Freedom Agustos Kazancinin Kesinleşmesi Heyecanla Bekleniyor.

Evet kesinleşmiş benimde.Orada yazan cebe girmeden güvenim sıfır.30 eylülde göreceğiz bakalım

Hesaplar kesinleşmiş hadi hayırlısı ödeme için beklemedeyiz :) [MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] 'ya teşekkürler her zaman anında desteği için....

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] ne diyorsun çok fazla tepki olduğu için mi oldu bu?Adamlar kendi ağızlarıyla söylediler destekten google bize vermiyor bizde veremiyoruz diye. Bi başka freedom hesabıma da baktım orada da kapanan kanalların parası kesinleşmiş.

Son düzenleme:
yahu kapanan parası için seviyorsunuzda geçen ayda aynısı oldu son gün kesinleşen paralar gitti ayrıca bu ay kesinleşse ne olacak 1000 tl boşa gitti mn bile daha insaflı 46 gün kapanmaya kanalın parasını adsensede öder mn öder awe bile öder heralde bunlar ödemedi daha kanal bağlamam o para gelmeden hepsini çıkardım kalan 2 kanal toplamda

bende şaşırdım,kapanan kanalların kazançları kesinleşmiş.içlerindeki para sevinmeye degmez,3-5 bişey var içerde ama yinede iyi bişey.

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] ne diyorsun çok fazla tepki olduğu için mi oldu bu?Adamlar kendi ağızlarıyla söylediler destekten google bi vermiyor bizde veremiyoruz diye. Bi başka freedom hesabıma da baktım orada da kapanan kanalların parası kesinleşmiş.

Bana söylenen sistemsel bir sorun açıkcası verilen cevap şöyle. " kazançlar kayboldu, uğraşıyoruz düzeltmek için, en yakın zamanda düzeliceğini umuyoruuz" tarzında. Ancak yinede babana bile güven olmaz cümlesi her zaman gelir aklıma. Bir yere umut bağlamayın, ancak gelince güzel olur

bende de kapanan kanalın parası kesinleşmiş xxtl ama o kapanan kanalın 2 aylık parası verilmedi hemde 2k küsür paraydı.. az parayı verip yüklü olanı vermezse bir daha söverim ben bunlara umudum kalmamıştı ne güzel.. umutsuz olmak daha iyi diğer türlü sinir stres :D

Ben simdi ne yapayim? Güvendigimiz daglara kar yagdi. Kanal yarin kapaniyor..

Insallah sistemsel sorunlarını düzeltip paramı öderlerde Freedomla devam ederiz.

hocam kanalın yarın kapanacağını nasıl bildiniz?kanal kapansa da bırakım Channels kısmında kapanan kanal dursun gerçi benim durdu da noldu yattılar paranın üstüne,ama şu an enteresan bir durum var attıkları kanalların parası kesinleşmiş siz yine ucuz yırtmışınız offf yeter yaaaaa :(

hocam kanalın yarın kapanacağını nasıl bildiniz?kanal kapansa da bırakım Channels kısmında kapanan kanal dursun gerçi benim durdu da noldu yattılar paranın üstüne,ama şu an enteresan bir durum var attıkları kanalların parası kesinleşmiş siz yine ucuz yırtmışınız offf yeter yaaaaa :(

Kanalınız 7 gün içerisinde kapanacak dedi google abi .. Yarın 7 ci günü :) bide bir soruya cevap verirken yada soru sorarken alıntı yaparsanız sevinirim

Kanalınız 7 gün içerisinde kapanacak dedi google abi .. Yarın 7 ci günü :) bide bir soruya cevap verirken yada soru sorarken alıntı yaparsanız sevinirim

ne güzel size uyarı gelmiş bana geçen ay ve ondan önceki ay ne uyarı ne bişey kafama kafama vurdular :) kusura bakmayın hocam çoklu sayfa açınca dalgınlığıma geldi haklısınız alıntı yapmayı unutmuşum acemilik işte :))

ne güzel size uyarı gelmiş bana geçen ay ve ondan önceki ay ne uyarı ne bişey kafama kafama vurdular :) kusura bakmayın hocam çoklu sayfa açınca dalgınlığıma geldi haklısınız alıntı yapmayı unutmuşum acemilik işte :))

Uyarı geldide ne oldu yapacak bişey olmadıktan sonra :)) Viacoma karşı bildirimde mi bulunacam :D

iki kanalda kapalı.
alttaki kazancı yazan kanalın geçen ay kesinleşen 500 küsur doları daha önceden sıfırlanmıştı.
üstteki kanalda sadece 12 saat hayatta kaldı :D 12saatte yaptığı işe bak:D viacom çökmese ev parası gelecekti herhalde...yazık oldu.

Bana söylenen sistemsel bir sorun açıkcası verilen cevap şöyle. " kazançlar kayboldu, uğraşıyoruz düzeltmek için, en yakın zamanda düzeliceğini umuyoruuz" tarzında. Ancak yinede babana bile güven olmaz cümlesi her zaman gelir aklıma. Bir yere umut bağlamayın, ancak gelince güzel olur
Hocam kesinleşmiş ve kapanmış kanalın parasını ödüyormu ödemiyormu net bir bilgi varmı elinizde ?

Benim kapanmıs kanallar hala 0 olarak görünüyor.
Telif yeme riski olan kanallarınızı Life veya Quize falan sokmaya calısın.
Freedom'da kapanan kanalın parasını almak cok zor.
2 haneli falan öder belki fakat 3 4 haneli paraları öder mi orası mechul.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri