım adına bir kez daha teşekkür ederim.Ayrıca forumda cok seyhat eden arkadaşlar olduğunu düşünüyorum ve ben doğa da resim cekmeyi cok seviyorum bu resimlerden forumda paylaşabileceğimiz bir başlık olursa cok sevinirim.Saygılarımla.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri