Forumun eskileri...

hacı sen çok gizemlisin ya :D bi ara kayboldun nere kayboldun. sonra ortaya çıktın nie çıktın :D açıklama bekliyoruz :)

Gizeeeeeeeeem!
18hazdansrenk-201506190709060297-3EEBB_800x800gs.jpg

Bazilari icin ask 4 harflidir: para :)
Benim de neredeyse 2 sene olacak foruma üye olalı. Bu forum ve youtubedan para kazanma olmasaydı afedersiniz b.ktan bir hayatim olacakti. Atanamayan bir öğretmen olarak kalacaktim ve insanlarin gözünde degeri olmayan aciz birisi olacaktim. Bunu tahmin etmesi zor degil cunku bizzat eski bir arkadasimdan duydum bunlari. Kendisi guzel bir bolum bitirmis guzel bir is ve araba sahibiydi. Bi bulusma ayarlamistik ve yemegi israrla kendisi odemek istedi. Maasini soyledi ve arabasinin anahtarini gosterdi. Ben de tutamadim kendimi anlattim yt isini kazandigim paralari. Arkadasim artik yemegini daha hizli ve gergin yiyordu :) sonra itirafini yapti ben seni kpssye hazirlanan caresiz birisi olarak tahmin ediyordum diye.
Hayatin parasi olmayani ezdigi bir dunyada buraya denk gelmekle kendimi cok sansli hissediyorum tesekkurler ytpara! :)

Bugün benim foruma üye olalı tam 22 ay olmuş :) 2 yılımı doldurmak üzereyim nerdeyse tabi daha önceden üye olmak istemiştim ama üyelikler kapalıydı :D

Bizde eski üye diyebiliriz kendimize sanırım :)

Tüm Ytpara aileme saygılar :)

Hadi madem böyle bizde yazalım... İlklerdeniz diye... Yalnız tek bir şeye acıyorum, serkan forumu devir ettik ten sonra silinen onca postumuz, konumuz, vs,vs....

valla bizde olmuş biraz üye olalı forumu çok takip ettimde üyelikler kapalıydı benim üye olcagım zamanlar şans işi :)

üyelik tarihi yerine nesil sistemi iyi olur aslında
1.nesil 2.nesil gibi :)

İlk zamanlardan beri buralardayız bizde işte :)

forumda kalma(zaman geçirme) istatiskleri var mı acaba yönetimden biri bakabilse güzel olur merak ettim :)

Forumun eskilerindenim bende üye olduğum tarihten itibaren aktif kullanıyorum.2 seneyi geçti.Şöyle dönüp arkaya bakınca çok şey yaşamışız

17.02.2013 baya olmuş. Forumun açıldığı gün üye olmuştum. Hatta 20. üyesiyim. O zamandan bu zamana ne değişti. Ytpara ailesi büyüdü, herkes işi öğrendi. Yardımlaşma değilde ticari olarak kullanım arttı. Çünkü yardımlaşılan birşeyi youtube görünce önlem alıyor.

yardımlaşma size göre spam demek ise öyle olması gayet doğal.

Takılıyoruz buralardayız :-)

Mobil cihazdan gönderildi...

Bende baya eskiymişim. Herşey için teşekkürler ytpara

Vay be 2 yıl olacak benimde.Wardomdan geldim bende [MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] 'e teşekkürler şimdiye kadar neden etmediysem kusura bakma :)

parayı vuranlar emekli oldu. 2013den harbiden fazla kişi göremiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri