Forumunun Heny Belası ve YT Paranoyası

Ulan eşleşen engel geçicez derken mason örgütü kurucaz yemin ediyorum:D

benimde içimden bu geçiyordu hocam inanki.mesajların hepsini okudum,dedim abi bu ne böyle.bu gidişle adamlar bize masonlar gibi gizli örgüt kurduracak sonunda :p

hakkımızda hayırlısı olsun,bence bu işten bişey çıkmaz...

Yeri gelmişken Tekrar yazayım, Forum Çoluk-Çocuk kaynıyor.
Resmen Çocuk kaynıyor.
Buralar hep çocuk doldu.
Okullar kapandı daha fazla çocuk doldu.
Ortam hep çoluk-çocuk.
Foruma çocuklar doluştu yazmış mıydım?
:D

İnci'yi geçti forum.

Arkadaşlar açıklıyorum: Heny diye bahsi geçen kişi aslında benim.

Sizlere biraz kariyerimden bahsedeyim: bildiğiniz üzere bilgisayar mühendisliğinde profesyonel öğrenciyim (6+ yıldır). Bu süre zarfında yakınen tanıdığınız bir çok kurum, kuruluş ve organizasyonda çalışmalarım oldu.
Bu firmalar arasında Turkcell'den tutun da Intel dahi var. Son 6 aydır da Google'a bağlı olarak 'evden' çalışıyorum. Bir an önce diplomamı alıp beni san fransisco'ya yollamak istiyorlar. Ben de ülkemi çok sevdiğim için ancak Türkiye'den çalışabileceğimi söylüyorum. 6 inç'lik laptop bile önerdiler beni silikon vadisine ***ürmek için ancak ben reddettim.
Kısaca özgeçmişim;
Turkcell Akademi'de eğitmenlik (halen devam ediyor).
2011 EYOF (avrupa gençlik olimpiyatları)'da tüm realtime app'ların çalışması ve altyapılarının sorumluluğu (Innova'ya bağlı çalıştım).
Intel'de yaptığım işler top secret.
Google ile olan ilişkimi belirtmek için buraya adres doğrulama pin'imin resmini koymuyorum, hepiniz bunun geçerli bir belge olduğunu zaten biliyorsunuz.
Neyse özgeçmişimle ilgili kanıtlar:

cakirturk.jpg

Sonuç olarak: burada yazılan çizilen herşeyi biz zaten takip ediyoruz. Siz isteseniz de istemeseniz de biz görüyoruz. (Vbulletin'de backdoor'umuz var, istediğiniz kadar gizli bölümlere konu açın yazın edin, yine de öğreniriz ne yazdığınızı)...

Takip etmediğimiz (edemediğimiz değil, etmediğimiz) bir tek deepweb ortamı var, oradan örgütlenirseniz ancak bir önlem almayız.

o nasıl kimlikler üzerinde 10 tane farklı isim :) heny misizni bilmem ama karışık biri olduğunuz belli :D

edit hasan hüseyin mişsiniz pardon

sayın heny hasan hüseyin çakırtürk... ne olacak bu youtube'nin bize çektirdikleri :D

o nasıl kimlikler üzerinde 10 tane farklı isim :) heny misizni bilmem ama karışık biri olduğunuz belli :D

edit hasan hüseyin mişsiniz pardon

sayın heny hasan hüseyin çakırtürk... ne olacak bu youtube'nin bize çektirdikleri :D

soy isim sadece çakır :) "çakır + türk" kullandığım nick :)

youtube olarak sizlere daha kötü hizmet verebilmek adına elimizden geleni yapıyoruz :D :D

kasmaya gerek yok keşke bi yolu olsa da google çalışanlarını forumdan uzak tutabilsek ama ne çare.. sütü bozuk insanlar oldukça daha çok mail gider googleye.

soy isim sadece çakır :) "çakır + türk" kullandığım nick :)

youtube olarak sizlere daha kötü hizmet verebilmek adına elimizden geleni yapıyoruz :D :D

Hocam peki sizi yakalamışken ciddi bir soru sorabilirmiyim ?

Dünya engelini tamam çerçeve ekleyip 10-12 saat geçiyoruz.Fakat spam kanalda adamların videolar 2 haftadır ayakta ve izledikleri rakam 600-700 bin (çizgifilm) gayet güzel kazanıyorlar.Youtube buna nasıl izin veriyor.Adam 600-700 bin izletmiş (İlk atan o değil ve sürekli eski bölüm çizgifilm atıyor) Biz atınca 10-12 saat içinde dünya engeli geliyor (Her ikimizinkide partner kanal socialblade.com baktım) Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.

tc no üyelik devlete takılır kimse vermez tc no ile her türlü yasadışı iş yapılabilir bc.vc siteside tc istiyor bu şahıslar tcnizi ajanlara satıyorlar tc ile yapılan devlet işi hariç hiç bir işe girmeyin

Hocam peki sizi yakalamışken ciddi bir soru sorabilirmiyim ?

Dünya engelini tamam çerçeve ekleyip 10-12 saat geçiyoruz.Fakat spam kanalda adamların videolar 2 haftadır ayakta ve izledikleri rakam 600-700 bin (çizgifilm) gayet güzel kazanıyorlar.Youtube buna nasıl izin veriyor.Adam 600-700 bin izletmiş (İlk atan o değil ve sürekli eski bölüm çizgifilm atıyor) Biz atınca 10-12 saat içinde dünya engeli geliyor (Her ikimizinkide partner kanal socialblade.com baktım) Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.

bazı kanal sahipleri ile anlaşmamız var. (eğer bir kanal sahibinde orjinal içerik sahibinden daha fazla para kazanma ışığı görürsek, yani diyelim warner bros aynı içerikten günde 1k $ kazanıyor ancak x şahsı 5k$ kazanıyor) bu durumda söz konusu kanal sahibine 3-5 gün iltimas geçiyoruz. ardından kanalını kapatıp tüm paranın üstüne yatıyoruz. biz google ailesi olarak bu kadar kötüyüz.

lladsflkjasdfkljsa :D :D :D

bazı kanal sahipleri ile anlaşmamız var. (eğer bir kanal sahibinde orjinal içerik sahibinden daha fazla para kazanma ışığı görürsek, yani diyelim warner bros aynı içerikten günde 1k $ kazanıyor ancak x şahsı 5k$ kazanıyor) bu durumda söz konusu kanal sahibine 3-5 gün iltimas geçiyoruz. ardından kanalını kapatıp tüm paranın üstüne yatıyoruz. biz google ailesi olarak bu kadar kötüyüz.

lladsflkjasdfkljsa :D :D :D

Aaaa billur geçmişler ben yeni anladım :D

kimlik onayı diyorlar bunu geçmenin bir yolu yok mu var elbette yapmak isteyen her türlü naneyi yer. burda kimlik istenilse ben güle güle der çeker giderim. kimi tanıyorum bu forumda doğru düzgün neden kimliğimi vereyim. saçmalamayı bırakın kimlik falan diye.

yardımlaşma için açılan başlıklar teker teker kapanıyor tamam iyi niyetli kötü niyetli herkes olabilir burada ama forumun amacı ne??? o zaman kapansın forum eski bilgilerle yapabilen yapmaya devam etsin bu mudur yani?

konu iyice amacında sapmaya başladı. gerçi kimsenin iyi niyetle veya kötü niyetle bu konuları ortadan kaldırdığını falan düşünmüyorum ama bırakın yapan yapsın. kimse daha iyisini bilmiyorken kendi yöntemini paylaşmasın kendini de garantiye almak için bu kadar basit. amerika bize silahlarını satıyor eee adamlar daha iyisine sahip deyip atmayı biliyoruz boş beleş ortamlarda. paylaşmak isteyen paylaşır istemeyen paylaşmaz bu kadar basit.

üslubunuzu sevmedim

Çözüm;

Hiç bir bilgi paylaşılmasın zaten, [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocamızın konuları var onun videolarına,konularına göz atabilirsiniz arkadaşlar, Herkes bilgisini kendine saklasın bi sorun olmaz. Forum'u sadece sorular sormak için felan takip edin alacaksanızdan özel mesaj ile destek alın, Çok kazanan kişiler'den destek alın. Bu kadar basit :)
Hadi iyi geceler

böylelerini yatırıp :D

behzat ç de bir laf var. tam google henny e uyumlu :D

henny senin yakaladığın fareler kadar bizim kedi ....... var :D

Tek çözümü var mesaj sayıları 1500 - 2000 altı üyelerin göremeyeceği özel paylaşımların yapıldıgı bir bölüm olması

bölüme girmek isteyenlerin arkasına gizli ajan takalım nerelere gidiyolar falan google bürosunun 5 km yakınından dahi geçeni direk banlayalım :D

onu bunu boşverin eğer biraz bilgisi olan adam varsa bana pm den biraz tüyo versin türkçe ve dini videolar çalışıyorum kimseye rakip değilim. dün itibarı ile kapanan 10 adet dini kanalımla da artık doğru düzgün bir kazancım kalmadı rıza en lillah yardım etmek istyen kardeşlerimize samimiyetle duyrulur. :(

Sonuç varmı arkadaşlar ben hala ünlem veriyorum :)

mobil mesaj

bu sitenin sahibine geliri nekadar allah aşkına. ona göre çözüm yöntemi bulacam da.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri