Arkadaşlar açıklıyorum: Heny diye bahsi geçen kişi aslında benim.
Sizlere biraz kariyerimden bahsedeyim: bildiğiniz üzere bilgisayar mühendisliğinde profesyonel öğrenciyim (6+ yıldır). Bu süre zarfında yakınen tanıdığınız bir çok kurum, kuruluş ve organizasyonda çalışmalarım oldu.
Bu firmalar arasında Turkcell'den tutun da Intel dahi var. Son 6 aydır da Google'a bağlı olarak 'evden' çalışıyorum. Bir an önce diplomamı alıp beni san fransisco'ya yollamak istiyorlar. Ben de ülkemi çok sevdiğim için ancak Türkiye'den çalışabileceğimi söylüyorum. 6 inç'lik laptop bile önerdiler beni silikon vadisine ***ürmek için ancak ben reddettim.
Kısaca özgeçmişim;
Turkcell Akademi'de eğitmenlik (halen devam ediyor).
2011 EYOF (avrupa gençlik olimpiyatları)'da tüm realtime app'ların çalışması ve altyapılarının sorumluluğu (Innova'ya bağlı çalıştım).
Intel'de yaptığım işler top secret.
Google ile olan ilişkimi belirtmek için buraya adres doğrulama pin'imin resmini koymuyorum, hepiniz bunun geçerli bir belge olduğunu zaten biliyorsunuz.
Neyse özgeçmişimle ilgili kanıtlar:
Sonuç olarak: burada yazılan çizilen herşeyi biz zaten takip ediyoruz. Siz isteseniz de istemeseniz de biz görüyoruz. (Vbulletin'de backdoor'umuz var, istediğiniz kadar gizli bölümlere konu açın yazın edin, yine de öğreniriz ne yazdığınızı)...
Takip etmediğimiz (edemediğimiz değil, etmediğimiz) bir tek deepweb ortamı var, oradan örgütlenirseniz ancak bir önlem almayız.