Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
%100 sahte arkadaşlar.
Who is bilgilerinde 2015 de sona erecek yazıyor domain.2008 yılından beri sahte telif atıyor sanırım.O tarihten itibaren kullanıma başlanmış çünkü site.Herhangi şirket bilgisi de yazmıyor.
%100 sahte diyorsun ve 2008'den beri sahte telif atiyor diyorsun. Mantikli bi dusun bakalim 2008de bu adam manyak mi sahte telif atsin? Youtube'dan para kazanma olayi mi vardi ki 2008'de herif sahte telif atip kendi kazanmaya calissin?
2008den beri torrent sitelerinden dosya indirenlere dahi uyari gonderen bi mail adresine sahte diyosunuz ya cidden komik oluyor. copyright-notice.com uzantili mail regleyin bakalim regleyebiliyomusunuz?
Bu uzantiya sahip butun mailler gercek, ne kadar sahte diye yirtinsanizda bu gercegi degistirmiyor malesef. Freelance calisanlardir buyuk ihtimalle, o yuzden bu tarz mail kullaniyorlardir.
Gerçek mi araştırmak gerek fakat şunu biliyorum ki sahte telif atanların manyak olduğu su götürmez bir gerçek..
Yahu akil mantik aliyor mu? Bu adamlar bundan 7-8 yil oncesinde bi anda karar verip "su su domainleri regleyelim ilerde youtubedan para kazanilir bizde millete telif atar kendimiz kazaniriz" mi demisler yani?
Ne kadar komik duruyor degil mi? Ha birde ustelik bunca yildir ne sirketler tarafindan nede youtube tarafindan bi yaptirim uygulanmiyor bu sahte telif atanlar icin orasida ayri komik![]()
Arkadaşlar kanalıma sadece 1 ihtar geldi ve geribildirim yaptım. Bugün hesabım feshedildi. Diyeceksiniz ki 2 ihtar daha yollamışlardır ama gelen herhangi bir mail yok. Sanırım youtube her ne kadar sahte telif olsa da içeriğin bize ait olmadığını bildiği için kanalı feshedebiliyor.
Daha öncesinde bir TV kanalından gerçek telif aldım. Geri bildirimde bulunurken yetkililere sadece bu gerçek telif mi diye sormuştum.
Youtube cevap olarak; "İçeriğin size ait olmadığını tespit ettik ve karşı tarafa geri bildiriminiz hakkında bilgi göndermedik. Hangi videoları yüklemeniz gerektiği..." diye devam eden bir mail atarak geri bildirimimi iptal etmişlerdi.
Bu nedenle içerik bize ait olmadığı müddetçe geri bildirimde bulunmak pek bir şey ifade etmiyor. Fakat geri bildirim yapmaktan da korkmayın. Haksız olsanız bile dava açmak yerine tek yaptıkları şey hesabınızı feshetmek.
copyright-notice.com adında atılanların hepsi sahte bana göre, hatta çalıştığım x kategorisindeki x videoya bana telif atıyor diğer video duruyor. Bu düşündürücü bir durum, o duran video sahibide türk... ismini açıklarsam dağlar yerinden oynar![]()
Biz birbirimize çelme taktıktan sonra google iş kalmıyor, sadece son darbeyi indirmek kalıyor. Sonra yurtdışındaki webmaster/youtuber neden fazla kazanıyor diyoruz, ayıklanması gereken bir kısım ayıklanırsa o zaman herkes yolunu bulur bakarsınız.
fox.copyright-notice.com bu mail sahtedir arkadaşlar.copright.notice.com'u reglemiş fox adına sahte telif atıyor.
Gerçek fox şu maille telif atıyor:[email protected] maille telif gelirse amenna telifin gerçek olduğu gün gibi ortada.
Diğeri sahtedir,ben karşı bildirimde bulundum hala beklemede,siz de bulunun,şeref yoksunu her gün telif atıyor,kimseye ekmek yedirmiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.