Fransa'da Terör Saldırısı

yorumsuz kalıcam yoksa banlanırım. Fransızların bilhassa müslüman halka ettiği zulüm sonrası bu görüntüleri görmek nese

g.tten bacak bir tane IŞİD çıktı...

ulan bu devletmi? millet mi? ne bu? nasıl bir durumdur anlamadım.

düşünsenize tüm ülkeler toplaşıp, kafa kafaya verip ışidi nasıl yok edicez diyor. bu ne menem bir iştir anlamadım.

gerçekten çok kötü. ne olursa olsun terör engellenemiyor bu yüzden birlik olmak gerek!

Ya ben düşünemiyorum hocam yani ben orda ailemin, sevdiğim insanların, hayatımın aşkının birkaç or*** evladı yüzünden sebepsiz yere cesedini topladığımı hayal ediyorum. Tahammül edilecek gibi değil..

Not olarak Müslümanlara zulüm ettikten sonra cezalarını görüyorlar diyen herkesin Allah en yakın zamanda belasını verir umarım. Sebepsiz yere ölen herkes masumdur. Bu sözümden dolayı banlanacaksam, hiç sıkıntı da değil.

devletin sucunu halka sunmamak gerek sizinde sebepsiz yere başınıza gelebilir

Halka yazık olmaması lazım, bu Fransa'nın başındaki şeytanları öldürseler keşke. Bütün pisliği yaratanlar bunlar...

yorumsuz kalıcam yoksa banlanırım. Fransızların bilhassa müslüman halka ettiği zulüm sonrası bu görüntüleri görmek nese

zulmü sokakta ölen suçsuz insan etmiyor manasız manasız yorum yapma bence de en iyisi yorumsuz kal. müslümana en büyük zulmü de yine müslümanın yaptığını inşallah kısa sürede anlarsın.

biraz önce haberde söylediler de en az 60 ölü beyaz bi kamyondan bahsediliyo..

13716105_1651469761847360_7738702744377149935_n.jpg

eyfel kulesi etrafında yangın çıkmış.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri