Freedom Agustos Kazancinin Kesinleşmesi Heyecanla Bekleniyor.

10 $ alti hicbi paypala odeme gelmemis bitek 11 $ yatms bi hesaba. Alt limitide degstrmisler sanirim

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] konusmus arkadaslar kanalı kapanan varsa bosuna beklemesinler ödeme yok :D

benim merak ettigim bisey daha var :d ümitlenebilirim yane .. şu ödemesini alan arkadaşlar tüm kanalarını toplu mu aldılar? yada ödemeyi alıp daha beklemede olan kanalınız var mı

Arkadaşım jestin için çok teşekkür ederim.:cool:
Şimdi şu göremediğimiz gold bölümünü vs. görecek miyiz artık...

. [MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] [MENTION=12133]hidan[/MENTION] ..

bu 2 arkadaşa da ssilver gönderir misin [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] [MENTION=7919]haberal02[/MENTION] [MENTION=10498]TedBundy[/MENTION] [MENTION=8689]medcezir[/MENTION] size de silver üyelik hediye edicem .. :D

Profilime daha önce bakmış olan bu arkadaşlara da silver üyelik " [MENTION=17069]KulGazi[/MENTION] [MENTION=12605]Swordfish[/MENTION] [MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] [MENTION=10645]mikon5[/MENTION] [MENTION=10536]SoNDaYI[/MENTION] [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] " :D abi alırsam 200 dolları dağıtıcam .. hadi hayırlısı daha gelen giden yok

canınız sağolsun hocam inşallah bir dahaki sefere :)

Edit:Hocam çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
. [MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] [MENTION=12133]hidan[/MENTION] ..

bu 2 arkadaşa da ssilver gönderir misin [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Eywallah hocam saolasn.kesinlesmis ama suan kapali olan knallara odeme yapilmiyor tam anladgm kdryla dgrumu.dgruysa onumuzdeki ay alacgm paralar gitti

canınız sağolsun hocam inşallah bir dahaki sefere :)

:D artık bir daha ki seferi yok freedomun :D onlarda bi 2 kanalım daha var hemen çıkma isteği gönderdim :D

---------- Spam Engelliyici 22:08 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

Eywallah hocam saolasn.kesinlesmis ama suan kapali olan knallara odeme yapilmiyor tam anladgm kdryla dgrumu.dgruysa onumuzdeki ay alacgm paralar gitti

Koşarak dolaba gidip soğuk su al hidan :) benim 7k gitti :D

Arkadaşlar hani bu partner 1 doları bile yatırıyordu. :) O kadar kanalı toplasan 150 dolar anca yapar yapmaz yani :) Ama hiç bir yatmamış.

Arkadaşlar hani bu partner 1 doları bile yatırıyordu. :) O kadar kanalı toplasan 150 dolar anca yapar yapmaz yani :) Ama hiç bir yatmamış.

Bu partnerin ödeme sistemi şuan forumda adı geçenlerin en kötüsü. Bu ayın kazancını 2 ay sonra ödemek nasıl bir mantığın eseridir bilmiyorum.

:D artık bir daha ki seferi yok freedomun :D onlarda bi 2 kanalım daha var hemen çıkma isteği gönderdim :D

hocam yok önümüz ay son ödemeyi de alırsam ki kanalları kontrol ediyorum şimdi kimden ne kesmişler diye,daha kanal manal yok freedoma :) Silver Üyeli,k için çok teşekkür ederim :)

Para İadesi Tamamlandı
Para iadeniz gönderildi. Aynı zamanda para iadesi ayrıntılarıyla birlikte bir e-posta alıcıya gönderildi.

:D gönderdiklerinide iade ettim mikroplar :D

---------- Spam Engelliyici 22:08 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

soguk su dil sabaha kdr ice bucket yapsam yine kndime gelemem :) yaktin bizi freedom bildgn kan emici vampir sirket cikti

2 Telifi olup da ödemesini alan varmı arkadaşlar içimizde ?

Aha :D walla idda kuponum tutuyor :d şrfsiz freedom :D sende paramı ödeseydin ölürmüydün :D 2 aylık emeği süpürdün :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri