Free Müzik Kullananlar DiKKAT! NoCopyrightSounds ve BYe Bye Copyright Telif

• Kullanıcı elfida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Biz bunu zamanında çok söyledik ama takan olmadı. :) En güzeli tekrarlıyorum; youtubenin audio librarysini kullanmaktır.

kullanmaya değer müzik olsa kullanıcaz dostum da yok işte :)

sinematik ve elektronik müzik kategorilerinde bence kayda değer birçok müzik var. burada özgün çalışın diyerek bir de üstüne şuralardan bilmem ne müzikleri beleştir diye akıl verenler oldu. onlara daha önce yaşadığım sıkıntıları anlattım hatayı bende aradılar. şimdi millete telif gelmeye başlayınca bakalım ne tür çarklar dönecek. bedava müzik işte daha ne olsun, dinleyen sanki tarkan mı istiyor senden. konuna uygun bi milyon tane bedava müzikten seç bitane gitsin.

sinematik ve elektronik müzik kategorilerinde bence kayda değer birçok müzik var. burada özgün çalışın diyerek bir de üstüne şuralardan bilmem ne müzikleri beleştir diye akıl verenler oldu. onlara daha önce yaşadığım sıkıntıları anlattım hatayı bende aradılar. şimdi millete telif gelmeye başlayınca bakalım ne tür çarklar dönecek. bedava müzik işte daha ne olsun, dinleyen sanki tarkan mı istiyor senden. konuna uygun bi milyon tane bedava müzikten seç bitane gitsin.

dostum iyi diyorsun da bende o free music kanallarının linkini verdim forumda.. adamların açıklamalarında free yazıyor sonra kullanınca eşleşen vermiyor vs.. biz ne yapalım yani kahin değiliz ki :) sende bizi suçlu yaptın yapma :)

dostum iyi diyorsun da bende o free music kanallarının linkini verdim forumda.. adamların açıklamalarında free yazıyor sonra kullanınca eşleşen vermiyor vs.. biz ne yapalım yani kahin değiliz ki :) sende bizi suçlu yaptın yapma :)

estağfurullah. yine forumda şuna da şahit olduk ki, freemusicarchive.org'da free olan müzikler bir müddet sonra aç gözlü hak sahipleri tarafından youtubede telifli hale geldi. Bunu göz önünde bulundurmak istedim.

[MENTION=6634]zekikaynak[/MENTION] , [MENTION=7251]edius[/MENTION] abiler siz ki koca programları deviren insanlarsınız :) abiler haddim olmayarak fl studio yu öneriyorum , özgün çalışan insanlarsınız bi nebze faydası dokunur eminim :) saygılar abilerim

@zekikaynak , @edius abiler siz ki koca programları deviren insanlarsınız :) abiler haddim olmayarak fl studio yu öneriyorum , özgün çalışan insanlarsınız bi nebze faydası dokunur eminim :) saygılar abilerim

eywallah kardeş sağol iltifatın için.. o programı biliyorum hatta çokta gıpta ediyorum da bir de onu öğrenmekle uğraşırsak bittik bittik :):)

@zekikaynak , @edius abiler siz ki koca programları deviren insanlarsınız :) abiler haddim olmayarak fl studio yu öneriyorum , özgün çalışan insanlarsınız bi nebze faydası dokunur eminim :) saygılar abilerim

Benim müziklerle ya da telifle alakalı bugüne kadar hiçbir sıkıntım olmadı. ben size telif ile alakalı bir şey anlatayım. 2 yıldır tv de teknik kumandadayım. Geçen yıl National geographic den birkaç görüntü yayınladık diye rtük bizden o güne ait kayıtlarımızı istedi. Şikayeti yapan da National geographic. Peki national geo bizi nasıl takip ediyor. Tv lerde de adamlar youtube daki gibi eşleşen tespit sistemler kullanıyorlar. Bir gezi programımızda hindistanın bilmem neresinden bi müzik kullandık. Yine aynı şekilde hak sahibi bizi nereden bulduysa dava açtı. Yani hak sahibi hakkından vazgeçmez. bunun için de elinden gelen her şeyi yapar. Adamlar bunu tvden, radyodan robotla kontrol edebiliyorlarsa, youtube üstünden hayli hayli yapacaklardır. Söz konusu telifsiz diye yayınlanan müziklerin hak sahiplerinin açgözlülüğüdür.

eywallah kardeş sağol iltifatın için.. o programı biliyorum hatta çokta gıpta ediyorum da bir de onu öğrenmekle uğraşırsak bittik bittik :):)

Abi gerçekten program diline hayranım :D keşke bende öyle kullanâbilsem kullandığın programları :) şu sınav bi hayırlısıyla geçsin copyright gibi kanal açıp müziklerimi yüklicem abi İnşallah :) yabancıya muhtaç kalmayalım millet olarak :)

bende özgün çalışıyorum asla partnere geçmek gibi niyetim yok... Özgün çalışan adam neden partnere geçip hem kendini hem ödemelerini riske atsın ki.. Benim kanıma göre patner sistemi ünlem geçmekten başka hiçbir işe yaramıyor..

o zaman neden partner kurdunuz demezler mi yıllar sonra :D

giphy.gif

Derler.. Sizler gibi olağanüstü zekaya sahip muhteşem aklı ile sadece düşünerek yeri yerinden oyanatan arkadaşlar derler.. Bende onlara mevcut MCN network şirketlerinin şuan bile vermedikleri hizmetleri ben HUB network halimde veriyorum.. Zaten bu düşünce yüzünden birşeyleri değiştirebilmek adına bu yola girdim derim... Anlarlarsa...

Ancak kendileri hiçbirşeyden haberdar olmadıkları için neyi nasıl yaptığımızı ne hızla cevap verip destek olduğumuzu ne kadar partnerimizle ilgilendiğimizi vs.. vs.. bilmediği için anlamazlar onun da farkındayım...

Son düzenleme:
Derler.. Sizler gibi olağanüstü zekaya sahip muhteşem aklı ile sadece düşünerek yeri yerinden oyanatan arkadaşlar derler.. Bende onlara mevcut MCN network şirketlerinin şuan bile vermedikleri hizmetleri ben HUB network halimde veriyorum.. Zaten bu düşünce yüzünden birşeyleri değiştirebilmek adına bu yola girdim derim... Anlarlarsa...

Ancak kendileri hiçbirşeyden haberdar olmadıkları için neyi nasıl yaptığımızı ne hızla cevap verip destek olduğumuzu ne kadar partnerimizle ilgilendiğimizi vs.. vs.. bilmediği için anlamazlar onun da farkındayım...

hocam ytpara konularında gezerken denk geldim espri amaçlı yani.. önceden partner hakkında bilginiz olmadından böyle bişey söylemiş olabilirsiniz

Bye bye copyright ayın 7 sinden beri bana geri dönüş yapmadı bekliyorum halen. NoCopyrightSounds da 3 gün sonra dönüş yaptı gönderdi ama sadece 1 müzik için , ben bugün tekrar tüm müzikleri kullanmak için kanal adına izin istedim. Onuda gönderirlerse o zaman 400 tane güzel müziği ücretsiz kullanma imkanımız olacak. Bundan herkes faydalanabilir. Bekleyip göreceğiz.

nocopyrightsounds a nereden ulaştınız?

ben tüm videoda kullanmıcam için sıkıntı yaratcanı sanmıyorum ama bilgi gibi videolarda 20 sn yi aşkın kullanılırsa sıkıntı yaratma ihtimali var tabi

arkadaşlar konu madem hortlamış. bu tarz müzikleri kullananlar için 3. taraf olarak izin alıp videolarınızda bu tür müzikleri kullanmanız için gereken bilgiyi vereyim. Nocopyright gibi freemusicarchive gibi , yada herhangi no copy right müzik kanallarından aldığınız müziklere videonuzu hazırlayıp youtube ye koyduğunuz zaman. Açıklama kısmına Music : Nocopyrightmusic ..... ....... ( Şarkı ismi ) ve alt satırına müzik linki şeklinde yazarsanız.

Herhangi bir ihtar telif vb geldiği zaman itiraz edip , açıklamada müzik ismini ve ulaşım linkini verdiğinizi söylerseniz bu tür müziklerden ilelebet para kazanabilirsiniz. Bunu bir kez yaptığınızda bu tür kanallar sizlere birdaha ihtar göndermiyor. Bu müzikler aslında ücretsiz ama sadece müziği video olarak ekleyip para kazanmaya çalışanlar ücretsiz müzik dağıtıyo gibi hit kazanmaya çalışanlar olduğu için herkese bikaç kez gönderiyorlar telif. O yüzden özgünseniz bu tür şeyleri kolay aşabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 22:52 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

nocopyrightsounds a nereden ulaştınız?

soundcloud nocopyrihtmusic sayfasından mesaj ile ulaşmıştım.

bu gibi kanalların siteleri vardır.sitelerine ulaşıp açıklamaları iyi okuyun...kimi açıklamaya link olarak girmenizi ister kimi de sitesinde izin belgesi yayınlar...

20 sn bi kısımda kullandım intro olarak benimde izin belgesi almam lazımmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri