FreeDom Haziran 2014 Kazançları Kesinleşti

• Kullanıcı Dasboot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Gelen giden yok bana gelceğini pek sanmıyorum ya bir umut bakalım

Kazanlarınız Dashboard'da görünüyor muydu ?
Yoksa 0 olarak mı görünüyordu ?

dashboardda para gözüküyorda 0 gözükenler gelmicek herhalde çünkü bu sefer freedom spamdan kapananlarınkinin kesintisini benden aldı seninde muhtemelen spamdan kapanmıstır kanalın o yüzden. (yani artık spamdan kapananı freedomda ödemicek)

dashboardda para gözüküyorda 0 gözükenler gelmicek herhalde çünkü bu sefer freedom spamdan kapananlarınkinin kesintisini benden aldı seninde muhtemelen spamdan kapanmıstır kanalın o yüzden. (yani artık spamdan kapananı freedomda ödemicek)
Spamdan kapanan fakat Dashboard'da yazan 2 haneli gelmis.
Fakat 0 olanlardan korkuyorum.

arkadaşlar temmuz ayının kazancı 200küsür dolardı fakat bugün baktım 70dolara düşmüş.Mayıs ayında ödenen parada 93dolar azalma var.Ben anlamadım bişeyler yapmışlar ama.

arkadaşlar temmuz ayının kazancı 200küsür dolardı fakat bugün baktım 70dolara düşmüş.Mayıs ayında ödenen parada 93dolar azalma var.Ben anlamadım bişeyler yapmışlar ama.

benimde 292 den 249 a düşmüş eylülde gelecek olan %40 kesinti diyorlar ama % 60 kesiyor dikkat edince çok cakallar.

Dashboard 0 görünüyor muydu sizinde ?

Ayrıca diger alan arkadaslar Dashboard durumlarınıda söylerseler güzel olur.

Dashboardlar normal hocam ödeme aldığım hesaplarda yalnız 1 hesapta sorun var,bu kanal kapanmıştı (topluluktan spam değil) kazançları kesinleşmişti şimdi durum şu halde ödeme almadım

173hwg.jpg

Freedom bizi almıyormusun kamyonete
sen-gelme-ulan-ayi.jpg

Freedooma daha kanal sokmam hem paranın yarısını al hem 2 ay sonra öde tamam diyelim birde ückağıt yap

O zaman ne yapıp edip kanalı kapattirmicaz yoksa ödeme hikaye olacak gibi duruyor

13:02:43 itibariyle ödemişler şansıma dolar yükselmiş :D

Benim ödeme gelmedi bunlar da kolpa çıktı 2k paranın üstüne yattılar.

açık kanal ödenmiş kapalı ve asıl para yüklü olandan ses seda yok.
bir daha ki aya bir k para vardı içinde kurtaramayacağız herhalde.
böyle olursa kanal sokmam.zaten bir kanalın bu zaman da ömrü en fazla üç ay.
bunlarda iki ay sonra ödeme yapıyor bu durumda kanal kapandığında en az iki buçuk aylık kazancı içerde kalıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri