Forumun amacindan uzaklasmayin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dun birisi film hakkinda taktik vermis konu 5 dk da editlendi konuyu acan kisiye herhalde mesaj yagdirmislar konuyu editle diye yazik adamda editledi tek biz kazanlim diyor millet onlarin kazandigi videolardan baskasinin kazanmasini istemiyorlar bunu yoneticilerde destekliyor bu forum neden var paylasim icin degilmi

Yagdirmak mi? Saganak saganak :))))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

at gözlüklerini çıkartacağın bir olay gelir umarım başına.

438D836D320CB21899EFDD7172B6A282.gif

herkez kendinde olmayanı istermiş.
katagorisi bol olan kazanan banane diyo
olmayan paylaşım istiyoo.
kimi alıp insan gibi kullanırken kimi telif flag atıyo .
arkasından birsürü şikayet atılıyo yönetim katagori ifşa ifşa diye
konuyu kitlesek paylaşım özürlü açgözlü oluyoruz.
kitlemesek beceriksiz mod oluyoruz
karışmasak modlar burda bakmıyolar bile oluyoruz
mudehale yaptıkmıda böyle etiketleniyoruz işte.

eskiden böyle deilmiş on ay önceyi özlemiş arkadaşın biri .. ben forum açıldığından beri buradayım serkan abinin videolarıyla başladım bu işe. ozaman bize trafık kazasıyla komık vıdeo orneklerı verırlerdı boyle gelıpde alın arkadaşlar ..... bunu yukleyın dıye kımse gelmıyodu kı forumda bukadar kalabalık deıldı. sımdı hem ıs zor hem cok yaygınlaşıyo paylaşımlar . iyisi var kotusu var anlayış gösterın bıraz lutfen

Ben forumunum bize verdiği yetki ile bundan sonra korkarak girdiğim katagori konularında içerik gördüğümde forumun kuralını yerine getiricem.

BİRAZ BAŞKALARINA SAYGI

Demek ki isinizi duzgun yapmadiginiz icin etiketleniyorsunuz. Kimse durduk yere sikayette bulunmuyor.

Konuyu kapatmak, mesaji komple silmek yerine ne yapilabilecegini yazdim. Bunu eger siz dusunemiyorsaniz moderator olmanizin da bi anlami yok demektir.

Benim yeterli miktarda kategorim var Allah'a sukur. Benim sorunum insanlarin paylasim yapmasinin engellenmesiyle alakali.

Demek ki isinizi duzgun yapmadiginiz icin etiketleniyorsunuz. Kimse durduk yere sikayette bulunmuyor.

Konuyu kapatmak, mesaji komple silmek yerine ne yapilabilecegini yazdim. Bunu eger siz dusunemiyorsaniz moderator olmanizin da bi anlami yok demektir.

Benim yeterli miktarda kategorim var Allah'a sukur. Benim sorunum insanlarin paylasim yapmasinin engellenmesiyle alakali.

konunun başında belirttiğiniz içerik adını sildim az önce . evet şimdi iyi yapıyorum işimi

eskiden böyle deilmiş on ay önceyi özlemiş arkadaşın biri .. ben forum açıldığından beri buradayım serkan abinin videolarıyla başladım bu işe. ozaman bize trafık kazasıyla komık vıdeo orneklerı verırlerdı boyle gelıpde alın arkadaşlar ..... bunu yukleyın dıye kımse gelmıyodu kı forumda bukadar kalabalık deıldı. sımdı hem ıs zor hem cok yaygınlaşıyo paylaşımlar . iyisi var kotusu var anlayış gösterın bıraz lutfen

Ben forumunum bize verdiği yetki ile bundan sonra korkarak girdiğim katagori konularında içerik gördüğümde forumun kuralını yerine getiricem.

BİRAZ BAŞKALARINA SAYGI

siz a hareketini yaparsanız b hareketini savunanlar şikayet edecektir
siz b hareketini yaparsanız a hareketini savunanlar şikayet edeceksiniz

kısacası forumdaki üyelerin hepsi bir fikri savunmadığı sürece ne yaparsanız yapın şikayet alacaksınız. :) o yüzden forum kuralları ne diyorsa uygulayın gerisini takmayın bence :)

BİRAZ BAŞKALARINA SAYGI

R harfi çalısmıyor galiba

Ayrıca 2 dir üyelere karsi kin ve öfkene kusuyorsun diğer konudada kustun.

Böyle yapınca tartısma ortamı yarıtıyorsun .

Kategori paylaşımı tamamen yasaklanmalı, kategorisi olmayan araştırsın bulsun , kategori sadece forumdan mı bulunuyor. Bugün kategori paylaşımı neden yasak diye tepki gösterenlerin yarın kategorisi forumda ifşa olunca ne diyeceklerini merak ediyorum.

Bu forumda paylaşılan kategoriler 1 hafta sonra hoşaf oluyor bu bir gerçek.
Kategori paylaşıpta kimsenin ekmeği ile oynamayın unutmayın o kategoride bir tek siz çalışmıyorsunuz.

BİRAZ BAŞKALARINA SAYGI

herkes - kategori - değilmiş - müdahale ....

Mod olarak Türkçe'mizi güzel kullanarak forumdakilere örnek olman gerekli hocam dikkatimi çekti 5-10 dur postların hep yazım hatası dolu

Bir oneri.. Uyelerin sozcusu ve modlarla uyeler arasinda kopru gorevi gorecek bir kisi yada kisiler secilsin yine uyelerin belirleyecegi.. bu sayede uyelerle modlar arasidandaki iletisim kopukluklari bir nebze azalsin.. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri