Forumun amacindan uzaklasmayin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iwocan

Yasaklanmış
Az once guzel bir konu gordum,
videolari icin bir arkadas ornek vermis, kanal da ifsa etmemis arkadas hatta duzgunce facebook'tan link koymus direkt IDM'nin yakaladigi sekilde..

Iki dakika sonra icerik paylasimi yasak diye konu kilitlenmis ve mesaj editlenmis..

Kimse kusura bakmasin ama eger boyle seyler paylasilmayacaksa forumda ne paylasilacak? Hepiniz ozgun calisiyorsunuz da boyle seyler paylasilinca rahatsiz mi oluyorsunuz?

Forumda bir suru icerik paylasimi var, eger rahatsiz olunuyorsa hepsini kaldirin o zaman. Siz de rahat edin, biz de rahat edelim. Foruma da bugun kim kimi sikayet etmis diye gireriz artik..

Bir hareket yapmadan once enine boyuna dusunun, sonra hareket edin lutfen.. Hic biriniz cocuk degilsiniz, en azindan ben sizi cocuk olarak gormuyorum. Buraya gelip para kazanmaya calisiyorsaniz akliniz calisiyor demektir. Illa ki uyarmaya gerek yok bazi seylerde.. Yanlis miyim?

Bunu yapan gordugum kadariyla birkac moderator arkadas, diger yonetici arkadaslara lafim yok..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende katılıyorum o kategoride çalışıyor diye başka kimse olmasın diye konu editleniyor ve kitleiyor

her zaman söyledim yine söylüyorum forumda değişik işler dönüyor :D az önceki olayda bunun kanıtı :D

8 ayı aşkın süredir foruma üyeyim içerik paylaşımının yasak olduğunu ilk defa duydum, ilginç. Yeni alınmış bir karar olabilir, bilemiyorum.

Eskiden yönetici hatası diye bir şey olmazdı. Bir şikayet konusu açılınca 100lerce mesaj yağardı. Tartışmalar falan. Şimdi günübirlik şikayet konuları açılıyor.

siz çoluk çocuk gibi görmüyorsunuz ama çoluk çocuk dolu hocam.Hergün aynı konudan özellikle kategori söyleyin diyen kaç tane bebe var.Forum asla eski haline dönmez.
Bi kategori söylüyorlar diyelim uçak videoları.yemin ediyorum adam bota direk uçak videoları yazıp 20 kanal oluşturup 100er video atıyor.adam gibi yapılsa yt önlemler almazdı.çok aptalca işler yapıldığı için bence herşeye kısıtlama gelmeli artık

Daha önceden benim yüklediğim bir video paylaşılmıştı, moderatörlere mesaj attım konuyu kaldırın diye. Kimse sallamadı. Okudular hatta konuyu gördüm, çekip gittiler. Kendi videoları olsa üyeyi uzaklaştırırlardı bile.

aynen öyle direk indirme linkini bile verip paylaşanlar var onlara teşekkür ediliyor kendi kategorilerine gelince içerik paylaşmak yasak deniliyor..

+1 katılıyorum.Kanal ifşası vs yok.Arkadaş direk yardım amaçlı video paylaşmış.

Yönetici şikayet alanına gelen her gün onlarca şikayet geliyor direk içerik paylaşımından hocam.
Bende mod başvuru sırasında konu açtım lakin ben direk balık vermemiştim balık tutmayı öğretmiştim.

adam çizgifilm kategorisi çalışın diye kategori açıyor alayını anlatıyor işin o yasak olmuyor da bu mu yasak şimdi...

Smodlar-Modlar forumda online fakat, şikayet vs konularına zamanında müdahale etmiyorlar, yada HİÇ etmiyorlar.
Sayısını bilmediğim kadar Mod alındı-silindi ama Foruma üye olduğum günden beri bu düzen değişmedi malesef.

Kürşad Diye bir Smod vardı, Özlüyoruz ReYiz seni. .
( ışık hızında adam banlıyordu )
:D

ne olursa olsun forumda kategori paylaşılmasından nefret ediyorum bunun sebebi zaten iyi kategori hemen gözünüzün önünde oluyor araştırın bulun arkadaş.

ozqur17 efsanesinin yerini kimse tutamaz bence. :)

Serkan abi bırakınca çok bozulmuştu forum, değişik değişik kişileride zaten mod yaptılar tam bozuldu. eski günleri özledim valla. 10 aydır hergün girerim foruma ama eski günler çok daha başkaydı.

Kendi kafana göre koyduğun kurallar seni kurtarmaz.

Joker-Sozleri-4.jpg

Böyle bi konunun forumda olmamasına şaşırmıştım ben de, sonradan olupta kilitlendiğini görünce bi kez daha şaşırdım,ilginç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri