Forumdaki Sessizlik

Bende daha iyisi var hemde en okunmuşundan satabilirim :D
hqdefault.jpg

75 Bin Para Saydık .. Jeoloji Mühendisiyle Yapıcaz Aramaları :D Buldukmu Resmi Kazı.. Çubuklara Güvenmiyorum Ben :D

Su savaşları çıkacak önümüz yıllarda bende bu amcayla anlaşma sağladım beraber su bulacağız.

qbydW5.jpg

Ben Alttaki gpr Makineyi Aldım Define İşine Başlicam :D
Çok Para Varmış Diyorlar :D

İnternetten araştırdığım kadarıyla bu makinalara hikaye diyorlar. En fazla bir metre aşağısını buluyormuş. Ben de meraklıyım bu işlere ama paket olmak da var işin ucunda:)

İnternetten araştırdığım kadarıyla bu makinalara hikaye diyorlar. En fazla bir metre aşağısını buluyormuş. Ben de meraklıyım bu işlere ama paket olmak da var işin ucunda:)

kanka dedem 5 ay ıcerde yattı bıde adlı tatılıe denk geldı 3 ay fazldan yattılar bılgın olsun :)

Define deyince aklıma geldi. çocuktuk ozamanlar. Bundan 17-18 sene önce bi kiliseye gece vakti girmiştik. mahseninde tünel vardı. bi kitap bulmuştum çok eski bi kitap. bi aile dostumuz ben bu kitapda ne yazıyor çözmeye çalışayım diye aldı. bidahada hiç vermedi. ilerleyen süreçde 2 çocuğuda intihar etti karısı yatalak oldu. kendi baskı balata sıyırdı. kitapla bi alakası varmı bilmiyorum. ama kitap neyle alakalıydı hala merak ediyorum işin aslı.

Bizim için yeni başlıyor ihi ihi ihi. Biz kimmiyiz malız biz mallllll maallllllllllll

Tr Ye Yeni Geldi Bu Makine Henuz Detaylı Yaz aramaları Olmadı.. Şuanda Eğitim Aşamaları Yapılıyor.. Şuanda En iyi Gpr Bu..

Reklam sorunu ile boğuşuyoruz, gerçi ne kadar kasarsak kasalım reklam yok yani çıkmıyor, hani reklam olupta çıkmasa, beyin jimlastiği yapılır bi şekilde çözüm üretilir fakat olmayan birşeyi yaratmak Allaha mahsustur, çünkü gerçekten reklam yok. Bakalım 1-2 hafta daha bekleyip, gözlemleyeceğiz, hayırlısı :)

bu reklam sorunu denıyorda özgın destansı rap war bende gelırınde bır dusme yok acıkcası bu reklam kımde cıkmıyor? ben anlamadım bende hala cıkıyor

Sizde spam kanal yerine özgün kanal açabilirsiniz. Şahsen ben özgün kanal açıp haftada iki video atıyorum ( videoları yapmak 30dakikamı alıyor) .

184 sterlinden 0.84 sterlin kesinleşmiş :)

Şu reklam sorunu düzelsin kapanan kanalın kesinleşmemesi tr adsense çalışmamak pek de umrumda değil doğrusu şuanda sorun özgün kanallarda büyük kanallarda hepsinde olmasada sorun var 10.000 görüntülenme olan kanal onaylanıp öle reklam çıkacak şuanda aktif değil tabi bir çok kanalda da sorun var inş hepimiz için olumlu birşey olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri