Forumumuzdan Ünlü Çıktı (Tabiki EmreYT)

• Kullanıcı anlhcylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Star Tv, HaberTürk haber bültenlerinde video yayınlandı. :)

Başarılarının devamını dilerim [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] :)

Helal olsun adama. Bu iş özgüven gerektiriyor, adam bu kadar kısa sürede belli bir kitle tarafından tanındı. Tebrik etmek lazım

Yt aramaya 91 TL yazdiginizda 3. Sirada video var kanalın adı Video Müzik Paylaşım Yeri

Kanal logosunu falan kaldırıp yüklemiş.. İzlenimi yok ama yine de olmasın 1 izlenim 1 izlenimdir.

Kanal ifşa yasak gibi saçma cümlelerle gelmeyin lütfen..

Emre facebook sayfamın her köşesinden çıkıyor videon, arkadaş olarak eklesem bu kadar paylaşımını görmezdim. Bu arada kişisel bir duygu düşüncem var ve bunu sana buradan söylemek istiyorum; Ben insanları hiçbir zaman din dil veya herneyse işte o tarz şeylerle ayırmadım hep iyi ve kötü olarak ayırdım arkadaşlığımız yok ancak senin iyi birisi olduğunu görmemek körlük gerektiriyor. Başarıyı hak ediyorsun kardeşim umarım istediğin yerlere gelirsin, en içten duygularımla...

ozyYVQ.jpg

:))

yine logo yok arkadaş deli oluyorum. adamın logosunu niye siliyors unuz

Daha çok video çekemelisin her gün kanalına bakıyorum :)

[MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] emre seni beyaz kesin cagırcak aman diim azından youtube adsense felan kacırma .. :)

---------- Spam Engelliyici 19:53 ---------- Önceki Mesaj 19:52 ----------

Sarılmanın bedeli 91 TL - HürriyetTV Haber

Bu sefer bireysel haber siteleri değil, ulusal haber sitelerine kadar tüm kanallarda haberleri çıkmış. Facebooka girdiğimde hemen hemen her arkadaşımın ikizlertvnin paylaşımlarını yapması çok gururlandırdı beni. Yakın zamanlarda talkshowlarda görürüz artık kendilerini. Sizde facebookda bol bol paylaşın arkadaşlara destek olalım. Burdaki herkesden daha çok para kazanmayı hakediyorlar.

BİRDE EMRE GİBİ TV YE ÇIKMAYAN AMA COK ÜNLÜLER VAR. MESELA GOOGLE IN ELİNDEN COK ÇEKTİĞİ SERKANYT....::)

[MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] çok kritik bir hata yapmışsınız tam da patlama olacak videoya türkçe başlık girmemişsiniz. nihayetin'de bu kanalın hitap ettiği kitle Tr olacak. Bu yoruma bakarak düzletme yapmayınız index almış bir kere ama keşke türkçe bir kç kelilme de ekleseydinzi zira önerilerden izlenim gelmesi çok önemli

İyi Çalışmalar

TV de bu forumdan bahsedilirse 70 milyon spama başlar :D

aynen başlar... bugun kazandıgımız paraları mum ısıgında ararız sonra:)

---------- Spam Engelliyici 20:08 ---------- Önceki Mesaj 20:07 ----------

[MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] çok kritik bir hata yapmışsınız tam da patlama olacak videoya türkçe başlık girmemişsiniz. nihayetin'de bu kanalın hitap ettiği kitle Tr olacak. Bu yoruma bakarak düzletme yapmayınız index almış bir kere ama keşke türkçe bir kç kelilme de ekleseydinzi zira önerilerden izlenim gelmesi çok önemli

İyi Çalışmalar

aynen sana katılıyorum başlıktan dolayı 18bin suan. başlık olmasa bu video daha cok katlardı neyse genel düşünmüş artık

ingilizce başlık olsaydı büyük abone kasabilirdin bundan sonra mutlaka global çalış Tr de para yok :D

birgun tr de para kazanalar kapaacak goreceksınız dıyen adamlar vardı artık emre tv de ytparadan bahsederse işte o gun biter :D o saçma sapan konusan adamlarında tezı çıkacak :D

İyi Çalışmalar
hocam bende oyle dusundumde sonra yorumlara baktimda baya bi yabanci yorumlat hatta yabanci oozgun prank kanali bile begendim yazmis :-)

Forum adını verme sağda solda.
:D

Birden milyon üye olur forum.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri