Freedom Agustos Odemeleri yapildi

Hepsini aynı anda ödemiyorlarmı ya :) Hepsinin kazancı bu kadar az olması imkansız.. Ayrı ayrı düşmüyormu paypala her kanal. Toplumu düşüyor..

aslanım freedom göndermiş yine 21:00 da aksatmaz hiç darısı alamayanların başına

arkadaşın kanalı kapanmıştı,artık freedomun adını anmıyodu aktif herhangi bir kanal yoktu parası yatmış,benim üzerine yattığı paradan ses seda yok,buna da şükür son ödememi aldım daha uğraşmam freedom ile [MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] sağolsun arkadaşlarla ilgileniyo kalan sağlara başarılar freedomda :)

00:45 de bir parti daha ödeme gelmiş ufak miktarlar ve nerden geldiğini hiç bilmiyorum:D

valla bırakın paneli giriş bile yapamıyorduk komple uçmuştu şaşırdım doğrusu,hani fena para da değil yatırmışlar şaş kaza :)
mailde uçmuştur heralde mail uçmasa orada panel bilgileri vardır girip bakabilirdin. Neyse bakalım bizede belki böyle tatlı süprizler yapabilirler.

Peki bu aynı dasboardta başka kanalınız varmı eklediğiniz onu hatılıyormusunuz.

Kapanan kanallari da odemisler tutarlar ufak.

mobil mesaj

mailde uçmuştur heralde mail uçmasa orada panel bilgileri vardır girip bakabilirdin. Neyse bakalım bizede belki böyle tatlı süprizler yapabilirler.

Peki bu aynı dasboardta başka kanalınız varmı eklediğiniz onu hatılıyormusunuz.

aynı mailde 2 kanal vardı hiç bir şekilde giriş yapamıyoruz,bana da ekstra bir süpriz yapsın diye bekledim ama olmadı kurtardığımız kardır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri