Freedom Artık kapanan kanalın parasını ödemiyor!

Kapanan kanalın kapandıgı ay kazandıgınamı el koyuyor yoksa tüm kazancınamı
tüm kazancına ise resmen hırsızlık gerçi digeride farklı degil ama tüm kazançsa daha büyük hırsızlık

Ben boşuna demedim boş kanalı kabul eden partnerlerden uzak durun diye illaki birgün sömürcekler önce bi güven kazanmaları lazım 2 3 ay öderler paranızı sonra indiregandi

Son düzenleme:
şimdi herkes life ve quize dadanacak
arkadaşlar kardeşler abiler, size hatırlatayım
life ve quiz; film kanallarını, çizgi film kanallarını, dizi kanallarını almıyor, haberiniz olsun

Month Earnings Paid Owed
Jul 2014 View detailed... $0.00 USD
None

None
Jun 2014 View detailed... $5,994.76 USD
$8.63 USD on Aug 31 2014

$5,986.13 USD

yaklaşık 6000 dolar kesinleşti ancak 8 dolar ödemişler paypala. freedom dashboardda da sarı ile işaretli ödenen 8 dolar.

Month Earnings Paid Owed
Jul 2014 View detailed... $0.00 USD
None

None
Jun 2014 View detailed... $5,994.76 USD
$8.63 USD on Aug 31 2014

$5,986.13 USD

yaklaşık 6000 dolar kesinleşti ancak 8 dolar ödemişler paypala. freedom dashboardda da sarı ile işaretli ödenen 8 dolar.

ticket attınız mı ne dedıler acaba. gecmıs olsun

Kapanan kanalın kapandıgı ay kazandıgınamı el koyuyor yoksa tüm kazancınamı
tüm kazancına ise resmen hırsızlık gerçi digeride farklı degil ama tüm kazançsa daha büyük hırsızlık

Paran mesela temmuzdaki kesinlesen 1000 dolar diyelim odemeyi eylul 30 da ypck 30 eylul gunu o kanal kpnrsa temmuz agustos eylul hepsine el koyuyorlar.bunu nrden anldm aguststa knlim kapandi temmuzda kesnlesen parayi hmn kaldirmislar

ticket attınız mı ne dedıler acaba. gecmıs olsun

Ticket falan atmadım daha. Mide bulandırmayalım durduk yere . beklicem birazzaten herkesde aynı durum söz konusu.

Benim kanalım askıya alınmıştı .

kesinleşende halen yeşil olarak 6 k dolart görünüyor.

İyiki uzak durmuşum bu partnerden hepinize geçmiş olsun arkadaşlar. Sağolsun bu partnerler tecrübelerimize tecrübe ekliyolar.

sistemsel sorunları olabilir arkadaslar.. tmm ödemeyebilirde kesınlesmıs para artık onu sıfırlamaz göstere göstere yani belki yenı dashboard vs derken sıkıntılı bir sürece mi girdiler acaba

bu insanların emeğine yazık. google gibi dev şirket nasıl buna göz yumuyor?

kanalını silerken tüm finansal işlemlerde sorumlu olacaksınız demesini biliyor. neden kapanan kanalların parası ödenmiyor?

Akli olan bir dk bile durmaz bu networkta tum knallarimi yarin adsenseye tasiyorum emegimize cektgimiz strese alamadgmz paralara yazik

Bende ticket attım fakat hala sonuc yok.
Toplamda 4 haneli parayı buhar ettiler.
Freedom %10 kesinti yapacagım dese bile bu saatden sonra 1 kanal bile sokmam

Ayrıca [MENTION=17974]FGA[/MENTION] 'nın dedigi gibi forumda Partner Kara Listesi olusturulmalı.
En azından böyle adamlara ekmek yedirtmeyiz.
Cünkü bu adamlar ayda 10 k bile alamıyorlardı ilk zamanlarda simdi ise partner listesinde ilk 10'a girdiler.
Bu adamlar türkiyedeki spamcılardan kazanıyorlar.

İyiki uzak durmuşum bu partnerden hepinize geçmiş olsun arkadaşlar. Sağolsun bu partnerler tecrübelerimize tecrübe ekliyolar.

bende uzak durdum 2 ay geriden ödeme yaptığını duyunca sade elımde 2-3 kanal vardı

Bende ticket attım fakat hala sonuc yok.
Toplamda 4 haneli parayı buhar ettiler.
Freedom %10 kesinti yapacagım dese bile bu saatden sonra 1 kanal bile sokmam

doğru diyosunda usta :D %40 kesinti ve iki ay geridem gelerek ödeme yaptığı için başından soğudum.elimde iki üc tane kanalı vardı biri kendi kapandı biride kapanması içinde elimden geleni yaptım kurtuldum :D hatda bu olayı farklı bi konuda izah etmiştim :D elimde sadece özgün kanalım var....şimdi bakıyorum olay patlat verdi...

forumda freedom popüler olması 3 ay öncesinde başladı.....o arada forumda gaz veren verene forumda bi freedom yönlendirme vardı.Şuan freedom 3 ay içerisinde voleyi vurdu :)

Meşur bir olay vardı... bi kuruluş olur üye olurs... ör 500 lira verirsin sonra 10 kişi getirsin paran yükselir, 3 ayda bir ödeme alırsın buna benzer milleti dolandırma yöntemi var,sonra bu şirket ortadan yok olur gider hatda çok eskide bunun filminide yapmışlardı..umarım forumda filmi bilen hatırlayan varsa paylaşırsa iyi olur. film (almanya-türkiye)

Son düzenleme:
Arkadaslar Soyle bir ihtimal dogdu. insallah ihtimal dogru cikar.

Yeni ust surume gectigimiz icin Bagli olmayan Atilmis Kanallar Otomatik Olarak Sifirlandi.

Duzeltecegiz Diyolar..

Peki diyolar boylede Ticket cevaplarinda neden odeyemicez diyorlar ??

Bunlar dalgami geciyor.. Ticket attim tekrar Bu odemeleri yaptiktan sonra gecseniz daha iyi olmazmiydi. Dalgami geciyorsunuz milletle yazdim daha cevap gelmedi.

Yeni ust surume gectigimiz icin Bagli olmayan Atilmis Kanallar Otomatik Olarak Sifirlandi.

Duzeltecegiz Diyolar..

Bunlar dalgami geciyor.. Ticket attim tekrar Bu odemeleri yaptiktan sonra gecseniz daha iyi olmazmiydi. Dalgami geciyorsunuz milletle yazdim daha cevap gelmedi.

Peki o ihtimali söyleyen kimdi hocam ?

Duzeltecegiz Diyolar..

Şu an awe bana bu partnerden daha güvenli geliyor :D o derece güvenimi sarstılar.Ben kesinlikle sıfırlanan kazançları ödeyeceklerini düşünmüyorum. İnşallah yanılırım.

Peki o ihtimali söyleyen kimdi hocam ?

Bu kisi kimse.
Ernest
  • Administrator

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:58 ----------

Şu an awe bana bu partnerden daha güvenli geliyor :D o derece güvenimi sarstılar.Ben kesinlikle sıfırlanan kazançları ödeyeceklerini düşünmüyorum. İnşallah yanılırım.

Her ikiside ayni bok suan benim gozumde awe cok iyi mi sanki. daha subat kazancini alamadim.

Forumlarına girdim üyelerin alayı sövüyor siz hırsızsınız diye General Support | Freedom! gece gece insanın huzurunu kaçırıyorlar gelde yat uyu ...

Partnerden çıkmak istiyorum "Bağlantının kaldırılmasını iste" ye tıklıyorum sonra pasif kalıyor ne kan emici vampirmiş bunlar partnerdende çıkamıyorum yoksa sadece bendemi böyle

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri