Forumun kendi Arama kısmı geri gelsin

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

Biliyorum ki geçmişte forumdaki aktif sayısının çok yüksek olması nedeniyle site içi arama bölümü kaldırıldı onun yerine google özel arama bölümü eklendi. Ama nedense aradığım hiç birşeyi şu google aramada bulamıyorum.

Yönetim site içi aramayı tekrardan aktif hale getirmeyi düşünürse seviniriz, üyelerime sürekli şu konuya bak demek için aramalar yapıyorum ama konuları bulamıyorum :) Buarada eski arama bölümünde hepsini bulurdum.

iyi çalışmalar

eski arama bölümü harbiden güzeldi. bencede geri gelsin. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam anket oluştur birde daha etkili olur

Kesinlikle katılıyorum,

Ayrıca, ''yeni mesajlar'' kısmında listelenen konuların bir kaç sayfa olması ve gece yarısı sıfırlanmamasını da rica ediyorum. Çünkü gün içerisinde forumda olamayanlar konuları kaçırıyor.

google arama da güzeldi bence ya :) tapatalk aramalar ne durumda şuan hakkaten ??

geri gelene kadar;
aranacakkelime:ytpara.com google a yazın...
tapatalk olmazsa olmaz. :(

İlk önce tapatalk canım çıkıyo mobil sitede şuanda mobil sitedeyim hatta aşırı zorlanıyorum diğer türlü bildirimde alıyoduk ne güzel geri kalmıyoduk ama şimdi siteye girersen görürsün girmessen kaçırırsın ki sitede hep açık kalmıyo malesef bildirimde gelmiyo böyle ama tapatalk olursa 10 numara olur yeniden

İlk önce tapatalk canım çıkıyo mobil sitede şuanda mobil sitedeyim hatta aşırı zorlanıyorum diğer türlü bildirimde alıyoduk ne güzel geri kalmıyoduk ama şimdi siteye girersen görürsün girmessen kaçırırsın ki sitede hep açık kalmıyo malesef bildirimde gelmiyo böyle ama tapatalk olursa 10 numara olur yeniden

Tapatalk da gelsin artik ....

Şuanlık mobil tema kurduk arkadaşlar. Tapatalk güvenlik zafiyeti oluşturduğu için kaldırmak zorunda kaldık:(

ama eğer forumun mobil uygulamacısı, muhteşem mobil oyun yazarı [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] diğer adı ile developer onur derse ki tapatalkta nedir Ben size sıfırdan bir mobil uygulama yazarım o zaman süper olur:D Ben gerekli api desteğini vs. herşeyi sağlamaya hazırım :D

Şuanlık mobil tema kurduk arkadaşlar. Tapatalk güvenlik zafiyeti oluşturduğu için kaldırmak zorunda kaldık:(

ama eğer forumun mobil uygulamacısı, muhteşem mobil oyun yazarı @Incubus diğer adı ile developer onur derse ki tapatalkta nedir Ben size sıfırdan bir mobil uygulama yazarım o zaman süper olur:D Ben gerekli api desteğini vs. herşeyi sağlamaya hazırım :D

donanımhaber gibi uygulaması olsa süper olur yani ..... sadece konuları tarihe göre sıralasın yeter tapatalk gibi ...

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocamız forum için mobil uygulama yapıyormuş arkadaşlar hayırlı olsun şimdiden :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri