Forumda Yenilikler - Moderatör Ekibi Oluşturulması - Yeni Üyelik Sistemi - Kategori Düzenlemeleri - Diğer Yenilikler - Düşünceleriniz

Üyelik ve davetiye isteklerine durumlara göre onay vermeye çalıştım.

Forumda böyle bir atılıma ihtiyaç vardı.
Özellikle yönetim kısmının aktif üyelerden seçilmesi taraftarıyım.
Saçma sapan yorumlara ve gereksiz tartışmalara ne yazık ki çok geç müdahale ediliyor. Ya da edilmiyor.
Herkes için hayırlı olur umarım.
İyi çalışmalar.

Teşekkürler, forum kategorileri ve yönetim kısmı en önemli ve en öncelikli değişikliklerimiz olacak, yorumunuz için teşekkürler.

forum son zamanlarda gerçekten pasif kalmış gibi duruyor belirli bölümler dışında, yapılması ön görülen değişiklikler ciddi bir atılım olacaktır forum için. Bununla birlikte forumda üyelerin isteklerini belirlemek amacıyla aralıklı konular açılarak istekler ve önerilerin dinlenmesi gerekir. Böylelikle forum tarafında belirlenen eksiklikler belirlenerek giderilebilir.

Hocam iyi akşamlar, birkaç yıldır sürekli seyirci olarak forumu takip ediyorum.
Bende üyelik alabilirmiyim, dilerseniz r10 nickim suwps

davetiye sistemi kalkarsa burası wmaracidan gelen dolandırıcılarla dolar.
buranın bi kalitesi ağırlığı var ve öylede kalmalı
yeni ekip modern site görünümü
ticaret puanı verme gibi özelliklerinde gelmesini isterim şahsen

Selamlar, gerçekten yazdıklarını tek tek üşenmeden okudum. Popülerliğini kaybetmiş olan bir forum sisteminde, böyle profesyonelce düşünmek, ileriye dönük projeler planlamak gerçekten birşeyler yapmak istemek isteyen biri veya birilerini görmek beni açıkçası çok sevindirdi.

Belki normal bir üyeyim, yada çok katkım olmamış olabilir ama uzun zamandır buradayım. Admin arkadaşı emeği için tebrik ediyorum ekip arkadaşları varsa onları da tebrik ederim. Eğer ki uygun görülürse günün belli vakitlerinde vakit ayırarak bende yönetim ekibine dahil olmak isterim.

Ayrıca kategorilerin içeriğinde ki yazılar ve içerikler aslında güncellenebilirse çok güzel olur. Eski tarihli konuları görünce insanlar okumak istemeyebilir, güncel olmadığını düşünebilir.

Herkese bol keyifli heyecanlı forumlar ve youtube diliyorum.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]; 1 adet davetiye alabilirmiyim rica etsem

youtube 2014 haline dönmez belki ama forum o zamanlardaki haline döneceğine inanıyorum o zamanlar skype gecelere kadar gruplarda sohbet ederdik ramazan ayında sahura kadar sohbet muhabbet fikir alışverişi yaptığımızı hatırlıyorum.

Şuan şehir dışındayım. Konuyu tam okumadım. Vbulletin 3.8 x ve 4x sürümleri kullandım. Forum kurup forum kapatanım :D vbulletin arşiv dosyalarım vardı. Hese virüs yemiştim bozulmadı ise arşivim duruyor. Özel bir tema yaptırdım 3.8 x sürümü orjinalliğinin bozmadan. Postbit bölümü iyidi. R10 teması kadar olmasada sunucuyu yormaması için bir png yerine css kodlanmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam flat tema olarak geçiyordu.Bu kadar niye yazdım bende bilmiyorum (: tekrar yazıyorum konuyu okumadım. Yardımcı olabileceğim durum olursa yardım ederim. İyi geceler ankara

Merhabalar görev almak isterim, aktif olarak yurt dışında bu tarz en büyük forumların birinde moderatörlük yapıyorum, mevcut olarak aynı kategoriler buraya da katkım olsun isterim.

Herkese güzel yorumları ve başvuruları için teşekkürler, hepsi değerlendirilecek.

Eklentiler ile ilgili önerilerinizi de bekliyoruz, aklınıza gelen bir şeyler olursa lütfen isteyin, bizi yönlendirin bu konuda ;)

Herkese güzel yorumları ve başvuruları için teşekkürler, hepsi değerlendirilecek.

Eklentiler ile ilgili önerilerinizi de bekliyoruz, aklınıza gelen bir şeyler olursa lütfen isteyin, bizi yönlendirin bu konuda ;)

Ilk oneri benden olsun. Hizli mesaj eklentisi olabilir hocam. (Sadece bir fikir.) Pm alindiginda hem pm kutusunda hemde sag alt kosede bildirim gelecek. Ve biz pm kutusuna girmeden alt kisimda hizlica karsilik verebilecegiz.

Bende görev almak isterim. Devlete atanmadan önce wmaraci.com da 1-2 yıl modluk yapmıştım. Şu anki görevim Kaymakamlıkta Şef, bana uygun görev olursa yapabilirim. Amacım para kazanmak değil, yıllardık emek verilen bu foruma hobi amaçlıda olsa yardımcı olmak. Zaten üyelik tarihim her şeyi ortaya koymaktadır. R10 üyelik sürem de 7,5 yıl.

Pinterest kategorisinde düzenleme yapılabilir, çok karışık duruyor eğitim satanlar, hesap satanlar ve hazır site yedeği satanları alt kategori oluşturarak belirli bir düzen sağlanmalı

Pinterest kategorisine işin ehli bir mod ve editor eklenırse ciddi anlamda katkısağlayacaktır. Şu sıralar herkes pinterest işine girmek istiyor bu kategori önemli üstad

bende bi onaylı yapsanız tadından yenmez r10da üyeyim ama burada Bir türlü onay alamadım 😁

Merhaba forum günlük olarak 10 saat aktif olabiliyorum islerimi bilgisayar ile yaptıgımdan yardımcı olacagım konularda yetkinlik alabilirim bilginize arz ederim

Tavsiye verirken benim kategoriyi atlamışım. :D
Sosyal medya danışmanlığı ile YouTube özgün video danışmanlığı birbirinden ayrılacaksa eğer, özgünlük benim işim. ;) Mod adayıyım. Çekirdekten yetişmeyim.

Ticaret sistemi gelmesi çok güzel olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri