Freedom Kanallarınızı Bizim Ağ Üzerine Taşıyın

azat_usta

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ustanetwork.com
Selamun Aleyküm;

Freedomda bulunan kanallarınızı bizim ağımız üzerine taşıyabilirsiniz. Şuanda birçoğunuz mutlaka durumundan memnundur, ancak bizler size Türkçe desteğin yanında farklı avantajlar sağlıyoruz.

Kanallarını bize taşıyan herkese EYLÜL ayında alacakları ödemenin %3'ü bizden hediye. Taşıma işlemi için dilerseniz formu doldurdun dilerseniz, freedom panele girerken kullandığınız kullanıcı ismini paylaşın biz işlemleri yapalım

Bu ay 20 üzeri arkadaşımızın kazancını %70 yaptık. 3 Arkadaşımızın kazancını %80, 1 arkadaşımızın kazancını %90 yapabildik.

Kalkıp diyebilirsiniz bu zaten bir uygulama, Hayır freedomda bunu bizim önermemiz gerekiyor, ve hızlı bir şekilde uygulanır. Kanalınız tam şartlara uymasada konuşulur ve özgüne yakınsa, ayrıca şartlara uygunsa/yakınsa kabul edilme olasılığı çok yüksek olur.

Forumdaki arkadaşlardan ricamız, Freedom'a kanal sokucaksanız bizi tercih edin, Hiç bir farkımız yokken avantajlarımız var. Bunları göz önünde bulundurun.

Rec bayilerimiz aylık %6 kazancın yanı sıra ek ödeme alabiliyorlar. Bunların kazancıylada ilgileniyoruz.

Gelin birlikte kazanalım, kaybınızı telafi etmede yardımcı olalım.

Unutmayın BİZE KAZANDIRANI BİZ UNUTMAYIZ

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Bu kısma "Which network are they going to be transferring to?" UstaNetwork yazın gerisi zaten yazıyor

Son düzenleme:
Azat usta sayesinde Freedom'la tanıştım, nerde takılsam anında yardım ve desteğini esirgemiyor kendisine teşekkür ederim. Son zamanlarda ünlem sorunu can sıkıntısı yaratırken bu partnerle hepsinin ünlem olması sevindiriyor insanı :)

Son düzenleme:
azat benimde şuanda freedomda kanallarım var spam özgün değil ama artık başvururken senden başvuracağım

Azat usta sayesinde Freedom'la tanıştım, nerde takılsam anında yardım ve desteğini esirgemiyor kendisine teşekkür ederim. Son zamanlarda ünlem sorunu can sıkıntısı yaratırken bu partnerle hepsinin ünlem olması sevindiriyor insanı :)

Ünlem sorunu yaşatan bir partner firması görülmedi bugüne kadar zaten hocam.:)

azat benimde şuanda freedomda kanallarım var spam özgün değil ama artık başvururken senden başvuracağım

Biz özgün, spam ayırmıyoruz kazanın diye tüm kanallar kabul ediyoruz. Ayrıca formu doldurarak freedomda bulunan kanallarını hiç sorun olmadan bize taşıyabilirsiniz. herşey aynı

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

hocam panel şifreme bir türlü ulaşamadım, kanal kapanınca google+ dan da giremiyorum şifreyi de yollamamış freedom acaba bu konuda yardım eder misiniz.
yeni şifre nasıl isteyeceğim mail sağlam.

hocam panel şifreme bir türlü ulaşamadım, kanal kapanınca google+ dan da giremiyorum şifreyi de yollamamış freedom acaba bu konuda yardım eder misiniz.
yeni şifre nasıl isteyeceğim mail sağlam.

Bizim üzerimizdemi kanal,

Ayrıca şuradan bilgilerinizi isteyebilirsiniz.

Support : Freedom!

sizde değil hocam.
kanal kapandı zaten, tam olarak nereden alabilirim yardım eder misiniz?

Elbette hocam, ferdiğim link direk freedom destek yeri, ordan çatpat birşeylar yazın, kanalıma erişemiyorum, panelime giremiyorum, ödemelerimi göremiyorum tarzında gerekli cevap yazılır

Arkadas ilgisiyle su an %70 yaptik kesintiyi obur ayda inş %80 cikartacagiz ilgisinden dolayı tesekkurlerr

Freedom konusunda hala çelişkilerim var onun için kanallarımı taşıma konusunda kararsız kalıyorum.
1-Dizilere ödeme yapılıyor mu?
2-Partnere kanal ekleme limiti var mı. Mesela 1.000 kanal eklesem freedom kanallarımı atar mı?

1-Dizilere ve tüm içeriklere ödeme yapıyor, içerik ayrımı yok sadece ilerleyen zamanlarda çizgi film çok varsa atabilir. Bunlarında ödemesini yapar.

2- Kanal ekleme limitiniz yok hocam, ancak hepsi aynı isim ve paypal olmasın. Tek paypala 7 ek mail bağlayabiliyorsunuz ve bizim tafsiyemiz tek paypal maile 20-30 arası kanal eklemek, ana maille birlikte zaten 8 paypal mailiniz oluyor. Buda 8*20=160 yada 8*30=240 kanal bağlayabilirsiniz tek paypala demek oluyor

Tüm avantajlarımızdan yararlanmak için, kanallarınızı bize taşıyabilirsiniz, özellikle abonesi olan kanalları taşırsanız bize eklendikten sonra kazanç oranınızı %70 yapma imkanına sahip olacaksınız

Kanallarını bize taşıyan herkese EYLÜL ayında alacakları ödemenin %3'ü bizden hediye.

Taşıma işlemini yapabilmemiz için bize sadece freedom paneline girerken kullandığınız kullanıcı ismini özelden yollamanız yeterli olacaktır.

Herkese bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri