Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Evet öyle söylediler.Zaten vermemek icin bahane arıyorlardı.İns. siz alırsınız parayı.
2.Telife kdar atmayan bildiginz partner varmı arkadaslar?

zoomin

---------- Mesaj saat 16:03:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:00:12 civarında gönderildi. ----------

ucuz etin yahnisi bu kadar be beyler..yine de sukretmek lazim..30 40 lira yapip icerigi silin telif yemeden..nasi olsa esik bi dolar
boyle telif yemeden yirmi otuz kanali 30 40 ustune cikarip sildi mi..en azindan bekleyecegimiz iki ay tatli bi kobaycilik olur

Bzi görmediğimiz videoya para ödemeyiz der bunlar ödemeyecek olduktan sonra adamların hayal gücüne kalıyor herşey:D

Arkadaşlar ne diyosunuz sizce paranın üstüne yatarlarmı telif gelmese bile .Cidden ödeme alan varmı

Burdan ödeme alan oldu mu hiç

Burdan ödeme alan oldu mu hiç

konuyu açan arkadaş ödeme yapıldığına dair onların kendi forumlarında çokça örnek gördüğünü söylemiş.

ama ytpara olarak yeni öğrendik zaten ve 2 ay sonra ödüyorlar kuralları gereği..2 ay sonra belli olacak yani bizler için.

sitelerinde ekli görünen ama youtube üzerinde bağlı görünmeyen kanalı adsenseye bağladım bunlarda hala kanal partnerde gözüküyor.var bi saçmalıkları ama bakalım.

sitelerinde ekli görünen ama youtube üzerinde bağlı görünmeyen kanalı adsenseye bağladım bunlarda hala kanal partnerde gözüküyor.var bi saçmalıkları ama bakalım.

bende de oldu öyle bi kez..dashboarddan kabul ederken kasınca bi baktım üç yeşilin üstünde gözükmüyor bişey..ben de onu çöp olarak kullandım..başka bi kanalı kasmadan sakince onayladım çıktı ismi yeşillerin üstünde .d

riske gerek yok zaten yeterince risk var bi de bu olmasın..sen de öyle yap derim :D

[MENTION=5486]UgurSeyma[/MENTION] pinsiz adsenseye bağladım bağlamasına ama şimdiden soğudum bunlardan :)

[MENTION=5486]UgurSeyma[/MENTION] pinsiz adsenseye bağladım bağlamasına ama şimdiden soğudum bunlardan :)

soğumaya gerek yok yani 100 kanal açacaksan adsenseye uğraşcaksan aweye uğraşcaksan zor ama zoomine uğraşcaksan 3-4 de bunlara uğraş unut gitsin gelirse ne ala gelmezse ..... diyerekten .d

Forumda aldık diyenleri gördüm, forumun yeri belli, ayrıca yetkililerden bir kaç kişiye de sordum ödeme alan oldu mu evet dediler.Forumlarında login olup orda canlı chat var, isteyen arkadaş dilediği soruları partner olan kişilere veya yöneticilere dilediğini sorar.Bende deneme amaçlı 2 3 kanalım var. Kanalın birinden telif yedim ama halen partner. Çoğu arkadaş, konuyu dikkatlice okumadan yorum veya soru yazıyorlar.

Endişesi olan arkadaşlar tek bir kanalınızı bağlayın ve mayıs aynın sonuna kadar ödeme yapıp yapmayacaklarını bekleyin.Ya da direk mayıs ayını bekleyin hiç bir şey yapmadan.

Bende izleme oranları gözükmeye başladı fakAt Tıklamaları göremiyorum . İlk partner deneyimim bu arada

partnerde tiktan para kazanilmaz izlenmeden kazanilir

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlis bilgi. Partnerde izlenimden kazanilmaz, para kazandiran izletme bazli kazanilir, bunun anlamida zaten aldigin tiklardir. Yani tiktan kazanirsin. Partnerdede kanallar adsense'e bagli aslinda, partnerlerin adsense hesabina.

Ayrica belirteyim bu partner tabii ki odeme yapiyor, forumlarinda var bi ton odeme alan insan. Fakat tutupta film dizi cizgi film falan atarsaniz diger partnerler gibi bunlarda sorun cikartir mutlaka.

O değilde bu herif ev arkadaşı falan olsa temizlik bulaşık hepsini yapar bi tipi var. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri