Forumun amacindan uzaklasmayin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic biseyin bozuldugu yok arkadaslar,

Eskiden Youtube rahatti, herkes istedigini atip kazaniyordu. Kimse kimsenin etlisine sutlusune karismiyordu. Simdi Youtube isi biraz zorlastirdi, isi bilen yine kazaniyor. Isi bilmeyen de oraya buraya saldiriyor. Bu cok normal..

Internet ortaminda, ozellikle de forumlarda bir sirkulasyon soz konusudur.. Surekli ayni guzelligi, ayni tadi alamazsiniz.. Forum aslinda yine eskisi gibi ama bazen boyle seyler olabiliyor..

Pire icin yorgan heba edilmez.. Eskiden forum nasilsa, yine ayni guzelligine dondurmek de bizim elimizde..

ALS hastalığı ile ilgili yardım amaçlı konuyu kitletiyorsunuz. Bunlara laf söylüyorsunuz peki özgüne geçip 100'lerce kaynağı açık bir şekilde paylaşan adamlara neden birşey demiyorsunuz.Ya her zaman konuşun ya da hiçbir zaman...

bu hepimiz için daha iyi arkadaşlar emin olabilirsiniz

Smodlar-Modlar forumda online fakat, şikayet vs konularına zamanında müdahale etmiyorlar, yada HİÇ etmiyorlar.
Sayısını bilmediğim kadar Mod alındı-silindi ama Foruma üye olduğum günden beri bu düzen değişmedi malesef.

Kürşad Diye bir Smod vardı, Özlüyoruz ReYiz seni. .
( ışık hızında adam banlıyordu )
:D

On düşünüp bir karar vermek zorundayız .Şikayet edeni de şikayet edileni de düşünüp öyle karar vermemiz gerekiyor.

Kürşat örneğini de niye verdiniz anlamadım . Bir sürü şikayet konusu açılmıştı hakkında .

Kafamıza göre karar verip kimseye ceza verme lüksümüz yok .

On düşünüp bir karar vermek zorundayız .Şikayet edeni de şikayet edileni de düşünüp öyle karar vermemiz gerekiyor.

Kürşat örneğini de niye verdiniz anlamadım . Bir sürü şikayet konusu açılmıştı hakkında .

Kafamıza göre karar verip kimseye ceza verme lüksümüz yok .

Kürşat bence işini en iyi yapan Smod'du.
Ha hakkında şikayet konusu açılması normal, Çünkü olaylara ışık hızında müdahale edip gereksiz konuları siliyordu, Gereksiz üyeleride banlıyordu.
Ben sadece butür konularda Kürşad'ı anıyorum, Gidenin arkasından ağıt yakmak gibi birşey.
:D

Bozulan forum değil insanlar bence baskasinin içeriğini isim yazmasina rağmen çat çat kopyalarken paralari kazanırken hicbisi yok ama kendi cikarina ters bisi olunca aaa tamam bu kategori bitti yada kazan kaldiriliyor olur mu boyle paylasim diye

Son düzenleme:
bazı modlar çok agresif bi konuya yorum atmıştım.Konuyu okumadan yorum atma diyor,nerden biliyorki okumadığımı...

Yönetici şikayet alanına gelen her gün onlarca şikayet geliyor direk içerik paylaşımından hocam.
Bende mod başvuru sırasında konu açtım lakin ben direk balık vermemiştim balık tutmayı öğretmiştim.

Kendi kafana göre koyduğun kurallar seni kurtarmaz.

Joker-Sozleri-4.jpg

bu hepimiz için daha iyi arkadaşlar emin olabilirsiniz

jzpGbn.png
[/url][/IMG]

Bozulan forum değil insanlar bence baskasinin içeriğini isim yazmasina rağmen çat çat kopyalarken paralari kazanırken hicbisi yok ama kendi cikarina ters bisi olunca aaa tamam bu kategori bitti yada kazan kaldiriliyor olur mu boyle paylasim diye

tüm haliyle özetlenmiş hali.

Arkadaşlar olay şu bakın. Belli başlı kurallar var. Kategori paylaşımı serbest, içerik paylaşımı yasak. Yani kategori ismi vermeniz serbest. İçerik ismi belirtmeniz, video paylaşmanız bu şekilde yasak. Bu yasaklar uzun süredir var. Neden bazı konuları kilitliyorsunuz bazı konuları kilitlemiyorsunuz diyorsunuz haklısınız. İki farklı olay var, bazı konularda açılır açılmaz arkadaşlar geliyor ve diyorlar ki: "Ben bu içerikten kazanıyorum ve bu şekilde paylaşıldığında paylaşılır paylaşılmaz tüm videolara telif, flag geliyor, kimse bu içerikten kazanamaz oluyor. Benim bu içeriği bulmam yıllarımı aldı, ekmeğimi elimden alıyorsunuz." Bazı konularda da böyle bir şey olmuyor, yöneticiler konuyu incelememiş oluyor bu nedenle de kural uygulanmıyor. Yani şikayet edildiğinde gidip bakıyoruz biz, her gün yüzlerce şikayet geliyor, moderatör arkadaşlarım ve yönetici arkadaşlarım bu şikayetlerle birer birer ilgileniyor. Ama o anda moderatör online, neden bakmıyor? şeklinde sorularınız pek mantıklı değil. Sizin o anda ilginizi çeken tek şey o konu olabilir; ancak o moderatör arkadaşımızın işlem yapması gereken onlarca konu olabilir, hepsi üzerinde düşünmesi ve karar vermesi gerekiyor. Hepimiz insanız, benim de yaptığım hatalar olabiliyor, lütfen anlayışlı olalım. Her türlü sorunun çözümü mevcut, yeter ki anlaşmayı bilelim.

Forumda kategori ifşası yasaksa o zaman kimse kategori paylaşmasın 3-5 like için o kategorideki kişilerin emek sarf ederek buldukları kaynak siteler tek konuda a dan z ye listeleniyor. bence buda yasak olmalı.

Şiayet edin, inceleyelim. Şikayet gelince konu üzerine yüzde 99 kilitleniyor konu, bu da doğal. Kimsenin ekmeği ile oynamak değil amacımız.

Forumda kategori ifşası yasaksa o zaman kimse kategori paylaşmasın 3-5 like için o kategorideki kişilerin emek sarf ederek buldukları kaynak siteler tek konuda a dan z ye listeleniyor. bence buda yasak olmalı.

Bu şekilde düşünen de çok büyük bir çoğunluk var. Aksini düşünen de büyük bir çoğunluk var. O nedenle şikayet gelene dek konu hakkında bir işlem uygulamamak eğer biri rahatsız olursa incelemek daha doğru.

Kategori paylaşımı noktasında bence her türlü paylaşım yasaklanmalı..Forumda bir çok kaynak var biraz forumu okuyan insan forumdaki taktiklerle çok iyi kategoriler bulabilir. Bence bu noktadan sonra kategori paylaşımları yasaklanmalı.

Şiayet edin, inceleyelim. Şikayet gelince konu üzerine yüzde 99 kilitleniyor konu, bu da doğal. Kimsenin ekmeği ile oynamak değil amacımız.

Bu şekilde düşünen de çok büyük bir çoğunluk var. Aksini düşünen de büyük bir çoğunluk var. O nedenle şikayet gelene dek konu hakkında bir işlem uygulamamak eğer biri rahatsız olursa incelemek daha doğru.

ben şikayetçiyim bu zaman kadar hiç kullanmadım şikayet butonunu ama kategori ifşası yasak olmalı.Adam yazmış kategori ismini belki benim ilk sayfada videolarım var? buda kanal ifşa o zaman.

Bundan sonra şikayet edeceğim :) adam özgüne geçiyor geride kalanları düşünmeyip o güne kadar hangi kaynağı kullandıysa açıkca yazıyor.

Arkadaşlar olay şu bakın. Belli başlı kurallar var. Kategori paylaşımı serbest, içerik paylaşımı yasak. Yani kategori ismi vermeniz serbest. İçerik ismi belirtmeniz, video paylaşmanız bu şekilde yasak. Bu yasaklar uzun süredir var. Neden bazı konuları kilitliyorsunuz bazı konuları kilitlemiyorsunuz diyorsunuz haklısınız. İki farklı olay var, bazı konularda açılır açılmaz arkadaşlar geliyor ve diyorlar ki: "Ben bu içerikten kazanıyorum ve bu şekilde paylaşıldığında paylaşılır paylaşılmaz tüm videolara telif, flag geliyor, kimse bu içerikten kazanamaz oluyor. Benim bu içeriği bulmam yıllarımı aldı, ekmeğimi elimden alıyorsunuz." Bazı konularda da böyle bir şey olmuyor, yöneticiler konuyu incelememiş oluyor bu nedenle de kural uygulanmıyor. Yani şikayet edildiğinde gidip bakıyoruz biz, her gün yüzlerce şikayet geliyor, moderatör arkadaşlarım ve yönetici arkadaşlarım bu şikayetlerle birer birer ilgileniyor. Ama o anda moderatör online, neden bakmıyor? şeklinde sorularınız pek mantıklı değil. Sizin o anda ilginizi çeken tek şey o konu olabilir; ancak o moderatör arkadaşımızın işlem yapması gereken onlarca konu olabilir, hepsi üzerinde düşünmesi ve karar vermesi gerekiyor. Hepimiz insanız, benim de yaptığım hatalar olabiliyor, lütfen anlayışlı olalım. Her türlü sorunun çözümü mevcut, yeter ki anlaşmayı bilelim.

O zaman konu kilitlenecegine ve mesaj komple editlenecegine, icerikte bulunan video kaldirilir ve yerine videonun icerigi yazilir..

"Ben bu içerikten kazanıyorum ve bu şekilde paylaşıldığında paylaşılır paylaşılmaz tüm videolara telif, flag geliyor, kimse bu içerikten kazanamaz oluyor. Benim bu içeriği bulmam yıllarımı aldı, ekmeğimi elimden alıyorsunuz."

diyene de iki lafim var.. Once kendi icerigini uret ondan sonra milletin kazanmasina mani ol.. Eger sahte telif varsa, buna itiraz da var.. Tamam sahte telif kotu birsey ama benim de zamanimi alan bir cok icerigi burada paylasilirken gordum. Icim ciz etti ama yapacak bisey yok acikcasi..

Bundan sonra o zaman icerik konularini kapatalim, silelim hepsini. Sonucta o icerikden de baskasi guzel kazaniyordur, yillarini almistir bulmasi :)

Moderatorleri ve diger yoneticileri anliyorum. Illa ki yogunlardir, hayatlari tek bu foruma bagli da degil fakat biraz daha ilimli yaklasilsin bu konulara.. Bu sekilde hem paylasim ruhu olmez hem de kimsenin ekmegine mani olunmaz..

diye dusunuyorum :)

Bende şikayet edeceğim belki benim 1 yılımı 2 yılımı alan kaynakları özgüne geçti diye ortaya döken adamları ve konuları forumda görmek istemediğim açık açık belirteceğim. Sizlerinde görevinizi yapacağınıza inancım tam.

ben şikayetçiyim bu zaman kadar hiç kullanmadım şikayet butonunu ama kategori ifşası yasak olmalı.Adam yazmış kategori ismini belki benim ilk sayfada videolarım var? buda kanal ifşa o zaman.

Abi onu diyorum işte kullan üzerinde düşünelim. Burada konuşulan çoğu kategoride ilk sayfada ilk üç sırada benim videom var. Ama her gördüğümde silmiyorum konuyu, başkasını rahatsız ediyor mu, yoksa başkası bu konuyu görüp de kendi kategorisini düşünebilecek, forumdan yararlanabilecek mi bu ikilemde kalıyorum. Bir çok arkadaşımız da bu ikilemde kalıyordur tahminen. Bu nedenle şuanda ağırlıklı düşüncemiz eğer kategori ismi veriyorsa: "Film" diyorsa problem yok "300 Spartalı" diyorsa yasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri