Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biz bunu zamanında çok söyledik ama takan olmadı.En güzeli tekrarlıyorum; youtubenin audio librarysini kullanmaktır.
kullanmaya değer müzik olsa kullanıcaz dostum da yok işte![]()
sinematik ve elektronik müzik kategorilerinde bence kayda değer birçok müzik var. burada özgün çalışın diyerek bir de üstüne şuralardan bilmem ne müzikleri beleştir diye akıl verenler oldu. onlara daha önce yaşadığım sıkıntıları anlattım hatayı bende aradılar. şimdi millete telif gelmeye başlayınca bakalım ne tür çarklar dönecek. bedava müzik işte daha ne olsun, dinleyen sanki tarkan mı istiyor senden. konuna uygun bi milyon tane bedava müzikten seç bitane gitsin.
dostum iyi diyorsun da bende o free music kanallarının linkini verdim forumda.. adamların açıklamalarında free yazıyor sonra kullanınca eşleşen vermiyor vs.. biz ne yapalım yani kahin değiliz kisende bizi suçlu yaptın yapma
![]()
@zekikaynak , @edius abiler siz ki koca programları deviren insanlarsınızabiler haddim olmayarak fl studio yu öneriyorum , özgün çalışan insanlarsınız bi nebze faydası dokunur eminim
saygılar abilerim
@zekikaynak , @edius abiler siz ki koca programları deviren insanlarsınızabiler haddim olmayarak fl studio yu öneriyorum , özgün çalışan insanlarsınız bi nebze faydası dokunur eminim
saygılar abilerim
eywallah kardeş sağol iltifatın için.. o programı biliyorum hatta çokta gıpta ediyorum da bir de onu öğrenmekle uğraşırsak bittik bittik![]()
bende özgün çalışıyorum asla partnere geçmek gibi niyetim yok... Özgün çalışan adam neden partnere geçip hem kendini hem ödemelerini riske atsın ki.. Benim kanıma göre patner sistemi ünlem geçmekten başka hiçbir işe yaramıyor..
o zaman neden partner kurdunuz demezler mi yıllar sonra![]()
o zaman neden partner kurdunuz demezler mi yıllar sonra![]()
Derler.. Sizler gibi olağanüstü zekaya sahip muhteşem aklı ile sadece düşünerek yeri yerinden oyanatan arkadaşlar derler.. Bende onlara mevcut MCN network şirketlerinin şuan bile vermedikleri hizmetleri ben HUB network halimde veriyorum.. Zaten bu düşünce yüzünden birşeyleri değiştirebilmek adına bu yola girdim derim... Anlarlarsa...
Ancak kendileri hiçbirşeyden haberdar olmadıkları için neyi nasıl yaptığımızı ne hızla cevap verip destek olduğumuzu ne kadar partnerimizle ilgilendiğimizi vs.. vs.. bilmediği için anlamazlar onun da farkındayım...
Bye bye copyright ayın 7 sinden beri bana geri dönüş yapmadı bekliyorum halen. NoCopyrightSounds da 3 gün sonra dönüş yaptı gönderdi ama sadece 1 müzik için , ben bugün tekrar tüm müzikleri kullanmak için kanal adına izin istedim. Onuda gönderirlerse o zaman 400 tane güzel müziği ücretsiz kullanma imkanımız olacak. Bundan herkes faydalanabilir. Bekleyip göreceğiz.
nocopyrightsounds a nereden ulaştınız?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.