Freedom Agustos Odemeleri yapildi

freedom yatırıyormuş bak onuda awe gibi sanıyordum :D siz siz olun aweye bulaşmayın arkadaş :)

Arladaslar kapanan kanallarin odemesi yapildi. Kesinlesen ucretler odendi. Kanallar kapanmos olsada.

Herkese bol kazanclar

Arladaslar kapanan kanallarin odemesi yapildi. Kesinlesen ucretler odendi. Kanallar kapanmos olsada.

Herkese bol kazanclar
hocam benım kapanan kanal var hala odenmedı gmaılde kapatıldı odemeler devam edıcekmı? oderlermı?

hocam benım kapanan kanal var hala odenmedı gmaılde kapatıldı odemeler devam edıcekmı? oderlermı?

Kanalin benim bayiligimdeyse durumunu girebilirim. Bunun haricinde son odemeler 2 saat once yapildi. Yatmamissa ayin 15 den once kapanmistir kanaliniz. Baska kanallariniz varsa gelin bize tasiyalim boyle bir durumda kazancinizi takip edelim

Kanalin benim bayiligimdeyse durumunu girebilirim. Bunun haricinde son odemeler 2 saat once yapildi. Yatmamissa ayin 15 den once kapanmistir kanaliniz. Baska kanallariniz varsa gelin bize tasiyalim boyle bir durumda kazancinizi takip edelim

odemesı kesınlesmısdı 3 hanelı olmayan kanaldanda 6 dolar gelmıs anlamadım bırsey

sızde degıl ıste :S dha odeme olmazmı dıyorsunuz?

ödeme alındı ben tekrar freedoma döneceğim. nasıl olsa life ve quiz de aynı şartlara dönecek yeni kurallardan sonra

odeme

merhaba ben 2 aydi odeme alamiyorum yardim edin

---------- Spam Engelliyici 21:17 ---------- Önceki Mesaj 21:17 ----------

merhaba ben 2 aydi odeme alamiyorum yardim edin

benim geçmişten kalan 12 dolar vardı anlaşılan onuda ödemeyecek :)

Hangi kanal olduğunu bilmiyorum ama küçükte olsa bir ödeme aldım küçük bir gülümseme oldu yüzümde :-D

Herkese bol kazanclar

Ağustos kazancı kesinleşmesine rağmen kanal kapandığı için freedoom ödeme yamamıştı.

sizce kapanan kanalı hala ödeme ihtimali varmı ?

Valla bir garip partner ödemeyi çok geç yaptı ama attığı çıkardığı kapattığı partnerlerin alayını ödemiş. :) 0.20 li ödemelerde almak varmış. :)
lz5vJp.jpg

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION]
aynı kanalın auğustos ödemesini yaptı 0,10 cent.
ama eylül ödemesini yapmadı dashboarda due 30.10. yazıyordu kırmızı halen yapmadı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri