F
fth
Guest
Hepsini aynı anda ödemiyorlarmı ya
Hepsinin kazancı bu kadar az olması imkansız.. Ayrı ayrı düşmüyormu paypala her kanal. Toplumu düşüyor..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hepsini aynı anda ödemiyorlarmı yaHepsinin kazancı bu kadar az olması imkansız.. Ayrı ayrı düşmüyormu paypala her kanal. Toplumu düşüyor..
Tek dashboardda toplamadıysan ayrı ayrı
Toplamadım. O zaman ayrı ayrı gelecek
Peki kendi çıkardıkları kanalların ödemeleri yapılıyor mu?
Arkadaslar panelde kapanan kanallar odenmis gozukuyor. Kontrol edermisiniz
panelde kesinleşeni duruyomuydu
peki?
Bunu bende merak ediyorum. Panelde daha önce gözüken ücret sıfırlanmışmıydı acaba?
panelde kesinleşeni duruyomuydu
peki?
mailde uçmuştur heralde mail uçmasa orada panel bilgileri vardır girip bakabilirdin. Neyse bakalım bizede belki böyle tatlı süprizler yapabilirler.valla bırakın paneli giriş bile yapamıyorduk komple uçmuştu şaşırdım doğrusu,hani fena para da değil yatırmışlar şaş kaza![]()
mailde uçmuştur heralde mail uçmasa orada panel bilgileri vardır girip bakabilirdin. Neyse bakalım bizede belki böyle tatlı süprizler yapabilirler.
Peki bu aynı dasboardta başka kanalınız varmı eklediğiniz onu hatılıyormusunuz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.