Forumdaki Çifte Standart

• Kullanıcı pynrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pynrs

Yasaklanmış
Gerçekten siyasi boyutlara taşınmaması gerekir forumun yani siyaset yapacak çok yer var fikrimce...

Bu iki konu arasındaki farkı biri bana açıklayabilir mi?
1. http://www.ytpara.com/konu-disi/26888-twitter-yola-geliyor.html

2. http://www.ytpara.com/konu-disi/26793-twitter-engellendi.html

1. Konu siyasi olduğu için kapandı.

2. Konuda ytpara hayatım boyunca gördüğüm en fazla siyaset yapılan konu.

Yandaş olunca konu siyasi muhalefet olunca değil mi yani?

Madem siyaset yasak ya hep ya hiç olmasi kanaatindeyim.

1. konuda arkadaş başlık hatası yapmış 2.de konu tartışma yaratmadan herkes özgürce dile getirmiş sorununu.

1.ci konuda tek taraflı siyasi görüşün hakim sürdüğü yorumlar var okumadınız heralde.Ama dikkatli birşekilde okursanız 2.konuda isteyen herkes fikrini belli sınırlar çerçevesinde söylüyor.Kimse sen şöylesin ben böyleyim tarzı şeyler söylemiyor.Herkes açık açık fikrini beyan ediyor.

Dün muhalifleri banladılar zaten :) diğerleride uyarı almış ama tekrarlamadıkları için banlanmamış sağlık olsun ne diyelim.. İşim olmaz siyasi konularda buda son mesajım :)

Pardon yandaşlar banlandı muhalifler ayakta yanlış yazmışım özürdilerim :)

2. konuda görüşünü herkez bildiriyor atışanlar ceza yiyor dikkatli okursan.
Muhalif dediğiniz arkadaşlar tartışma yarattıkları için ceza aldılar.

Ben öneri sunuyorum ya.

artık bir mesajda

Recep tayyip
tayyip erdoğan
recep erdoğan
ak parti
ayakkabı kutusu
başbakan

bu tür kelimeler geçerse sistem mesaja izin vermesin. hala daha mesj yazıyorlarsa ban istiyorlar demektir.

1. konu aslı astarı olmayan haber niteliği bile taşımayan bir konu.
2. konu ise Demokratik bir ülkede olmaması gereken Yasağın Forum kuralları çerçevesinde Konuşulabildiği biryer.

İşte bu yüzden ilk konu kapalı 2. ise açık.

sağ sol gözetmeden banlanması taraftarıyım mualifi banla diğerlerini uyar falan öyle olmaz bu işler

1. konu aslı astarı olmayan haber niteliği bile taşımayan bir konu.
2. konu ise Demokratik bir ülkede olmaması gereken Yasağın Forum kuralları çerçevesinde Konuşulabildiği biryer.

İşte bu yüzden ilk konu kapalı 2. ise açık.

astı astarı olmayan bir haber mi?
evet baslığı yanlıs secmiş olabilirim ama haber bütün haber sitelerinde gecti. muhalif sitelerde bile gecti...

doğrusunu söylemek gerekirse adminlerin çoğu hükümeti ve yönetimi beğenmiyor. o yüzden hükümet lehine olan konuların kapanmasına şaşmamak lazım. özgürlük istiyoruz diyorlar fakat o özgürlüğü başörtüsünü yasaklayanların getireceğini sanıyorlar.

Yönetici arkadaşlardan ricam, konu kapanmasın kimseyi banlamayın.

Merak ediyorum gideceği yeri!

Ben aslında adminlerden cevap bekliyorum :)

1. Konuyla 2. Konu arasındaki fark nedir?

Hepimiz doluyuz beyler ağızımızı açsak neler çıkacak ama açmıyoruz neden ? burası yeri değil. Bencil şekilde yapılan tartışmalar sadece bizi değil herkesi zor durumda bırakıyor. Böyle konulara mesaj yazarken kimliğinizi bir dakikalığına dışarı bırakın siyaset siyasi partiler liderler yokmuş gibi sadece olayı değerlendirin.

Bence siyaset diye kategori açın herkes rahatlasın :D

Ben aslında adminlerden cevap bekliyorum :)

1. Konuyla 2. Konu arasındaki fark nedir?

Ben soruna hemen küçük bir cevap verip konuyu takip etmeye devam edeceğim, cevap tatmin etmez ise pm at detaylı anlatmaya çalışırım...

2. konu, kapatılmaması için benim, Serkanın ve diğer yöneticilerin mesajının olduğu konu, var olan bir gerçek.
Net tartışmasız, Twitter kapatıldı...
Bu konu insanlara bu olay ile ilgili fikir beyan etme özgürlüğü sağlar, ki konu içerisine bakarsan her 2 düşünce tarzına ilişkin mesajlara müdahale edilmemiş, serbest bir tartışma ortamı oluşması için çabalanmıştır.
Konunun kapanmamasının nedeni NET olması, TW KAPATILDI...

1. konu, tw yola geliyor...
Güzel kardeşim, tw ın kapatılmasına ilişkin alınan resmi bir karar YOK.
Bizzat karar dilekçesini okuyan biri olarak bunu rahatça söyleyebilirim!
Dün gece görüşülüyor, tedbir için kısıtlama GETİRİLEBİLECEĞİ kararına varılıyor ve ardından 2 saat sonra bir kapama kararına gerek duyulmadan twitter tamamen usulsuzce erişime kapatılıyor...
Hatta öyle saatlerinde itiraz dilekçesi verildi, mahkeme "alınan bir kapama kararı yoktur" diyerek dikekçeyi reddetti.
Hal böyle olunca tw yola geldi demen çok saçma oluyor, çünkü tw ne yapacak ta tekrar erişime açılacak???

Güzel insanlar, tw face yt gibi sosyal medyalar bir ülkede bu kadar kolay engellenebiliyor ise gerçekten üzülmemiz gereken yerde birbirimize laf sokacaz diye uğraşıyoruz ya asıl bu utanç verici hepimiz adına...

Neyse ben elimden geldiğince anlatmaya çalıştım, dediğim gibi dilersen daha da detaya girmeye çalışırım!

doğrusunu söylemek gerekirse adminlerin çoğu hükümeti ve yönetimi beğenmiyor. o yüzden hükümet lehine olan konuların kapanmasına şaşmamak lazım. özgürlük istiyoruz diyorlar fakat o özgürlüğü başörtüsünü yasaklayanların getireceğini sanıyorlar.

Hocam mesajınızın %100 siyaset sizi banladılarmı ? kusura bakmayın böyle mesajlar yazıp banlanınca yok öyle yok böyle diyorsunuz.

.................Güzel insanlar, tw face yt gibi sosyal medyalar bir ülkede bu kadar kolay engellenebiliyor ise gerçekten üzülmemiz gereken yerde birbirimize laf sokacaz diye uğraşıyoruz ya asıl bu utanç verici hepimiz adına........

Bu cumleyi cok sevdim, ve aynen katiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri