Forumun Tüm Üyelerine Teşekkürler

konu dışı olcak ama sıfırdan başlayan biri günlük iyi para kazanması için ne kadar uğraşması lazım (gün/ay)

Tebrikler hocam darisi basimiza dizide kazanc oldugu hic aklima gelmedi icerik yabanci calisiyorsun sanirim meraktan soruyorumda cevaplarsan sevinirim to ve tbm nasil?

aynen hocam ben daha önce kısa video çalışıyordum hepsi iyi durumda tık başı 11 13 kuruş arası

çalışmadan olmaz.bana da arkadaşlarım anlat diyor.yüzeysel anlatıyorum da her ayrıntı anlat anlat bitmez ki.buranın linkini veriyoruz.bazı konuların altını çiziyoruz bir süre sonra hala anlatmadın diyorlar.

bu işin alfabesi okuyarak,araştırarak öğrenilir.sonrası başa geldikçe mecburen öğreniliyor zaten.
dün biri skype dan gelmiş youtube dan nasıl kazanıyorsun dedi.aranızdan biri kafa buluyor herhalde dedim.video yükleyerek dedim.meğerse ciddiymiş.yok parayı nasıl çekiyorsun ,ne kadar kazanıyorsun deyince gidip balkondan atacaktım kendimi.

Bu konu ibretlik olarak sabitlenmeli..Youtube dan para kazanmanın sırrını vermişsin anlayana..

yt işini ilk bir arkadaşımdan duymuştum, bunun üzerine 2005li yıllarda attığım bir kaç videom vardı 1 k üzeri izlenimli. bunların para kazanmasını açarak başladım, sonrasında inci tabiriyle bir panpam :) burasının linkini atmıştı ''bak her şeyi öğrenirsin'' diyerek. o gün buraya sıfır bilgi ile başladım tabiri caizse neredeyse hiç bir şey bilmiyordum hatta videoların yanında gri dolar yanarken para kazanıyorum sanıyordum :) adsense nedir, ünlem nedir, partner kimdir? bildiğin acemi birliğine yeni gitmiş asker gibiydim. saçma saçma başlıklar açtım adsens kazançlarımı nereden görebileceğimi sordum, çok kazananlara imrenerek baktım, yeri geldi olmuyor işte bırak dedim fakat sonrasında hep motive oldum, okudum öğrendim araştırdım kategori baktım yılmadım... sonuç mu? şu an buradan öğrendiklerim ile günlük çok çok tatmin edici bir rakam kazanıyorum ve bu saatten sonra inşallah kolay kolay yılmam artık, kendime belirlediğim rakamı kazanıp kenara koyana buradayım. askerden geldim geleli asgari ücretten fazla bir rakama iş bulamayan bir adamken bugün sizler ve yt sayesinde hayallerim için para biriktirmeye başladım bile.... TEŞEKKÜRLER YTPARA AİLESİ :)

Edit: Kategori Soranlar Var, Dizi Çalışıyorum Video Ortalarını Açıyorum. Kanal Linkinide Vermiyeyim Artık :)

youtube senin kanallarını kapata kapata yıldırır.

Şu dönemde şu kadar kazanıyorum diyemezsin 2 gün sonra kanalların patlayacağı riski varken.

Maşallah Allah herkese emeğinin karşılığını versin.

mobil mesaj

Her kimin emeği geçtiyse bende teşekkür ederim.

Bu ay Allah nasip ederse araba alıyorum.Darısı olmayanları başına...

Mustafa ( YİĞİDO ) derim kendisine seni tanıma fırsatım oldu için cok memnunum Allah dahada bol kazanç versin ( YİĞİDO )

Calismayana ekmek yok bu iste, ne kadar fazla zaman harcarsan bilgisayar basinda arkadaslarinda disarida gezmek yerine hayati bosverip gezmek yerine o kadar kazanirsin bu iste. Ama ben hobi olarak devam ederim diyorsaniz o size kalmis arkadaslar. Ne kadar zaman ayirirsaniz o kadar fazla kazanirsiniz saygilar:cool: (Son cumlem bu iste yeni ve kazanamayanlar icindir. )

[MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] Mustafayla tanisali 1 ay olmamistir ama hemen kanimiz isindi arkadas her konuda yardimci olmustur ve ayni sekilde bende ona yardimci olmusumdur. Forum yardimlasmak icin kullanilir. Ama ben gelip herkesin calistigi bi kategoride foruma konu acarsam olmaz bu yardim etmek degil dupeduz kategoriyi bitirmektir telifi arttirmaktir.

Son düzenleme:
dizileri adsenseye mi baglıyorsun ? bol kazançlar iyi çalışmalar :):)

aynen bu forum bana dolaylı olarak yardım etmedi ama bencil ama artist kişilerin yorumlarından bir kaç şey öğrendim sonra çorap söküğü gibi paralar aktı bazen 4 bazen 3 rakam kazanıyorum çok şükür fazlasında gözüm yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri