güzel konu olmuş mustafa hocamAllah daha çok versin.. olmayanlara da versin..
teşekkürler katip hocam, yeni başlayanlara bir motivasyon başlığı olabilir diye düşündüm. cümlemize daha çok versin allah...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
güzel konu olmuş mustafa hocamAllah daha çok versin.. olmayanlara da versin..
konu dışı olcak ama sıfırdan başlayan biri günlük iyi para kazanması için ne kadar uğraşması lazım (gün/ay)
11 gün sonunda günlük 50 tl getiren kanallar yapıyordum uykudan feragat...konu dışı olcak ama sıfırdan başlayan biri günlük iyi para kazanması için ne kadar uğraşması lazım (gün/ay)
ben 3 ay uğraştım hocam...
Tebrikler hocam darisi basimiza dizide kazanc oldugu hic aklima gelmedi icerik yabanci calisiyorsun sanirim meraktan soruyorumda cevaplarsan sevinirim to ve tbm nasil?
yt işini ilk bir arkadaşımdan duymuştum, bunun üzerine 2005li yıllarda attığım bir kaç videom vardı 1 k üzeri izlenimli. bunların para kazanmasını açarak başladım, sonrasında inci tabiriyle bir panpamburasının linkini atmıştı ''bak her şeyi öğrenirsin'' diyerek. o gün buraya sıfır bilgi ile başladım tabiri caizse neredeyse hiç bir şey bilmiyordum hatta videoların yanında gri dolar yanarken para kazanıyorum sanıyordum
adsense nedir, ünlem nedir, partner kimdir? bildiğin acemi birliğine yeni gitmiş asker gibiydim. saçma saçma başlıklar açtım adsens kazançlarımı nereden görebileceğimi sordum, çok kazananlara imrenerek baktım, yeri geldi olmuyor işte bırak dedim fakat sonrasında hep motive oldum, okudum öğrendim araştırdım kategori baktım yılmadım... sonuç mu? şu an buradan öğrendiklerim ile günlük çok çok tatmin edici bir rakam kazanıyorum ve bu saatten sonra inşallah kolay kolay yılmam artık, kendime belirlediğim rakamı kazanıp kenara koyana buradayım. askerden geldim geleli asgari ücretten fazla bir rakama iş bulamayan bir adamken bugün sizler ve yt sayesinde hayallerim için para biriktirmeye başladım bile.... TEŞEKKÜRLER YTPARA AİLESİ
Edit: Kategori Soranlar Var, Dizi Çalışıyorum Video Ortalarını Açıyorum. Kanal Linkinide Vermiyeyim Artık![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.