Tabii ki İstanbul veya Ankara saldırıları için herhangi bir tepki göstermezler, biz bağdat saldırıları için herhangi bir tepki gösterdik mi ? Hayır. Kimi belki benim yorumumla görecek. Siz bizim diğer Avrupa ülkeleri için savaşın içinde yüzen klasik bir Arap ülkesi konumunda olduğumuz gerçeğini kavrayın. Gene Portekiz maçında 1 dakikalık saygı duruşu oldu. O bile başarı benim gözümde.
Bazı gerçekleri kabullenmemiz gerekir. Sen nasıl ırakta ölenler için bir şey hissetmiyorsan onlar da Türkiye'de ölenler için hissetmiyor. Çünkü onlar Irak ile Türkiyeyi zaten bir görüyor. Bunu onların cehaletine bağlayabilirsin veya senin devletini yönetenlerin ülkemizi uluslararası arena da nasıl yönettiğine. Ha sen diyeceksin ki " ben neden üzüleyim onlar için o zaman", biz Bağdat'taki ölen insanlar için "oh iyi oldu" demiyoruz. Onların da aklı başında insanlarının ben, Türkiye'de ölen insanlar için sevindiklerini zannetmiyorum. Üzülüp üzülmemek sana kalmış, veya bunu saklamak ama kalkıpta oh olmuş diyemezsin masum insanlar için.(Sen böylesin diye demiyorum yorumum herkese)
Eğer Facebook'ta insanlar profil fotoğraflarını Fransız bayrağı yapıyorsa bu o ülkenin saygınlığını gösterir. Diğer insanlar tarafından tanındığı ve saygı gördüğünü. Orada ki olaylar dolayısıyla diğer ülke insanlarını etkiler. Türkiye'de ki, Bağdatta'ki veya diğer herhangi bir Arap yarımadasında ki ülkelerde meydana gelen olaylar diğer insanları neden etkilemiyor. Bunu kendine sormalısın.
yazmıcaktımda helal olsun hocam ülkemizi 3.dünya ülkesi yaptın satılmış hain fransayı saygın ulke yaptın benım gozumde oo facebook profıllerini fransız bayragı yapnlar satılmış insanlar kusura bakmayın'da benım facebook hesabımda da vardı kendı ulkesınde nıce sehıtler oldu 1 tane turk bayragı asmadı anasını satım fransada patlama oldu fransız bayragı astı hainlik bu saygınlık degıl fransanın saygınlıgına tukurım pkk yı ozgurluk savascısı gosteren bır ulke o tır saldırısının oldugu sehrın sokaklarında pkk reklamları panolarda asılı surıyede lıbyada yaptıkları ortada yaptıkları sömürgeler ortada ermeni soykırımı diye her zaman bıze dusma oldular her kosulda karsımızda oldular abi hala gelmiş saygınlık onlar saygın biz 3.dünya devletiyiz yok hükümet ulaslar arasında yonetemıyor bırakın bu ayakları fransa dahıl tum batılı ulkeler her zama karsımızda sen hangı arap ulkesınde dunyaya elı uzanan her kosulda yardım eden bır devlet gordun abı bırakın bu batı sevdasını cıdden su yazdıklarını okudum asırı sınır oldum ya bırakın kendı devletınızı kotulemeyı sagcı solcu komunıst sunni şii vs neysen neysin sen bu devletde yasıyorsan ona göre hareket edicen yok biz ırak gıbıyız yok bagadat gıbıyız yok fransa saygınmıs benım gozumde fransa pıslık satılmıs bır ulke ... kendi ülkemizi ovucegımız yerde her kosulda kotuluyoruz abi ya anlamıyorum .
NOT : Ölenlere tek lafım yok terörün her türlüsünüde kınıyorum orada sucsuz ınsanlar öldü fakat eger fransa boyle teröre kucak acmaya devam ederse bu saldırılar devam edıcekdir .
NOT 2 : Birde o 1dk saygı durusu vs hocam onlarıda gecın bız yok 3.dunya devletıyız yok uluslar arasınında kotu gorunuyoruz vs 1 gram alakası yok anladınız bu tamamen onların kaypaklıgı bıze olan tum terör saldırıların arkasında her zaman abd fransa ıngıltere ısrail almanyanın parmagı cıkıyor adam teror saldırısı yapıp bıde umursucakmılar .
Son düzenleme: