fox.copyright-notice.com düzenbazlığı

• Kullanıcı rey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
benim tahminim ve görüşüm yillardir web işleri ile ugraşirim. hiçbir firmanin sub domain aldiğini görmedim telif için örnek resmi bir firma ise : copyright-notice.com adresine girdiginizde site acilmasi lazim ne hikmetse bir index bile yok. onu geçtim sub domain almislar fox.copyright-notice.com diye ben inanmiyorum yinede iyi araştirmak lazim whois cekmek lazim domaine foxa da mail atmak lazim böyle bir mailleri varmi yokmu diye.

benim tahminim ve görüşüm yillardir web işleri ile ugraşirim. hiçbir firmanin sub domain aldiğini görmedim telif için örnek resmi bir firma ise : copyright-notice.com adresine girdiginizde site acilmasi lazim ne hikmetse bir index bile yok. onu geçtim sub domain almislar fox.copyright-notice.com diye ben inanmiyorum yinede iyi araştirmak lazim whois cekmek lazim domaine foxa da mail atmak lazim böyle bir mailleri varmi yokmu diye.
valla zamanında bende koskoca disney gmail den mi telif atacak deyip disney türkiye yetkilisyle görüştüm.o da ilk başta şirkete ait değil dediğinde konu açmıştım ama sonradan düzeltme maili yollamıştı

Merhaba,
Konuyla ilgili yaptigimiz arastirma neticesinde [email protected] mail adresinin firmamizin Youtube ile ilintili konularda korsan ile mucadele birimi tarafindan kullanilan resmi iletisim adresi oldugunu teyit ettik. Youtube ike ilgili herhangi bir sorununuz yada sorunuz varsa dogrudan bu mail adresi üzerinden iletisim kurabilirsiniz. Bu dogrultuda asagida vermis oldugum ilk bilginin hatali oldugunu kabul eder bu bilgiyi dikkate almanizi onemle rica ederim.

ben bunların daha çok raporlayıcı kuruluşların ve telif kontrolünde bulunan şirketlerin kullandıgını düşünüyorum.yoksa bir kişi yada bir grup bu kadar içeriğe yetişemez diyorum.

Konuyu yine hortlatiyorum ama;

Temsilci: Brad Bo
Davacı E-postası: [email protected]

adresinden telif aldim. Arkadaslar tüm mesajlari okudum simdi telif gercek gibi duruyor. Garip olan ise neden milyon izlenim almis kanallara göndermeyip kafalarina göre yeni yüklenenleri direk indiriyorlar? Bu "brad bo" acaba eve gidince yan gelir icin kendi mi yüklüyor? yada bir yegeni ben yüklüyom bana telif atma mi diyor? sanmiyorum...

bu iste baska gariplikler var. Ben o kapanmayan kanallara mail aticam ve iletisime gecicem dicem ya sana niye telif gelmiyor? Cok can SIKICI bir olay :S

Milyonluk izlenim alanlar, sahte telif atan adamin kendi videolaridir..

Benim bi gunluk kanala telif atti bir hafta once atilan videolar duruyor

Orasını bilemiyorum ama 2,5 senedir bu sektördelerse baska birseyler dönüyordur.
Birde bunlar tek kisi değildir. Onlarca kisi çalısıyorlardır. Bu isi gerçekten meslek edinmisler

Bende 1 yada 2 kisiden fazla olduklarini , hatta bir ara forumda da cikan fl*** magandalari gibi ofis acip bile bu isle uvrastiklarini dusunuyorum ...

Gunduz bir ekip twlif atar aksam bir ekip yukleme ...
Aksam bir ekip telif atar gu duz bir ekip yukleme ...

Bunun baska aciklamasi yok , resmen meslek edinmisler...

Brad Bo'ya ulasilabilinecek bir mail adresi var mi arkadaslar? "[email protected]" burdan telif gönderdi bana ama buraya mail yazsam ulasmaz sanirim. Madem ki gercek diyorsunuz düzgün bir maile cevap vermelidir.

Sabah 2 milyon izlenimli bir kanal flagtan gitti. Oysa ne hayallerim vardı, sabah kalkınca diğer kanallarıma yönlendirme falan yapacaktım :D

Yanlış anlamayın ama fox'u warner'i mail yağmuruna tutmanız bir şeyi değiştirmez aksine fox disney vs. adamlara teşekkür bile ederler bizim yerimize ücretsiz çalışıyorsunuz haklarımızı koruyorsunuz diye. Can sıkıcı katılıyorum.

Yanlış anlamayın ama fox'u warner'i mail yağmuruna tutmanız bir şeyi değiştirmez aksine fox disney vs. adamlara teşekkür bile ederler bizim yerimize ücretsiz çalışıyorsunuz haklarımızı koruyorsunuz diye. Can sıkıcı katılıyorum.

hocam warner öyle birşey diyeceğini sanmıyorum ki bunlar kendi çalıştıkları kategori ayakta tutmak için ve rakiplerini elemek için bunu yapıyorlar warner demez mi ne iş arkadaşlar siz hayırdır? adımıza sahtecilik yapıyorsunuz diye vala mahkemelik bile olabilirler.

bnimde 2-3 kanalıma yolladı şu ana kadar hiç geri bildirim yollamadım mahkeme açar diyenler filan oluyo tırsıyorum :D

Telif gerçek çok tartıştık konuştuk çizdik.
Hala sahte diyenler var.
:D

Bende cok arastirdim en sonunda mailin gercek oldugu kanisina vardim. Ama adamarlarin calisma düzenleri farkli kafalarina göre bazen iyi izlenen videolara telif atmazken az izlenene atiyorlar. Sonra gidip iyi izlenenlere de atiyorlar acayip yani anlamadim ben :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri