Freedom Aralık Ayı Ödemeleri

Kanalı teliften atıldıysa ödüyor sadece spamdan kapandıysa ödemiyordu? Seninki spamdan kapandı ve ödememi yaptı acaba hocam?
Benim öyle kanalımın parasını ödemedi daha beklemedeyiz spamdan gitti !

2 telif mi vardı neydi dunya engeli falanda vardı kanal acıkdı fredomda atmısdı belli bi sure sonra beklıodumda atmasını zaten ama oducegini hiç bklemıodum cok suprayz oldu :D

kanalın bilgilerini bile sildim daha işe yaramaz o kanal dye :D

3 haneli bir ödeme bekliyordum gelmedi hala :D Var mı bekleyen benim gibi ? gelsede freedom dan bir hindi menü yemiş olsak :D

3 haneliyi sömürdüler yazıklar olsun :D :D :D
dahada gelmez zati panelden de sildiler

Gecenin parası çıktı eyv. Fredoom bi dahada işim olmaz senle :D

Hadi herkese mutlu yıllar

Bu partner kapanan kanalın parasını ödüyor muydu? Bu ayın 5 inde kapanan kanalın bir önceki aydan kalan parasını ödemiş 3 haneli.. Bu ayın 5ine kadarkinide öder mi acaba :)

Bu partner kapanan kanalın parasını ödüyor muydu? Bu ayın 5 inde kapanan kanalın bir önceki aydan kalan parasını ödemiş 3 haneli.. Bu ayın 5ine kadarkinide öder mi acaba :)
kapanmadan önce partnerden atılırsa öder.
partnerdeyken kapanırsa ödemez.
kanal açıkken freedom.tm den panele girin,ödemeden önce panelde yazıyorsa yatar

ben freedoma 4-5 ay önce 10tane falan kanal bağlamıştım ama hepsini atmışlardı diye hatırlıyorum heralde bitanesi kaldı 2 aydır hiç beklemediğim anda ödeme geliyor 3 haneli. bereket versin :D

Kanal teliften kapandı ne gelen ne giden var kaç aydır bekliyorum akşama kadar yine bekleyeceğim Son bir umut Son bir şans yılbaşı şerefine belki gelir :)

Freedom bir yandan çok iyi :) Kanallara bir kere bağlıyorsun video yüklemeyi kestin mi partnerden atıyorlar. Ama ödemeler geliyor. Ondan sonra git başka partnere bağla :)

kapanmadan önce partnerden atılırsa öder.
partnerdeyken kapanırsa ödemez.
kanal açıkken freedom.tm den panele girin,ödemeden önce panelde yazıyorsa yatar

1 telif yüzünden partnerden atılan bir kanalım vardı. Kanal hala sağlam duruyor xxx$ vardı ayın 15inde dashboardda kesinleşmişti. 3 gün önce baktım o kesintiyi silip o kanalın parasını yatırmadılar.

8 kanalın ödemesi gelmiş adamlar gam zamanında oduyor seviyorum bu adamların işini birde şu%40 kesinti olmasa...

Tek haneli bir kanalim vardi hem paypal degstm bu ay hemde patnerden cikardim halen gelen giden yok;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri